rudy Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Iesiri in weekend - zona IASI merci Rudy pt dialog, dar tu esti favorizat de drumul inspre casa pe care il faci zilnic , daca vrei noroi vii dinspre Tudor Neculai, daca vrei uscat vii dinspre Miroslava:grin:. Numarul meu e 0742 805 356. chiar daca nu ma bag eu dupa jucaria ta, pt ca nu e preparata rusoaica, dar macar de iesit cu voi. Multumesc, oricumma mai uit pe forum Spioanca mica,vad ca stii si unde stau :ha: Astral,cred ca mai bine ar fi sa ramina celalat topic,e mai nou,vorba lui Evgheni,unele din masinile de atunci nici nu mai sint, eventual pus titlul de aici la celalalt topic,multumim:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Iesiri in weekend - zona IASI Da-mi link-ul celuilalt topic, please. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Iesiri in weekend - zona IASI http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57233-Iesire-Iasi.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Iesiri in weekend - zona IASI Ok, inchidem acest topic si ramane doar cel de pe link-ul indicat de Rudy. Mult noroi si shpan pe masura va urez !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate