Isuzu Rider Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 In timp ce altii se chinuiau in trialuri si alte alea (stima lor :h5 ), noi am comis-o din nou :grin: Adica eu cu serpalo si alti fro 2-3. Pentru inceput am urcat la statia meteo Penteleu. Si ne-a plouat la greu :ha: , mai ales in gat :x Apoi ca sa schimbam peisaju' am zis hai in Siriu la Vulturi. Si iar ne-a plouat pe toate partile :x Si ca sa fie tacimul complet am gasit si drumul la observatorul de ursi din Prigonu :banana Si am fost si ACOLO!!! Super iesire cu tovarasi de inalta clasa. :h5 In continuare poze... :wink: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Foarte Frumos, Felicitari pentru Iesire !... :grin: :g :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 6, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Si poze din nou... Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 6, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Si inca Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 6, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Si final. Mai am ceva poze, dar le-am ales pe cele mai semnificative. :hi Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Mii de felicitari ! Senzationale peisaje . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou poze - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou hai serpi, baga poze! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou ete ca ma fortez da' nu merge!incerc mai tarziu putin - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Faina iesirea....faine pozele...la mai mare :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou cateva - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou :cl si celor din trupa Isuzu, m-am intors in Bucuresti :banana . Prima actiune, in week-end-ul 11-13 iulie sunt la Clung pentru o tura :grin: . Nu de alta dar sa vad si altceva decat campie si nisip. @ isuzurider & serpalo: cand ne intalnim si cand comitem etapa a II a, a intalnirii stabilite in primavara. Incercam sa refacem si lista posesorilor de Isuzu, nu de alta dar am vazut membrii noi ai :cl ? Astept vesti si propuneri. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou poze - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou si - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Sa va fie de bine domnilor! :1 Felicitari si la mai mare! :h5 Sper ca asta e incalzirea pentru Lacul Gotis & restul aventurii. Faine poze mi-ar fi placut sa fiu cu voi acolo. Spre rushinea mea inca nu am pus filmul pe youtube, poate reusesc saptamana asta. Ne-om vedea cand ne-om vedea, vorba clasicului ! :banana Stima, ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Magnifica zona! felicitari .. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Taul Vulturilor??``lacul fara fund`` foarte frumoase locurile alea.in 2004 am fost ultima data acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou legenda spune ca un cioban si-a aruncat bata in lacul ala si a gasit-o dupa cateva luni, in Dunare. o fi vreo scurtatura :grin: on topic: bravo baieti. pana nu ma duceti si pe mine odata acolo, n-o sa va las. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 13, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Si au am aruncat acum vreo doi ani un cutit de bucatarie ca i sa rupt lama si culmea am gasit unu la fel linga pompa de apa din curte :ha: :ha: :ha: Asa ca se verifica teoria :h5 Pentru tura a II -a avem in vedere o traversare din Crasna-Lacul Vulturilor-Stearpa-Cheia Daca va bagati dati de stire. :hi Trecerea din Stearpa spre Cheia o stie un serpas local pe care l-am cunoscut in iesirea precedenta S-ar parea ca e un traseu crancen :banana Vom vedea! Oricum trebuie pregatire serioasa... :twisted: Drujbe si topoare, nervi tari si sa va tina troliile :wink: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou Frumos tare...chiar ca va trebuie nervi de otel...dar natura face tot deranjul.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat August 21, 2008 Autor Partajează Postat August 21, 2008 Re: Siriu reloaded sau cum am comis-o din nou I-am promis lui serpalo ca pun toate pozele :h5 si iata... O plimbare cu serpalo :grin: http://picasaweb.google.com/florianghla ... uSerpalo02 Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate