Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 stiu Mihai....am trecut si eu prin asa ceva....dar la Electroputere nu se fac transformatoare de sonerie :grin: :grin: :grin: ....sau poate ei nu stiu....ca si aia din port...musai in port trebe sa te incadrezi in gabarit...ca altfel sunt obligati sa darame poarta :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 super tare frate ...... auzi da bolovanul asta din Image130.jpg chiuar nu vedea ce ditamai "marfaru'" vine din fata de s-o bagat la "triplare"? chiar ..... de ce naiba va chinuiesc astia pe voi cu auto .... acaretete asta de le plimbati voi nu merg pe feroviar? sau ies din gabarit? :D "Bolovanul" ala nu vine la triplare... depaseste pe urcare!!! E o bizarca - transportor pentru masini! Pe calea ferata - in cazul in care permite gabaritul - nu ajunge pana la destinatie, decat daca beneficiarul are terminal de cale ferata in curte. Daca nu, de pe calea ferata trebuie pus pe trailer! Si ajungem tot aici... numai ca, la mutare trebuie si macara! E mai simplu direct pe trailer... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 ... dar la Electroputere nu se fac transformatoare de sonerie :grin: :grin: :grin: :ga :ga :ga :ga Probabil ca cineva trebuie sa le-o spuna si lor... :ha :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator agentu000 Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 magnum, super tare :shock: pe cand alte poze noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2007 magnum, super tare :shock: pe cand alte poze noi? Pai... cand o sa fie! Nu toate cursele sunt impresionante. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... \Sa ai parte de drumuri bune! Tot respectul ! IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Am si eu o intrebare :cate ciocniri ai vazut cu gura casca care se uitau la voi ? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 25, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Personal, nu prea multe! :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Sal! Credeati ca lumea doarme?! Nu! Mai si munceste! Altfel, de unde bani pentru majorarile de pensii si salarii?! :ha: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... :ypu :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... bravo Mihai....mai stie lumea de tine ..... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Pentru cei care veti merge pe ruta Braila - Rm. Sarat - Buzau, plin; retur, gol, in urmatoarele 2 - 3 saptamani... priviti ce va asteapta! :op "Startul" se va da duminica seara... in serii de cate 3... pana le ducem pe toate... 20. :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Lungime: 26.8 x latime: 5.3 x inaltime: 5.5 m. :ypu :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Hauzi .............. da platforma aia asa joasa nu da cu burta de pamant pe drumurile noastre ...........????? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... e mult prea gros fierul sa simta.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Are garda la sol variabila hidraulic.. cred. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Are garda la sol variabila hidraulic.. cred. Crezi bine! Numai ca nu e doar hidraulica; e si pneumatica! Tractorul are suspensie pneumatica la axele spate, axele trailerului au suspensie pneumatica, iar gatul de lebada are comanda hidraulica. Exista trailere la care si suspensia e hidraulica. Hauzi .............. da platforma aia asa joasa nu da cu burta de pamant pe drumurile noastre ...........????? In principiu, nu. Dar sunt situatii in care il mai si tarasti... Poze! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Poze! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Alte poze... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... In aceasta saptamana, au fost transportate doar 6 cazane... mai sunt 14... :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Faina treaba Mihai....pacat de perna aia sparta... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... ...pacat de perna aia sparta... :h5 Trailerul cu care trag eu, este mai vechi, de la BauTrans, actualmente, firma detinuta de Felbermayr - inca nu e inmatriculat in RO. Cand a venit la noi, era rosu cu portocaliu. A fost vopsit albastru si lipite autocolante cu Felbermayr. Revenind la perne; in timp, pana sa ajunga la noi, au fost schimbate, dar nu au mai pus BPW, ca cele originale, ci Good Year - aceiasi cursa, dar diametrul putin mai mare, cu aprox. 4 cm. Totul OK, pana la un punct: viraj maxim! Cand vireaza maxim rotile ating perna - vezi urma de pe perna - si, in timp, actioneaza ca un polizor, distrugand perna. Norocu e, ca am gasit la celalalt trailer - sunt 2 trailere identice, ca model, celalalt fiind tras de Mercedes - o parte din perne originale, BPW si am comandat astfel de perne. Al 3-lea trailer, cel tras de Steyr, e nou-nout si este inchiriat de la Felbermayr Austria, pentru acest proiect, dupa care, va pleca inapoi. PS: Pentru nissan4x4 - trailerul este de tip vessel-bridge (Kesselbrücke); are 2 grinzi laterale si podele detasabile (se foloseste de regula fara podea). :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Stiua ei ceva cand au montat BPW :ha: cei care au montat Good Year...n-au observat diferenta? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Cine stie?! Au fost montate in Austria! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: O zi de munca... ca oricare alta... Ce viraj au rotile trailerului in poza ultima.... Oricum, impresionant ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate