Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mult dorita vitara

larry24

Postări Recomandate

Re: Mult dorita vitara

salut tuturor suzukistilor si celorlalti miam luat o vitara 1,6 8 valve si nu am prelata de care sa iau ?

poti lua noua sau second

la cea noua poti opta pentru geamuri fumurii

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recomand una noua, chiar daca este pretul mai mare! Pana la urma este vorba de acoperisul care te protejeaza de ploaie si vant.

http://www.okazii.ro/alte-piese-auto/soft-top-suzuki-vitara-a118395668

sau varianta "low budget" daca ai un prieten in Germania, daca nu 20 euro si ti-l trimite in Romania

http://www.ebay.de/itm/Verdeck-Softtop-Ersatzverdeck-Top-Suzuki-Vitara-88-04-Cabrio-Dach-schwarz-Nero-/370969112497?pt=DE_Autoteile&hash=item565f7b6fb1#shpCntId

Editat de Dorin_Z
Suzuki Vitara my offroader!!!
Link spre comentariu

Eu am comandat de pe ebay si a fost Duratrail, poza de prezentare era aceeasi, dar nu mai stiu userul pentru ca a trecut ceva vreme de atunci, iar in anunt asa scrie ca este Duratrail, . Oricum pretul este bun iar calitatea nu are cum sa fie proasta, mai ales ca poti intreba ce produs este si ii dai drumul la bani cand primesti marfa, in caz contrar putand sa dai negativ si sa ceri banii. Te uiti dupa cate calificative pozitive are.

Succes!

Editat de Dorin_Z
Suzuki Vitara my offroader!!!
Link spre comentariu

stiti cat dureaza transportul?

ma scuzati ca nu am prezentat fieriul dar lam luat dezechipat si de acea nu am pus poze.

e inmatriculata pe bulgaria dar nu am cartea si pe certificat scrie ceva de 98 dar nu cred ca nu are nici servo .cartea e la firma pe care e inmatriculata asa mia zi cel de la care am luato

Editat de Astral
Link spre comentariu

cea de la taubenreuther este 230 e zice ca e la cluj dar nu au nr de romania

pot sa iti dau eu nr de telefon de la taubenreuther din cluj

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Lari pune poze cu acaretu , dupa aceea cu inbunatatirile ...tu o iei de la cuada la cap!!! :tk

Prezinta fierul , ce culoare are masina , ce culoare e tapiteria , ce roti are ...:h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

o sa incerc dar e prea inghesuita nu intra aparatul

dar e simplu prinzi suportul pe un grup dat jos ii faci un colier de platbanda 40x5 mm deasupra sudata jos, prinsa pe doua saibe, perfect mulata pe grup dupa aceea o tai in laterala si ii pui urechi gaurite sa poti sa-l demontezi sau sa-l montezi pe grupul dupa masina

prin zapada de 40cm, prin curte

SANY0885.thumb.JPG.5c2c365d6544a3d9e9c114e55265b67e.JPGSANY0884.thumb.JPG.a2b182ab6bcd0a7aa10b147bae7a59bc.JPGSANY0885.thumb.JPG.5c2c365d6544a3d9e9c114e55265b67e.JPGSANY0884.thumb.JPG.a2b182ab6bcd0a7aa10b147bae7a59bc.JPG

merge vedem maine prin padure

cu bara spate nu am rezolvat-o

Editat de Astral
Link spre comentariu

Te costa aprox 250 euro itp-ul plus asigurarea pe un an. La care adaugi costul drumului. Dar de banii astia ii pui punte rigida pe fata si iti mai ramane si de benzina pentru doua iesiri.

Felicitari pentru achizitie!!!!!

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare