Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

daca cumpar un pajero cu taxa nerecuperata, dupa ce mi-o trec pe nume fostul proprietar si-o mai poate recupera ?

coltalb
 Share

Recommended Posts

Re: daca cumpar un pajero cu taxa nerecuperata, dupa ce mi-o trec pe nume fostul proprietar si-o mai poate recupera ?

Daca este taxa de inmatriculare platita inainte de - martie2013 cu siguranta se poate.

Daca e platita dupa martie 2013 inca nu e sigur

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford

Re: daca cumpar un pajero cu taxa nerecuperata, dupa ce mi-o trec pe nume fostul proprietar si-o mai poate recupera ?

Da , cunosc un caz exact ca al tau. Un prieten a cumparat o masina inmatriculata a platit cca 8000 de euro pe ea. Atinut`o cam 1 an si jumatate si a vrut sa o vanda cu 6500 de euro . A venit clientul si cand sa ii scoata fisa de la ANAF surpriza..taxa a fost recuperata si astfel a vandut masina cam cu 5000 de euro..."afacere buna" . Deci proprietarul care a platit taxa si are chitanta poate recupera taxa chiar daca masina intre timp a schimbat cativa proprietari. Insa la fel cum a zis si colegul , taxa noua nu se stie inca daca se poate recupera inca.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use