gheparu Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 stiu ca pare o prostie dar nu ii da nimeni de cap, daca a patit cineva, casetofonul masini "original nissan nu se aprinde afisajul. ziua se vede melodia, frecventa....dar seara nu se vad decat butoanele nu si afisajul. am cumparat de la un coleg alt casetofon acceasi problema .....,nu vreu sa schimb casetofonul deoarece se potriveste bine acolo plus mai am butoanele de pe volan... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: lumina casetofon Verifica si cablajul de la casetofon, s-ar putea sa nu ai alimentare la iluminare. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: lumina casetofon Cel mai probabil becurile/ledurile de iluminare de fundal din spatele display-ului sunt arse. Sigur se pot schimba usor. Asta e magaoaia originala de pe Y61? aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gheparu Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 (editat) cablurile sunt ok odata ce am lumina pe el la butoane la tot afara de afisaj : si noapte nu se vede nimik ..aiurea rau...si cu led-uril asa am crezut prima data de aceea am pus alt casetofon si acelasi lucru .......... doua poze proaspete pt a se vedea diferenta una cu blitz alta fara Editat Februarie 6, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: lumina casetofon cablurile sunt ok odata ce am lumina pe el la butoane la tot afara de afisaj : si noapte nu se vede nimik ..aiurea rau...si cu led-uril asa am crezut prima data de aceea am pus alt casetofon si acelasi lucru .......... doua poze proaspete pt a se vedea diferenta una cu blitz alta fara [ATTACH=CONFIG]203781[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]203780[/ATTACH] Mai mult ca sigur ledurile de pe display sunt arse. Sunt cativa baieti care te pot ajuta . Daca vrei da-mi un P.M si te-as putea indruma....sau daca iti e mai usor cauta pe Goagle Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 (editat) Re: lumina casetofon Poate ambele aparate au acelasi defect. Se poate ca ledurile ce lumineaza display-ul sa fie arse. Dupa cate stiu la Nissan ledurile au o culoare ciudata (un portocaliu mai special) si nu prea se gasesc. Eu am cautat mult si nu am gasit la intensitatea si culoarea originala. Ba portocaliul ala batea spre rosu, ba spre galben...arata ca naiba, butoanele o culoare si display-ul alta culoare. Abia am gasit culoarea dorita, dar a trebuit sa modific alimentarea ledurilor, deoarece intensitatea era mult mai mare fata de cea de la butoane, iar noaptea ma obosea la ochi si imi distragea atentia de la condus. De schimbat nu este mare inginerie...dar daca nu te pricepi apeleaza la o persoana care are cunostinte despre electronica. Editat Februarie 7, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: lumina casetofon m am confruntat cu problema insa la clima , am pus led normal ....dupa o vreme s a ars , am demontat bec incandescent din fata casetofon vechi si rezista , de fapt becuri erau pe original ,deci se pare ca unde sunt puse becuri incandescente nu exista protectie pe tensiunea de alimentare aici am gasit asta ! se pare ca firma are detoate : http://www.adelaida.ro/becuri-auto-becuri-cu-led-auto/#ty;pagination_contents;/becuri-auto-becuri-cu-led-auto/ VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gheparu Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: lumina casetofon am rezolvat problema....ledurile sunt ok o piesa dupa placa stricata .....la ambele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate