Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O zi de muncă... ca oricare alta...

MagnuM

Postări Recomandate

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Mestere MagnuM nu ai participat cumva? acum vreo 5 sau 6 ani la gara Mogosoaia, cind sau transportat :tr o locomotiva diesel si un vagon de calatori ??????????????

Nu! Atunci lucram pe TIR; pe trailer doar de 4 ani... :oops:

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut Magnum, apropo cand mai treci spre Oltenita opreste si in Gruiu inainte de Budesti poate bem o cafea ( si "nasoala meserie" mai ales cand ploua, am vazut asta acum ceva timp in urma cand duceau tot asa ceva gen "butoaie" si era sa il puna pe sant) asa ca spor la treaba.

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

salut Magnum, apropo cand mai treci spre Oltenita opreste si in Gruiu inainte de Budesti poate bem o cafea ( si "nasoala meserie" mai ales cand ploua, am vazut asta acum ceva timp in urma cand duceau tot asa ceva gen "butoaie" si era sa il puna pe sant) asa ca spor la treaba.

Merci de invitatie! Cu placere! :be

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Concediul s-a terminat... asa ca... din nou la munca... fi-mi-ar scarba... :bleah

Marsa - Bucuresti: 33 m lungime totala, 70 to greutate totala.

Marsa, la incarcare: 4 grinzi.

Link spre comentariu

In Brasov, la intoarcere.

La ducere, profitand de faptul ca nu eram incarcat, am avut o scurta intrevedere, pentru socializare :oops: - daca stau mereu pe drumuri... trebuie sa invat sa mai cunosc lumea :D - cu colegul meu, cu care impart aceasta sectiune - Marius!!! :wink: :h5

:oops:

Link spre comentariu

In Bucuresti, la descarcare... dupa o noapte de "dans": Marsa - Avrig - Fagaras - Brasov - Predeal - Sinaia - Ploiesti - Mogosoaia - Pipera - Bucuresti... :bleah

Link spre comentariu

Grinzile aduse de la Marsa, se monteaza in pozitie verticala - piloni, la structura metalica langa care am descarcat!

Link spre comentariu

Nop! Locatia e pe platforma Pipera - cand vii din com. Pipera spre D-na Ghica, dupa ce treci calea ferata, pe str. Petricani, prima strada la dr. - scuze; nu stiu cum se numeste!!! :oops:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Sa nu credeti ca "somez"... Chiar am de lucru! Azi la Craiova: trailerul cu transformatorul - 43 m lungime, 3 m latime, 4.7 m inaltime, 220 to greutate.

Link spre comentariu

Convoiul, format din tractor tragator, la protap, trailer si tractor impingator, masoara aproximativ 60 m lungime si 280 to greutate.

Link spre comentariu

Subsemnatu' a fost azi impingator... bineinteles, cu a' mai tare din parcare... un Mercedes "magarus", din '89, cu peste 1.8 milioane km la bord...

Asta "vede" un impingator... :D

Link spre comentariu

super tare frate ......

auzi da bolovanul asta din Image130.jpg chiuar nu vedea ce ditamai "marfaru'" vine din fata de s-o bagat la "triplare"?

chiar ..... de ce naiba va chinuiesc astia pe voi cu auto .... acaretete asta de le plimbati voi nu merg pe feroviar? sau ies din gabarit?

Link spre comentariu

Da mari natarai....ei nu s-au gandit ca iesi pe poarta lor cu ditamai piesa? :grin:

Doar sti cum e... piesa de 4 m si poarta de 3.5 m, etc. Ca la noi!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare