amicul Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 Mestere MagnuM nu ai participat cumva? acum vreo 5 sau 6 ani la gara Mogosoaia, cind sau transportat :tr o locomotiva diesel si un vagon de calatori ?????????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 11, 2007 Autor Partajează Postat August 11, 2007 Mestere MagnuM nu ai participat cumva? acum vreo 5 sau 6 ani la gara Mogosoaia, cind sau transportat :tr o locomotiva diesel si un vagon de calatori ?????????????? Nu! Atunci lucram pe TIR; pe trailer doar de 4 ani... :oops: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 OK am inteles, a fost mistoo atunci. Imi pare rau ca nu am poze, si oricum nu am avut voie sa facem. Erau pt jandarmii :ps la Baneasa. Am inteles de la cineva ca a fost bestial pe drum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 salut Magnum, apropo cand mai treci spre Oltenita opreste si in Gruiu inainte de Budesti poate bem o cafea ( si "nasoala meserie" mai ales cand ploua, am vazut asta acum ceva timp in urma cand duceau tot asa ceva gen "butoaie" si era sa il puna pe sant) asa ca spor la treaba. "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 salut Magnum, apropo cand mai treci spre Oltenita opreste si in Gruiu inainte de Budesti poate bem o cafea ( si "nasoala meserie" mai ales cand ploua, am vazut asta acum ceva timp in urma cand duceau tot asa ceva gen "butoaie" si era sa il puna pe sant) asa ca spor la treaba. Merci de invitatie! Cu placere! :be :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Concediul s-a terminat... asa ca... din nou la munca... fi-mi-ar scarba... :bleah Marsa - Bucuresti: 33 m lungime totala, 70 to greutate totala. Marsa, la incarcare: 4 grinzi. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2007 In Brasov, la intoarcere. La ducere, profitand de faptul ca nu eram incarcat, am avut o scurta intrevedere, pentru socializare :oops: - daca stau mereu pe drumuri... trebuie sa invat sa mai cunosc lumea :D - cu colegul meu, cu care impart aceasta sectiune - Marius!!! :wink: :h5 :oops: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2007 In Bucuresti, la descarcare... dupa o noapte de "dans": Marsa - Avrig - Fagaras - Brasov - Predeal - Sinaia - Ploiesti - Mogosoaia - Pipera - Bucuresti... :bleah :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Grinzile aduse de la Marsa, se monteaza in pozitie verticala - piloni, la structura metalica langa care am descarcat! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Bag seama ca se face n nou mall in bucuresti. poate fi cel din rahova ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Nop! Locatia e pe platforma Pipera - cand vii din com. Pipera spre D-na Ghica, dupa ce treci calea ferata, pe str. Petricani, prima strada la dr. - scuze; nu stiu cum se numeste!!! :oops: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 ...acolo unde s-a rasturnat macaraua aia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2007 !!! Habar nam!!! M-am informat, va dezinformez: e vorba de str. prof. Dimitrie Pompei. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Da vad ca ai avut ceva de tras.....cand mai treci pe la BV.....poate ai timp mai mult :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Sa nu credeti ca "somez"... Chiar am de lucru! Azi la Craiova: trailerul cu transformatorul - 43 m lungime, 3 m latime, 4.7 m inaltime, 220 to greutate. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Convoiul, format din tractor tragator, la protap, trailer si tractor impingator, masoara aproximativ 60 m lungime si 280 to greutate. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Subsemnatu' a fost azi impingator... bineinteles, cu a' mai tare din parcare... un Mercedes "magarus", din '89, cu peste 1.8 milioane km la bord... Asta "vede" un impingator... :D :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2007 :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Cireasa de pe tort... a fost scoaterea trailerului din curtea fabricii Electroputere... :D :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Asfaltul poate spune mai multe... :roll: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 supertare !!!! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 . :B ESTI CU ADEVARAT TARE ,MULTA BAFTA SI DRUMURI BUNE! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Da mari natarai....ei nu s-au gandit ca iesi pe poarta lor cu ditamai piesa? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 super tare frate ...... auzi da bolovanul asta din Image130.jpg chiuar nu vedea ce ditamai "marfaru'" vine din fata de s-o bagat la "triplare"? chiar ..... de ce naiba va chinuiesc astia pe voi cu auto .... acaretete asta de le plimbati voi nu merg pe feroviar? sau ies din gabarit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Da mari natarai....ei nu s-au gandit ca iesi pe poarta lor cu ditamai piesa? :grin: Doar sti cum e... piesa de 4 m si poarta de 3.5 m, etc. Ca la noi! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate