Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mult dorita vitara

larry24

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Re: Mult dorita vitara

rezolvare pentru noroiul de la saboti conversie discuri cu etrieri de golf 3[ATTACH=CONFIG]208655[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208656[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208654[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208652[/ATTACH]

cam ciudat conversia asta a ta.dupa cum am vazut dispozitivul de conversie care tine etrierul se tine doar in 3 suruburi de punte

discul de frana este gaurit pana peste cap,am vazut ca aidat gauri la prezoane langa cele existente

distanta dintre di8sc si punte este un pic cam are,forta revine pe rulment

mai trebuie sa ajustezi,nu este rea ideea dar mai trebuie lucrata

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ideea e foarte buna insa nu rezolva problema.

nisipul tot acolo va face probleme.

dupa o tura de duminica prin ceva canale cu mal si apa am schimbat placutele pe spate desi le schimbasem in urma cu 3 saptamani.

eu am conversie pe spate cu discuri si etrieri de vitara fata si frana de mana hidraulica.

pt faptul ca nevasta-mea nu stapaneste bine hidraulica vreau sa trec iar la cablu pe etrieri cu cioc de cablu.

nu renunt la dicurile pe spate nicicum. franarea, raportata la anvelope grele si greutati suplimentare aduse masinii, chiar ma ajuta.

pana sa intru in acel canal nu am avut probleme cu uzura placutelor de frana.

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

Uzura rapida se datoreaza cred calitati placutei si marimi ei .stiu masini care s-au dat tot campionatul de offroad anul trecut si nu au schimbat placute.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare