ema 73 Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Salutare ! Ceva iesiri Duminica pe langa Timisoara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Iesiri pe langa Timisoara este:ypu! @samurai jura aseara ca vine si el. XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Iesiri pe langa Timisoara ma inscriu si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ema 73 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Iesiri pe langa Timisoara Multumesc pt. entuziasm si pt. raspunsuri.Acum, sa mai tai din elan, trebuie sa mentionez ca eu sunt incepator , foarte incepator si nu am Samurakul dotat cu tot felul de "nebunii". Am vazut ca cei care au raspuns au ceva vechime si sunt convins ca au si cu ce (masina), de aceea am mentionat asta.Daca credeti ca nu incurc si ma luati cu voi, ceva propuneri de traseu, loc si ora de intalnire (in eventualitatea ca o sa imi permita timpul sa ies Duminica ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Iesiri pe langa Timisoara asteptam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Iesiri pe langa Timisoara Multumesc pt. entuziasm si pt. raspunsuri.Acum, sa mai tai din elan, trebuie sa mentionez ca eu sunt incepator , foarte incepator si nu am Samurakul dotat cu tot felul de "nebunii". Am vazut ca cei care au raspuns au ceva vechime si sunt convins ca au si cu ce (masina), de aceea am mentionat asta.Daca credeti ca nu incurc si ma luati cu voi, ceva propuneri de traseu, loc si ora de intalnire (in eventualitatea ca o sa imi permita timpul sa ies Duminica ). daca nu-ti permite timpul io nu mai pricep anuntul :wink: iar sa iesi cu unii care mai au cate ceva pe masina e un avantaj. ramane pe duminica la 9 dimineata in parcare la Lidl pe Calea Buziasului, tura de-o zi in imprejurimi. XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ema 73 Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Re: Iesiri pe langa Timisoara In general putinul meu timp liber se rezuma la cateva ore in zilele de Duminica. Anuntul l-am postat nu doar pt. Duminica asta (02.02.2014), ci si pt cele care vor urma.Pana acum am iesit doar singur , adica doar o masina .Am mai deschis subiectul si pt. ca nimeni nu a facut-o pe 2014.Daca reusesc sa vin, la 9 fix o sa fiu in parcare la Lidl Cal.Buziasului(Samurai rosu , cel din avatar).In cazul ca nu vin, nu ma asteptati mai mult de 1 min. Multumesc pt.raspunsuri, intelegere si accept in tura cu voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nefiltrata Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: Iesiri pe langa Timisoara ma bag si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Iesiri pe langa Timisoara Hai Vladut cu filmarile alea ca ne apuca vara :pr1 Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Iesiri pe langa Timisoara 1 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Iesiri pe langa Timisoara mai pun un filmulet de prin 20 ian - scurta plimbare cu un prieten http://www.youtube.com/watch?v=kiwEMh1yuz8 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate