Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O zi de muncă... ca oricare alta...

MagnuM

Postări Recomandate

Sal! Eu cu asta imi pierd timpul... Nu e suficient ca traiesc in Romania si asta-mi ocupa tot timpul... mai trebuie sa-mi fac timp si pentru plimbari... :wink: Editat de MagnuM

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cateva poze de la ultima cursa... Oltenita - Campulung... 4 zile... :) ... da' ce zile... :D :wink:

5m latime, 6m inaltime.

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Sa inteleg ca ai mers pe dupa gradini???? :D :D :D

uite asa iti cunosti tara :D :D :D

cat mai ai de gand sa dormi in cabina??

Dumnezeu stie... Nu prea ma mai trage ata la drum. :cry: Da' nici n-am prea multe optiuni cu bani. :?

Link spre comentariu

In ziua a treia, am facut pe 106 km mai mult de 10 ore...

Piesa mea a avut doar 33 to. Cea mai grea e cea trasa de MAN-ul albastru: 63 to.

Link spre comentariu

Exact... si a fost ca la noi... cand era Electrica si Romtelecom, nu era Politia, cand era Politia, nu erau cei de la troleibuze (Targoviste), s.a.m.d....

La ultimele doua sate au disparut Electrica si Romtelecom... :evil:

Cand am terminat ziua a doua, eram la bere, cand ne-am pomenit cu Electrica pe cap... Venisera si ei la treaba... :?

Link spre comentariu

Si probabil s-a mers si pe diagrama :lol: :lol: :lol:

Palpitanta meserie ne-am ales :D

:lol:

Mai ales pe diagrama... :lol:

Link spre comentariu

Diagrama era in tahograf doar ptr protectia acelor indicatoare....sau ma insel? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Cum sa te-nseli?!!! Doar lucrezi cu diagrame! :D Sti ca aparatul trebuie protejat, nu?!! :twisted:

Link spre comentariu

Nici cu astea clasice nu mai faci mare lucru. Astia cer diagramele pe saptamana in curs si pe 28 de zile in urma! Asta ca sa nu mai fie discriminari intre cei cu tahografe digitale si cei cu tahografe clasice... :? :cry:

Link spre comentariu

Fratilor... maine am pus-o... :? :dr2 Am 4 curse locale - Oltenita - cu 9,8 m latime... :shock: :dr1

Poze cand ma-ntorc! :wink: :Hr

Link spre comentariu

Fratilor... maine am pus-o... :? :dr2 Am 4 curse locale - Oltenita - cu 9,8 m latime... :shock: :dr1

Poze cand ma-ntorc! :wink: :Hr

bafta sa te intorci cu bine :dr1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare