emanoeladrian Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 (edited) Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu" Cand aud de CAC (alias Coltuc) se zbarleste parul pe mine. (parere personala, nu dati cu parul) Ti-a recuperat tie, dar nu indemna lumea, lucrurile nu stau chiar asa. Mai aveti un pic de rabdare, o sa se intample ceva si cu asta. Nu e mai bine sa mergi la sigur decat sa speri ca poate? Daca pica actiunea la un complet care nu admite? Atunci ce faci? Sau ce crezi tu ca face coltuc in plus fata de alti avocati? Si altii tot aceleasi temeiuri invoca, aceleasi chestiuni. Tine de instanta de judecata si nu de casa de avocatura. EDIT: Coltuc se lauda pe site-ul lui ca a castigat la Targu Jiu, respectiv Tribunalul Gorj actiune pe timbrul de mediu. Am cautat pe site-ul just.ro si surpriza: In ziua aia nu fusese niciun complet de contencios administrativ. Era vacanta, fusesera doua complete de civil/penal, si-atat! Plus ca, iti inchipui, daca se castiga aici, la cati amici am care se ocupa cu cacatul asta de taxa aflam in secunda DOI! Trage tu concluzia. Inca un edit: Ca sa fie clar ca nu vorbesc prostii: http://www.coltuc.ro/blog/proces-castigat-timbru-de-mediu-gorj/ Hotarâre 2194/2013, pe care o da el pe site, este asta: http://portal.just.ro/95/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9500000000110054&id_inst=95 care este o chestiune de conflicte de munca si nu de contencios. daca ma uit la data pronuntarii: apar doua complete, unul de civil si unul de penal... Nici unul de contencios! In toata luna lui august, nu exista trecut CAF F04 pe lista de sedinte! Mai silviu dar 'indarjit' esti mai draga !? Am recomandat Coltuc pentru ca stiu sa respecte clientii si orice solicitare a mea a primit raspuns promPt, m-au tinut intotdeauna la curent cu evolutia dosarului si am primit cu rapiditate decizia cu hotararea finala. Edited February 19, 2015 by Astral promPt....nu promt ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusica Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu" Domnule,in actul tau(poza) este vorba de vechea taxa de mediu...te rog sa verifici,am recuperat si eu pe vechea lege ! Ce avocat spune Nu !(ori este prost ori fraier)Eu am intrebat 5 bucati de juristi si toti au spus NET,...."nu exista practic a judiciara" Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 (edited) Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu" Domnule,in actul tau(poza) este vorba de vechea taxa de mediu...te rog sa verifici,am recuperat si eu pe vechea lege ! Ce avocat spune Nu !(ori este prost ori fraier)Eu am intrebat 5 bucati de juristi si toti au spus NET,...."nu exista practic a judiciara" Marius ma iei cu domnule si apoi la per tu ?...pai hotaraste-te odata ! . Timbrul de mediu a fost instituit undeva in Martie 2013, decizia de calcul poarta data 23/10/2013, asta nu iti spune nimic? Si cu asta am incheiat orice interventie a mea pe acest topic,fiecare este liber sa decida si actioneze conform propriilor dorinte. Recomandarea mea este urmarea unei hotarari judecatoresti favorabile mie, a unei relatii avocat/client foarte bune. Nu pot garanta ca toate celelalte decizii ce vor veni in aceeasi speta si pregatite de Coltuc vor fi favorabile. Insa eu doresc succes tuturor colegilor de forum in aceasta actiune. Edited February 19, 2015 by emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinrafael Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 (edited) Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu" Eu vad ca scrie tot de taxa de poluare si CJUE a dat decizia pt taxa de poluare, nu pt cea de timbru. Poate din 10.2013 a fost depus dosarul pt taxa de poluare Edited February 19, 2015 by marinrafael 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu" Da se poate . Se poate recupera taxa numai de catre cel care a platit-o chiar daca nu mai este proprietarul actual al masinii .Trebuie sa aiba insa copii dupa toate actele. actele trebuie depuse in original si copie ;) deci la cumparare daca proprietarul iti da chitanta IN ORIGINAL de achitare a timbului poti sta linistit ca nu o mai poate recupera....azi am depus eu la finante dosarul pentru dovada nerecuperarii taxei si functionarul mi-a spus din start ca daca am chitanta in original taxa n-a fost si nu poate fi recupoerata :) happy me Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviud. Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 (edited) Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu" actele trebuie depuse in original si copie ;) deci la cumparare daca proprietarul iti da chitanta IN ORIGINAL de achitare a timbului poti sta linistit ca nu o mai poate recupera....azi am depus eu la finante dosarul pentru dovada nerecuperarii taxei si functionarul mi-a spus din start ca daca am chitanta in original taxa n-a fost si nu poate fi recupoerata :) happy me Gresit! :) N-are nicio legatura. La dosarul din instanta vei depune intotdeauna numai si numai copii. Nu te intreaba nimeni de chitanta in original. Cu atat mai putin sa ti-o ceara apoi cineva. Ai platit taxa, ai recuperat-o in instanta, cu chitanta te poti sterge unde vrei tu... Scuze ca ti-am stricat momentul :D EDIT Si ... am uitat, ca de fapt, chitanta in original, se depune la dosarul de la politie, la inmatricularea autoturismului. Deci nu stiu cum se face ca e in original aia a ta ... Si ultimu' edit (nu promit:P) Emanoele, mie imi plac oamenii corecti si cinstiti. Nu imi plac reclamele mincinoase si nu imi place sa profit de naivitatea oamenilor. NU ma deranjeaza ca ai avut o relatie buna cu CAC dar nu imi place catusi de putin modalitatea de prezentare, ambalajul strica tot. Edited February 19, 2015 by silviud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu" Gresit! :) N-are nicio legatura. La dosarul din instanta vei depune intotdeauna numai si numai copii. Nu te intreaba nimeni de chitanta in original. Cu atat mai putin sa ti-o ceara apoi cineva. Ai platit taxa, ai recuperat-o in instanta, cu chitanta te poti sterge unde vrei tu... Scuze ca ti-am stricat momentul :D EDIT Si ... am uitat, ca de fapt, chitanta in original, se depune la dosarul de la politie, la inmatricularea autoturismului. Deci nu stiu cum se face ca e in original aia a ta ... Si ultimu' edit (nu promit:P) Emanoele, mie imi plac oamenii corecti si cinstiti. Nu imi plac reclamele mincinoase si nu imi place sa profit de naivitatea oamenilor. NU ma deranjeaza ca ai avut o relatie buna cu CAC dar nu imi place catusi de putin modalitatea de prezentare, ambalajul strica tot. nu mi-ai stricat nici un moment man , ca f@t 500 euro daca e recuperata ,da inseamna ca functionarul de la finante e idiot? am sa-i dau o palma din partea ta ;) sa ii strici lui momentul ca mie nu mi-l strica 500 euro ;) Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinrafael Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu" Am recuperat si eu taxa de poluare la o grand vitara din 2002 si acum as vrea sa inscriu pininul; daca se poate recupera taxa o sa o inscriu pe RO dar daca nu, ma bate gandul la BG. Asa ca daca puteti sa ma ajutati cu un nr de dosar in care s-a dat castig de cauza in recuperarea taxei de timbru va rog sa il postati aici sa vada toata lumea ca sa aiba o speranta in a da statul in judecata. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu" Uite aici: http://www.blog.decalex.ro/hotarare-timbru-de-mediu-dosar-castigat-timbru-de-mediu-avocat-timbru-de-medi/ RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinrafael Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Re: "Recuperarea / evitarea timbrului de mediu" Uite aici: http://www.blog.decalex.ro/hotarare-timbru-de-mediu-dosar-castigat-timbru-de-mediu-avocat-timbru-de-medi/ multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts