Clau4x4 Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Buna ziua. Dupa cum am mai spus in alte posturi , am un Isuzu Trooper , si vreau sa ma cocot un pic pe munte cu el . Am un traseu frumos in zona Dambovicioara , unde petrec concediile de cativa ani de zile. Este practic un drum , dar foarte abrupt si cu denivelari , nu se poate urca cu o masina normala.De aceea cer putin ajutor. Am mai utilizat "power-ul" asta iarna pe zapada , dar totusi ca sa spun asa , "la nimereala" , fara sa stiu ce fac . Stiu ca acele butoane se folosesc in coordonare cu anumite trepte ale manetei de 4x4 . Multumesc anticipat. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
goerula Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Utilizarea corecta a butoanelor "power" si "winter" ! ce an e trooperul? maneta scurta se trage in spate shi atunci esti pe greu. cred ca ishi dubleaza cuplul,iar rotile se invatesc mai lent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Utilizarea corecta a butoanelor "power" si "winter" ! O mai avea omu` masina ... n`o mai avea ... :ha: :2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Utilizarea corecta a butoanelor "power" si "winter" ! MaI bine mai tarziu decat niciodata ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Utilizarea corecta a butoanelor "power" si "winter" ! O mai avea omu` masina ... n`o mai avea ... :ha: :2dr Greu de spus....ca nici aici n-a mai zis nimic....... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49231-Trooper-ii-3500-e :uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate