Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tot Mitsubishi,tot Pajero numai ca.........SPORT

ursuletz_82

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Tot Mitsubishi,tot Pajero numai ca.........SPORT

Am un prieten care ma tot batea la cap. Dar vai, ca de ce nu si-a luat el 3.0 sau 3.5 benzinar. Are una la fel ca a mea, minus suspension lift. Eu cred ca ar fi horror un 3.0 la consum, nu mai zic de impozit. Dar el nu si nu, ca ce pacat ca si-a luat .28 TD. Noah, da-i nota.

1160190371_CopyofIMAG0941.thumb.jpg.c218e18287aad44c925108cf8ba8d2e3.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Consuma,stai linistit. Cum zicea Optimus. 11-16. Dar fata de 2,8.........rupe. a fost alegerea mea,pt ca la diesel m am tot chinuit cu anulatul EGR,schimbat diuze injectoare,bujii,fum......

Cu asta pot sa plec si in tromba la semafor si sa-l "ard" la panta.

Repet,e altceva fata de 2,8 de 2,5......departeeeee. eu am avut diesel,acu am treecut pe benzina.

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

Impozitul la 2.8 este aproape egal cu cel la 3.0. Cat despre consum, ii poti pune GPL si iesi mai ieftin decat motorina.

Plus ca la benzinar, ii poti da cox si pe asfalt, mergi relaxat cu 160 km/h, constant, si chiar mai mult, in timp ce dieselarul il arzi in conditiile astea. :)

Singurul avantaj la varianta diesel, fata de benzinarul de 3.0, il vad in teren, unde nu e musai sa calci tare acceleratia, la mers normal. Dar in rest, e sub benzinarul de 3.0, care suporta forje grele, daca e necesar.

Eu m-am obisnuit cu tractorul meu, si mi se pare ok in teren, iar la drum intins, nu-i dau mai mult de 100 km/h, ca nu am cui, dupa ce i-am pus rotile mai mari... El duce, dar nu are sens sa-l chinui. :grin:

Link spre comentariu

Nu stiu citi cmc are 3.0, insa din cite stiu eu, daca treci de 3l platesti si acciza, 1 euro pe cmc, adica 3 mii de euro (la achizitei/prima inscriere). Nu-i neglijabil. Si oricum, la partea cu impozitul ma refeream la 3.5. Insa si ce zici tu, e adevarat. Doar ca eu cumva instinctiv m-am gindit la ce as face eu cu asa masina si asta ar fi doar mers in teren cu ea. Ca zi de zi si la drum lunga am altceva de forjat.

Link spre comentariu

Ati prins ideea domnilor. Nu rulez cu viteze mari,la drum lung,la panta imi place f.mult deoarece raspunde foarte prompt.

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Nu am mai postat demult deoarece am fost foarte indecis in privinta a ceea ce voi face cu masina.Oricat am cautat nu am gasit ceva care sa zic gata,asta imi place ma innebuneste (cu exceptia vreunui Y60 sau Y61).Unul in mintile lui.....face multi bani,bani de car eu nu dispun.

Avand in vedere costul de achizitie,destul de scazut,la bani de Frontera si Vitare si alte carute,am luat hotararea de a-l pune la punct is incerca sa-l fac pe placul meu.Am facut cca. 5000 km de cand il am si consumul este 15/13/10 L/100 km.Tocmai de aceea prima investitie care o voi face si poate cea mai buna: GPL,ma duce la cca 3500 ron,intalatie nou,in service autorizat,si apoi o voi trece in carte.

-motorul facut deoarece mananca destul de mult ulei

-cosmetizare interior/exterior

-o bara tip ARB sau un bull-bar negru care sa se potriveasca

-niste MT-uri pe 16 si flanse apoi de 30 mm

-o statie emisie/receptie

-si daca gasesc la dezmembrari un scaun sofer ( sezut destul de deteriorat)

Apoi.....om mai vedea. Orice sfat idee si sugestie sunt bine venite.Am gasit eu cateva pe google care plac ochiului.Am sa le postez ceva mai tarziu.

Link spre comentariu

Prima etapa,desi se recomanda la final,insa a fost factorul determinant.Masina avea interiorul, scaune,mocheta ff.murdara,ma luau dracii totdeauna cand ma urcam in ea.

Ei,acum m-am bagat la o cosmetizare.Voi reconditiona si scaunul sofer,apoi ne indreptam spre service pt motor si instalatia GPL.

CAM00797.thumb.jpg.c46b371e28e10552a05735090bf9c5f6.jpgCAM00795.thumb.jpg.c5af8d665f53d50f51e48bd14de2a681.jpgCAM00796.thumb.jpg.b8fa3e5efea2a2c47675b1c1c0624a2e.jpgCAM00798.thumb.jpg.3be30baafe2d0c0cbdb521ee310986b7.jpg

Link spre comentariu

......si pe nepusa masa dadu-i jeep-ul de la casa.Pajero-ul s-a vandut azi la CJ.unicului si singurului client care m-a contactat.

Link spre comentariu

Da maestre,vezi tu masina asta nu prea mi-a placut de la inceput.De ce am luat-o? Am lacomit la pret si,fusesem dezamagit ca am alergat dupa 3-4 masini care de fapt nu erau ce credeam si.... ,am zis hai ca e bun si asta.

Chiar daca am dat Pajero-ul esti binevenit la o poveste,cafea......

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare