vlady Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Nu au legatura 100% cu fenomenul offroad (decat prin prisma unora din participanti)dar imi sunt dragi si-mi trezesc amintiri frumoase . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlady Postat Iulie 5, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2008 Re: Cateva poze cu iesiri la bauturi. Inca cateva...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Cateva poze cu iesiri la bauturi. corturi in zapada, belea! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: Cateva poze cu iesiri la bauturi. Ce de Celebrii pe aici :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Re: Cateva poze cu iesiri la bauturi. Asa se sudeaza relatiile interumane...team-building e floare la ureche.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 Re: Cateva poze cu iesiri la bauturi. Corturile pe zapada erau de ziua sotiei mele, adica pe 1 februarie anul acesta. Locatie -Cheile Rasnoavei. MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate