larry24 Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 salut tuturor suzukistilor si celorlalti miam luat o vitara 1,6 8 valve si nu am prelata de care sa iau ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: Mult dorita vitara salut tuturor suzukistilor si celorlalti miam luat o vitara 1,6 8 valve si nu am prelata de care sa iau ? poti lua noua sau second la cea noua poti opta pentru geamuri fumurii suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 (editat) Re: Mult dorita vitara Recomand una noua, chiar daca este pretul mai mare! Pana la urma este vorba de acoperisul care te protejeaza de ploaie si vant. http://www.okazii.ro/alte-piese-auto/soft-top-suzuki-vitara-a118395668 sau varianta "low budget" daca ai un prieten in Germania, daca nu 20 euro si ti-l trimite in Romania http://www.ebay.de/itm/Verdeck-Softtop-Ersatzverdeck-Top-Suzuki-Vitara-88-04-Cabrio-Dach-schwarz-Nero-/370969112497?pt=DE_Autoteile&hash=item565f7b6fb1#shpCntId Editat Ianuarie 26, 2014 de Dorin_Z Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) cea de pe ebay o fi tot marca duratrail sau o fi doar poza aceeasi cea de la taubenreuther este 230 e zice ca e la cluj dar nu au nr de romania Editat Februarie 6, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Re: Mult dorita vitara Eu am comandat de pe ebay si a fost Duratrail, poza de prezentare era aceeasi, dar nu mai stiu userul pentru ca a trecut ceva vreme de atunci, iar in anunt asa scrie ca este Duratrail, . Oricum pretul este bun iar calitatea nu are cum sa fie proasta, mai ales ca poti intreba ce produs este si ii dai drumul la bani cand primesti marfa, in caz contrar putand sa dai negativ si sa ceri banii. Te uiti dupa cate calificative pozitive are. Succes! Editat Ianuarie 27, 2014 de Dorin_Z Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) stiti cat dureaza transportul? ma scuzati ca nu am prezentat fieriul dar lam luat dezechipat si de acea nu am pus poze. e inmatriculata pe bulgaria dar nu am cartea si pe certificat scrie ceva de 98 dar nu cred ca nu are nici servo .cartea e la firma pe care e inmatriculata asa mia zi cel de la care am luato Editat Februarie 6, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Mult dorita vitara cea de la taubenreuther este 230 e zice ca e la cluj dar nu au nr de romania pot sa iti dau eu nr de telefon de la taubenreuther din cluj suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Mult dorita vitara Aprox 2 sapt depinde de cum o trimite. Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Ianuarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Mult dorita vitara am comandat de la cluj dar nu au cu folie fumurie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Mult dorita vitara Ce pont ti-am dat Lari! :h5 Cam scurta prezentarea si poze ...:tk tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Mult dorita vitara Multumesc mult de pont sorin si multumesc celor care ma ajutat . Poze urmeaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) Re: Mult dorita vitara am vazut prea multe grupuri rupte de la suport asa ca i-am facut unul HD preventiv Editat Februarie 6, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Mult dorita vitara Lari pune poze cu acaretu , dupa aceea cu inbunatatirile ...tu o iei de la cuada la cap!!! :tk Prezinta fierul , ce culoare are masina , ce culoare e tapiteria , ce roti are ...:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Mult dorita vitara caut bara vitara spate fara gauri de stopuri stopuri daca stiti undeva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Re: Mult dorita vitara Poti pune niste poze mai detaliate cu ranforsarea de la diff. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Februarie 1, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2014 (editat) o sa incerc dar e prea inghesuita nu intra aparatul dar e simplu prinzi suportul pe un grup dat jos ii faci un colier de platbanda 40x5 mm deasupra sudata jos, prinsa pe doua saibe, perfect mulata pe grup dupa aceea o tai in laterala si ii pui urechi gaurite sa poti sa-l demontezi sau sa-l montezi pe grupul dupa masina prin zapada de 40cm, prin curte merge vedem maine prin padure cu bara spate nu am rezolvat-o Editat Februarie 1, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: Mult dorita vitara salut, buna treaba cu ranforsarea suportului, dar din pacate la unele grupuri cedeaza clopotul, nu numai prinderea :( dupa cum vezi in poza, prinderea e intacta. you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: Mult dorita vitara NEAGRA se vad toate zgarieturile si praful!!! S-o stapanesti sanatos Lary si sa mearga Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Februarie 1, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: Mult dorita vitara Multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bichescu89 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: Mult dorita vitara Frumoasa!!Sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Mult dorita vitara stiti un chit servodirectie vitara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Mult dorita vitara stie cineva care sunt costurile pe an la vitara 1,6/8 valve inmatriculata pe bulgaria ?sa vad daca merita sau o inmatriculez pe rominia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Mult dorita vitara Te costa aprox 250 euro itp-ul plus asigurarea pe un an. La care adaugi costul drumului. Dar de banii astia ii pui punte rigida pe fata si iti mai ramane si de benzina pentru doua iesiri. Felicitari pentru achizitie!!!!! Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 (editat) aproape gata i-am luat si overfendere da sunt la vopsit Editat Februarie 12, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Mult dorita vitara stiti un chit servodirectie vitara? da-mi un telefon si te rezolv cu servo pe chitara ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate