marius balaci Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 buna ziua,sunt posesor de L200 2005,am o mica problema , la apasarea butonului autoblocant (nu de fiecare data) se aprinde martorul de la abs , indeosebi cand o fortez mai mult .Daca a-ti avut probleme asemanatoare va rog sa le postati .Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) Re: martor abs Salut Colegu, Nu stiu daca poate fi considerata o problema, stiu ca citisem pe undeva de acest lucru dar nu mai retin unde acum, eu am un L 200 din 2004 si la fel imi face, chiar aseara am folosit diferentialul spate (l-am blocat) , s-a aprins ABS-ul cat l-am folosit apoi dupa ce am decuplat la scurt timp s-a stins si ABS-ul. Oricum voi lasa pe cineva mai experimentat sa ne explice ce si cum...pana atunci ... salutary Editat Ianuarie 29, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: martor abs daca-i autoblocant nu are buton de blocare, pt ca se autoblocheaza :D Cand blochezi diferentialul se decupleaza ABS-ul. Sistemul ABS revine la normal cand deblochezi diferentialul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius balaci Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: martor abs Va multumesc pt informatii au fost de un real folos.Va urez drumurri asa cum vi le doriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate