Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O zi de muncă... ca oricare alta...

MagnuM

Postări Recomandate

Mai sunt antecedente la cursa asta... nu e prima, numai ca, atunci, piesa a avut 104 to. Acum sunt mai usoare.

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Si acum poze... dupa 2 zile de "lupte"... :bx :n1

4 din cele 5... in final...

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Pe gabara... "scoala de soferi" - parcarea cu spatele si parcarea laterala... :dr2

Link spre comentariu

Si cum lumina nu tine 24 h... "sex la lumina lumanarii"... :C

Link spre comentariu

Si cu voia dumneavoastra... ultimul pe lis... pardon... gabara! :dr2

Link spre comentariu

Mihai...stiu ca nu te-ai plictisit :B

Asa e... 2 zile de vis... de vineri de la 06.00 pana sambata la 03.00... si de sambata de la 12.00 pana duminica la 04.30...

Nota informativa: traseul a avut doar 14 km... :ti :C

Interesant. Nu am vazut niciodata pe viu un asemenea transport, trebuie sa fie foarte impresionant...

Este, da' depinde din ce parte il privesti! :W sau :bi

Link spre comentariu

Interesant. Nu am vazut niciodata pe viu un asemenea transport, trebuie sa fie foarte impresionant...

Meseria asta e ca agricultura....frumoasa de la umbra copacului....nasoala cand esti in brazda....

si aici e cam la fel .....fain cand vezi asa ceva.....da se schimba total treaba cand esti la volan....pe trailer o piesa de 5m latime si poarta pe care trebe sa intri are doar 4,5m :dr1

Link spre comentariu

... pe trailer o piesa de 5m latime si poarta pe care trebe sa intri are doar 4,5m :dr1

:lol: :lol: :lol:

Asa am patit la intrarea in port in Agigea: piesa avea 4.8 m, iar poarta 3 m... :shock: :? A trebuit sa demonteze gardul, sa putem intra! :fk

Link spre comentariu

Am patit si eu asa ceva in port la Kiel....trebuia sa intru cu vagonul printe nisti stive de boghiuri...n-am putut vira....calat vagonul...plecat roata cu capu tractor....agatat+tras vagonul cu chinga....venit inapoi +agatat vagon si plecat mai departe :bc
Link spre comentariu

:mrgreen: Credeam ca doar la noi se poate intampla! :lol:

Link spre comentariu

Bine-ar fi....in Franta....m-au trimis unii la adresa corect....doar ca trebuia sa trec pe sub un pod cu 2,5m inaltime....sa mor incet si nu alta....loc de intors... normal....nu era...asa ca .....am exersat mersul cu spatele vreo 1200 de metrii.....deci se poate si la altii nu numai la noi :P :Hr
Link spre comentariu

f fain Mihai. nu pot decit sa i-mi doresc sa iti schimb toate rotile la cel mai mare trailer care il ai :grin: :grin: :grin:
Link spre comentariu

In Franta am patit-o si eu, in Dole, am intrat pe o straduta ca dopu'n sticla... :smb dupa care, am exersat mersul cu spatele... :?

Link spre comentariu

f fain Mihai. nu pot decit sa i-mi doresc sa iti schimb toate rotile la cel mai mare trailer care il ai :grin: :grin: :grin:

Trebuia sa-i vezi fata celui de la vulcanizare, cand am bagat trailerul inauntru si i-am cerut sa faca presiunea in TOATE rotile... :oo :t1 Cel care figureaza ca "al meu", are "doar" 33... cu rezerve... :grin: Dar avem si mai mari, undeva la 110 roti si daca e nevoie, se mai adauga! :W

Link spre comentariu

Trebuia sa-i vezi fata celui de la vulcanizare, cand am bagat trailerul inauntru si i-am cerut sa faca presiunea in TOATE rotile... :oo :t1 Cel care figureaza ca "al meu", are "doar" 33... cu rezerve... :grin: Dar avem si mai mari, undeva la 110 roti si daca e nevoie, se mai adauga! :W

nu e problema le am pe toate :shock: :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare