gabi.r Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 (editat) In discutiile avute in sedinta cluburilor membre CNOR de la Sibiu in ianuarie 2014, x3m Valcea a lansat ideea organizarii unei CUPE / respectiv competitie in structura de " probe speciale ". Cu ocazia acestei postari permiteti va rog dragi prieteni sa descriu pentru publicul larg, resectiv celor interesati de o eventuala participare si comentariu, formatul la care noi ne-am gindit : - ziua 1 de inscriere ( vineri ) recunoastere probe cu masina sau mers pe jos ( optional ), urmat simbata si duminica 2 zile de competitie cu 2 probe speciale / zi / echipaj - durata maxima a fiecarei probe speciale va fi 40 min si maximum 10 km parcursa dupa roadbook si semnalistica speciala (demonstrata de organizator ) - taxa de participare 250 lei / ecihipaj fara cazare sau masa sau 1100 lei /ecihipaj all inclusive ( cazare + masa seara vineri seara / mic dejun simbata + apa si sandwich simbata intre probe, cazare si masa festiva simbata seara/ mic dejun duminica si gustare cimpeneasca duminica la prinz ) - concurentii au posibilitatea sa participe la 2 clase : 1..masters ( open ++ masinile trebuie sa indeplineasca cerintele tehnice minime obligatorii cerute de CNOR si FRAS pentru clasa OPEN ) 2..standard ( masini de fabrica fara anvelope " simex " fara trolii sau modificari majore de suspensii si motor ) - se va premia fiecare proba speciala in parte dupa cum urmeaza : Open ++ / x 4 probe Locul 1 ...300 euro Locul 2 ... 200 euro Locul 3 ...100 euro Premiul special open ++ ( cumul a 4 probe ) = 1000 euro Standard / x 4 probe Locul 1 ...100 euro Locul 2 ....75 euro Locul 3 .... 50 euro Premiu special standard ( cumul a 4 probe ) = 500 euro Urmarirea traseelor si corectitudinea parcurgerii se va asigura obligatorii cu ajutorul dispositivelor gps si a arbitrilor plasati fizic pe toate probele. * permiile se vor plati cash euro !!! * asiguram profesionistii sportului ca vor avea pubic si probe pe masura priceperii si asteptarii lor...asiguram de asemenea copilotii ca vor avea mult de munca cu fizicul !!! Multumim, asteptam opinii !!! Editat Februarie 15, 2014 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " In sfarsit, cineva are curajul sa faca si proba "standard" pentru masini standard !!! Felicitari si mult succes ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 (editat) Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " In discutiile avute in sedinta cluburilor membre CNOR de la Sibiu in ianuarie 2014, x3m Valcea a lansat ideea organizarii unei CUPE / respectiv competitie in structura de " probe speciale ". ............ Multumim, asteptam opinii !!! Nea Gabi Eu sunt pro, si daca imi spui data cred ca si me înscriu de acuma. De mult astept o proba la voi acasa Numai bine Pedro Editat Februarie 15, 2014 de Astral Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Si eu sunt interesat la standard Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " ce facem cu masinile care au un bullbar cu troliu dar punem MT ca toata lumea, (daca am fi interesati), nu le mai primim? :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " probabil ca vor fi tot dotarile din campionat doar ca nu vei avea voie sa folosesti troliul sau vei fi penalizat daca o faci... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " In sfarsit, cineva are curajul sa faca si proba "standard" pentru masini standard !!! Felicitari si mult succes ! :h5 Ohooo nenea Astral, ne vedem la standard ? nu de alta dar il stiu pe unu cu o niva care are grupuri noi dupa ultimul trial :) In alta ordire de idei felicitari Gabi! asteptam de ceva vreme o competitie la voi acasa :D cu conditia insa sa ajungem in traseu... de data asta :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Asteptam sa stim perioada care se va desfasura competitia. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Suna bine,asteptam detalii :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " suna bine:))). Sa inteleg ca se face recunoasterea traseului ? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Salut, E nevoie de licenta FRAS? Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Daca evenimentul este organizat sub egida FRAS-CNOR, mai mult ca sigur. Probabil ca poti primi licenta "one event" la fata locului, daca nu s-a schimbat regulamentul. Asigurare de asemenea. Atentie, si copilotul trebuie sa aiba licenta+asigurare. Conform regulamentului general CNOR. Costa cam 30% din pretul pe tot anul. Ca sa iei licenta pe tot anul trebuie sa fii membru cotizant al unui club afiliat, cu tot ceea ce decurge din asta. Taxa anuala, echipament specific etc.. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Salut, E nevoie de licenta FRAS? Sorin Da, va fi un eveniment organizat conform normelor FRAS-CNOR, asadar, pentru participare va fi nevoie de licenta anuala sau one-event si asigurare sportiva. Acestea vor putea fi intocmite si la fata locului. Detaliile de genul acesta vor fi explicate intr-un topic separat, la rubrica dedicata competitiilor. Ca sa ramanem on-topic, intentia lui GabiR prin lansarea acestui subiect a fost de a vedea reactia acelora dintre voi cu interes in zona competitionala la o propunere de tipul acesta. Asadar, daca aveti comentarii, va rugam sa le lansati inainte de definitivarea formatului final. Daca nu...va asteptam cu prietenie!:h5 Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " suna bine:))). Sa inteleg ca se face recunoasterea traseului ? Daca se va dori asta din partea concurentilor, se poate face. Ideea concursului este de a concentra traseul intr-o zona cat mai restransa - pe o lungime de maxim 10-15 km iar, prin pasajele dificile ale traseului sa se puna accentul pe tehnica pilotajului si copilotajului si aproape deloc pe navigatie. Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " In scurt timp o sa revenim cu toate detaliile necesare ... momentan alergam dupa autorizatii , etc .... Salutari ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 (editat) Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Anul acesta se intrevad mai multe evenimente axate pe "trial", lucru care eu zic ca este benefic si foarte spectaculos. In consecinta am incercat sa rezolvam una / alta si cu sistemul de licentiere FRAS, mai departe insa asteptam comunicarile oficiale :wink: Am experienta unei zile de concurs formata doar din probe speciale (la Resita) si eu unul zic ca va iesi fff bine. Interesanta insa va fi impartirea pe clase, pentru a putea participa cat mai multa lume, si unde din pacate regulamentul nu prea ajuta :( (exista o diferenta fff mare intre masinile de Standard si cele de Open). Editat Februarie 18, 2014 de iwa 1 GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Sunt convins ca va fi un eveniment la care vor veni foarte multi participanti, atat concurenti cat si admiratori ai acestui sport. Valcea este un oras mare, cu potential de spectatori, cu un peisaj deosebit, cu locuri de cazare pentru toti si toate buzunarele. -Va fi locul unde poti pleca si te poti intoarce in aceeasi zi acasa -Va fi locul pentru cel care vrea sa-si murdareasca masina de strada si sa se joace un pic mai mult, chiar daca este pentru prima oara -Va fi locul unde cu bani de bilete la film iti vei plati taxa si mai mult de atat, vei fi actor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Daca se poate face o recunoastere este perfect. Asa scapam de chestia aia care se numeste navigatie. sper ca toate concursurile sa se indrepte in directia asta si sa nu mai existe aberatii de genul - copilotul trebuie sa fie INDIAN....sa simta pe unde e drumul......asta pt ca organizatorul e oaie si are multe greseli in roadbook. Oricum stiu ca in trecut erau aberatii mult mai mari, de genul - CP ascuns sub pod...etc. Nu inteleg ce legatura aveau glumitele astea cu motorsportul. Felicitari pt initiativa asta Gabi, felicitari baietilor din Valcea. Horatiu.....care o sa participe:). Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Daca evenimentul este organizat sub egida FRAS-CNOR, mai mult ca sigur. Probabil ca poti primi licenta "one event" la fata locului, daca nu s-a schimbat regulamentul. Asigurare de asemenea. Atentie, si copilotul trebuie sa aiba licenta+asigurare. Conform regulamentului general CNOR. Costa cam 30% din pretul pe tot anul. Ca sa iei licenta pe tot anul trebuie sa fii membru cotizant al unui club afiliat, cu tot ceea ce decurge din asta. Taxa anuala, echipament specific etc.. Da, va fi un eveniment organizat conform normelor FRAS-CNOR, asadar, pentru participare va fi nevoie de licenta anuala sau one-event si asigurare sportiva. Acestea vor putea fi intocmite si la fata locului. Detaliile de genul acesta vor fi explicate intr-un topic separat, la rubrica dedicata competitiilor. [...] Multumesc pentru raspunsuri! Sorin. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 (editat) Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Daca evenimentul este organizat sub egida FRAS-CNOR, mai mult ca sigur. Probabil ca poti primi licenta "one event" la fata locului, daca nu s-a schimbat regulamentul. Asigurare de asemenea. Atentie, si copilotul trebuie sa aiba licenta+asigurare. Conform regulamentului general CNOR. Costa cam 30% din pretul pe tot anul. Ca sa iei licenta pe tot anul trebuie sa fii membru cotizant al unui club afiliat, cu tot ceea ce decurge din asta. Taxa anuala, echipament specific etc.. Te contrazic , taxa one event va fi de 5 euro in conditiile in care se tin probe speciale + asigurarea medicala circa 10-15 lei +taxa de participare ! Dace se va tine, probe speciale si traseu, taxa one event va fi 30 euro + asigurarea medicala 10 -15 lei + taxa de participare ! Va asteptam ! Editat Februarie 19, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Te contrazic , taxa one event va fi de 5 euro in conditiile in care se tin probe speciale + asigurarea medicala circa 10-15 lei +taxa de participare ! Dace se va tine, probe speciale si traseu, taxa one event va fi 30 euro + asigurarea medicala 10 -15 lei + taxa de participare ! Va asteptam ! Gpscu noile taxe pentru 2014 sunt teoretic cum spui tu, dar avand in vedere ca nu s-a aprobat inca propunerea de buget si ele nu au fost facute publice eu propun sa asteptam pana ce ele vor fi comunciate pe cale oficiala :wink:. p.s. A nu se intelege ca nu ai dreptate sau ca nu imi convin mie taxele noi, dar am invatat ca e mai bine ca intai sa vedem anunturile oficiale si apoi sa ne facem planuri :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Gpscu noile taxe pentru 2014 sunt teoretic cum spui tu, dar avand in vedere ca nu s-a aprobat inca propunerea de buget si ele nu au fost facute publice eu propun sa asteptam pana ce ele vor fi comunciate pe cale oficiala :wink:. p.s. A nu se intelege ca nu ai dreptate sau ca nu imi convin mie taxele noi, dar am invatat ca e mai bine ca intai sa vedem anunturile oficiale si apoi sa ne facem planuri :D domnu :) ne vedem si noi sa primesc si eu legitimatia?:) dau eu berea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " In weekend-ul trecut am plecat sa gasim trasee pt "Cupa Offroad Masters X3M Valcea" sau cum s-o mai numi... Iata ce am gasit: Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " In weekend-ul trecut am plecat sa gasim trasee pt "Cupa Offroad Masters X3M Valcea" sau cum s-o mai numi... Iata ce am gasit: Daca nu te-ai asigurat !!:grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Propunere competitie " cupa offroad masters x3m valcea " Asta este o coborare la Standard ptr Open si Extrem ce gasiti? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate