pit ciprian Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Salutare lume:h5 Incepem si noi anul putin mai tarziu cu o iesire de doua zile cu baza de plecare din Remeti, pensiunea Carpathia incepand cu vineri07.02 pana duminica 09.02. Se pare ca vom avea zapada din belsug asa ca traseele le vom stabili la fata locului in functie de toti factorii meteo. Weekendul din Padis l-am ratat, cei care merg stiu despre ce vorbesc, dar nu-i bai:grin: recuperez acum asa ca invit toti doritorii de offroad,oleaca de chef, putina mancare, putina:x sa vina alaturi de noi :h5 Momentan suntem urmatorii-Cipri-mitsu Eugen-mitsu Dacian-mitshu Alin-mitshu Florin-patrol Ionica-atv smecher:ha: Negru-quadrocopter:pl1 Asteptam si alti participanti:ca:we Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugenmarian Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului EEEEEE asa da. Timid timid da si cand se dezlantuie.............. Se preconizeaza o iesire de zile mari ( 2 mai precis). Salutam noii posesori de Mitsu, :br Vom avea parte de filmari din elicopter la innaltime :gr1 datorita domnului Pit Ciprian si a pilotului sau. In rest stiu ca va fi distractie maxima ca de fiecare data.:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURJUT OVIDIU Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Ce as mai veni si eu dar n-am cu ce.............. deocamdata, da mai vedem. Oricum distractie placuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisguide Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Poate va facem si noi o vizita (daca apucam sa indreptam in timp util ce am strambat intr-o gheata groaaaaaaaaaasa :grin: ) "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leu22 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Poate va facem si noi o vizita (daca apucam sa indreptam in timp util ce am strambat intr-o gheata groaaaaaaaaaasa :grin: ) Va saluta si pilotul "Negrul"! in realitate: Cristian Parcalab! alias leu22...... cam multe nick-name-uri nu???????? Sper candva posesor de Buggy........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted February 1, 2014 Author Share Posted February 1, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Bine ai venit negrule intre oameni seriosi:h5:old, Cristi, te asteptam:wink: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Prezent ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ile Dacian Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Prezent cu noul mitu din dotare. Se pare ca va fi mitu-party Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului baieti drumul pana la pensiune e curat ca prin oradea de la pensiune la lesu e decent de la lesu pana la coada lacului sa aveti grija , doar in portiunile unde ajunge soarele se vede pamantul in rest e gheata ,trebuie circulat cu atentie este zapada, sunt forestiere deschise ,deci o sa aveti distractie din plin :2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului baieti drumul pana la pensiune e curat ca prin oradea de la pensiune la lesu e decent de la lesu pana la coada lacului sa aveti grija , doar in portiunile unde ajunge soarele se vede pamantul in rest e gheata ,trebuie circulat cu atentie este zapada, sunt forestiere deschise ,deci o sa aveti distractie din plin :2dr Vineri va invit la un gratar sa ne explici mai pe indelete:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted February 10, 2014 Author Share Posted February 10, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Tot ce e frumos se termina repede:ang2 A iesit foarte bine desi zapada ne-a dat putine batai de cap:grin: . Revin cat de repede cu primele fotografii iar pana la sfarsitul saptamani, sper, cu un clipulet filmat putin altfel:wink: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leu22 Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 (edited) Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Si poze din traseul efectuat! Multumim Cipri de poze! Edited February 10, 2014 by Leu22 Sper candva posesor de Buggy........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleo Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Frumos,sa va fie de bine,sunt invidioasa :grin: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ile Dacian Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Adaug si eu cateva poze. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leu22 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Atunci pun si eu un videoclip..... Sper candva posesor de Buggy........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 Re: Doua zile in zapada la Coada lacului Super filmuletul, la urmatorul eveniment o sa fie mai spectaculos:wink: sunt sigur de asta:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts