teo pes Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Am schimbat gumele si ,,handy" mi au scapat 3 atmosfere n roti , si fara radio parca aud ca mi zangane usile la gropi mari , balamale ? bolturi? a umblat cineva? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: zanganeala usi ! Tragi de coltul usii sus-jos si vezi daca ai joc.De obicei se uzeaza boltul.Eu la mine la masina am scos bolturie vechi si am pus suruburi din material mai tare.Surubul era lung de 120 mm si gros de 10 sau 12 mm filetat la capat cam 30 mm si am taiat partea cu filetul. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: zanganeala usi ! sau daca gasesti pui niste cheder de dacie la usi daca nu ai jocul mare in bolturi sau balamale eu asa iam facut am pus cheder pe toata usa spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: zanganeala usi ! Tragi de coltul usii sus-jos si vezi daca ai joc.De obicei se uzeaza boltul.Eu la mine la masina am scos bolturie vechi si am pus suruburi din material mai tare.Surubul era lung de 120 mm si gros de 10 sau 12 mm filetat la capat cam 30 mm si am taiat partea cu filetul. nu am observat joc , poate are numai la inchis !daca i ca la dacia !...si s bolturile e minunat ! dar daca e asa eu pun tot material mai moale la boturi ca balamaleles mai greu de rectificat ma gandeam sa nu fie mai grav ca la AROu ! sa plece balamaua de pe stalp sau usa! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate