Max Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Ieri 6 iulie, am stabilit o parte a traseului de Open. O zi superba, traseu excelent, tehnic. A fost o placere. 4 masini si doua motociclete. Program complet: Copaci, noroi, pante, diferentiale sparte (al meu pe fata , din prostia mea :P ), nelipsita masa la iarba verde, vizitare zona cu fosile din rezervatia Chiuzbaia, etc... Incredibil ce a putut sa faca Bogo (SJ de pe forum) cu Suzukiul ala DR BIG cu anvelope de strada foarte UZATE. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Poze dintr-o rezervate unde avem noi acces. Concursul nu se va face prin aceasta rezervatie. Am fost doar noi la plimbare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Foarte Frumos, Bravo !... :grin: :B :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Vreau sa fac niste precizari legate despre modul in care gandim noi traseele. 1. Traseul pt Standard (individual)- dupa cum am spus , va fi traseul de "Dakar" care a fost aici. E un traseu de raid, fara probleme pentru masinile nepreparate. Vor fi CP-uri unde concurentii vor trebui sa caute indicatii despre locul unde este CP-ul urmator. Daca e cazul, avem si roadbook-ul oficial al traseului. :grin: 2. Traseul de open (echipe de cate doua masini) - Va fi alcatuit din segmente care , daca conditiile meteo ne vor incurca, vom avea posibilitatea de a anula unul sau doua segmente. Exact cum a fost pe traseul de extrem de anul trecut (unde am avut noroc si nu a trebuit sa eliminam nici un segment). Traseele nu vor fi foarte dificile sau periculoase. Se vor baza mai mult pe tehnica si orientare. Nu ca nu am putea sa le facem foarte dificile, dar vrem sa dam posibilitatea mai multor participanti de a se inscrie la aceasta categorie. Nu vor fi kilometrii de trolieri care sa scada apetitul pentru traseul in sine. Multi sunt "speriati" inca de conditiile de open de la concursurile anterioare in care au fost situatii in care nu puteau diferentia openul de extrem. :grin: 3. Traseul de EXTREM (individual) - La fel ca si cel de Open, va fi alcatuit din segmente care, daca va fi cazul, se pot ÅŸunta. La fel, traseul se va baza pe tehnica si pe orientare dar dificultatea va fi mult mai mare. Aici concurentii vor avea de muncit. Masinile trebuiesc pregatite corespunzator. Voi reveni cu amanunte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Pt neparticipanti sau mai bine zis privitori sunt zone unde se poate ajunge relativ usor sau ramane doar trialul special si pt privitori? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Pt neparticipanti sau mai bine zis privitori sunt zone unde se poate ajunge relativ usor sau ramane doar trialul special si pt privitori? Se poate ajunge usor la punctele dintre segmente. In traseu e mai dificil ca e de mers pe jos prin padure. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Continuam cu traseele. Am mai stabilit un traseu pentru sectiunea OPEN. Traseu excelent. Foarte tehnic. Nu extrem dar nici usor. Am fost 4 masini. Landcruiserul meu (mi-era dor de el) Defender Bizo Defender Virgil (nou , stock) Pajero V6 Anti Am avut de toate mai putin treceri prin vad de apa. Din pacate , nu am avut drujba la noi asa ca am fost nevoiti sa dam copacii la o parte cu troliul, sufa sau pur si simplu impinsi direct cu masina. :grin: Pun niste poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 28, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Ieri s-a mai incheiat o zi de trasee. La un momentdat eram 10 masini. Toyota, Samurai, IMS, Niva, Mitsubishi. Samuraiele au condus ca si numar. O zi excelenta, noroi din plin. Distractie maxima. Din pacate, masina mea a cedat in timpul unei menevre intr-o ravena foarte ingusta. Am dejantat roata fata dreapta si in incercarile de a scoate masina de acolo am spart planetara pe dreapta, a m indoit un arc, am rupt suportii de arc de pe sasiu si am rupt un amortizor. Am scos greu masina de acolo pt ca directia era blocata de resturile pde planetara rupta in zona homocineticii. Am scos-o la asfalt pana la urma unde am asteptat o masina platforma. Intre timp am luat masa. Au trecut doua ore si cel cu platforma nu sa catadicsit sa vina asa ca m-am enervat , am lasat masina acolo si am plecat in continuare pe traseu in Niva lui Zoli. Urmeaza sa imi recuperez azi masina si sa ii fac reparatiile necesare. Am descoperit niste trasee noi, si pt open si pentru extrem. Deocamdata am pus pozele mele aici in stare bruta: http://www.maxoffroad.ro/mmof/27iulie/index.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Tare fain. Abia astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Maxule v-au invadat veveritele :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 31, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Maxule v-au invadat veveritele :ha: Asta cam asa e. Abia le mai putem da jos de pe noi. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Maxule v-au invadat veveritele :ha: Au cazut piese din Samuraie ,mai o axa mai un cardan anul trecut,s-au insamantat si acum e recolta de vara!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Duminica 3 august Ca de obicei mergem sa cautam trasee. vreo 7 masini A fst un traseu nou pentru noi dar pe care l-am "trait" din plin. Bineinteles ca veveritele ne-au invadat iar. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Mama... :T Voi nu va jucati..... Se poate participa la o astfel de intrunire pe viitor si fara masina?Ca ucenic?Imi las familia la pensiune sau hotel sa pot sa strabat muntii alaturi de unul din voi...(sau dupa cum vad mai mult ajutam masinile :ypu )....Ca pina imi iau 4x4 mai dureaza... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 6, 2008 Autor Partajează Postat August 6, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Mama... :T Voi nu va jucati..... Se poate participa la o astfel de intrunire pe viitor si fara masina?Ca ucenic?Imi las familia la pensiune sau hotel sa pot sa strabat muntii alaturi de unul din voi...(sau dupa cum vad mai mult ajutam masinile :ypu )....Ca pina imi iau 4x4 mai dureaza... Se poate. Hai ca te lipim de noi cumva si faci poze. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Va multumesc ca ma adoptati in familia 4x4 (fara acaret) :banana In privinta pozelor....cu cea mai mare placere umplu cardul din aparat.... :h5 O sa urmaresc cu interes intilnirile viitoare si ma voi inscrie la cele la care voi putea ajunge... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adina Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Nu nu,la pozat vreau sa ma bag eu :) si-asa voi face pe fotografu si la evenimentul propriu-zis pentru ca voi scrie un articol despre el intr-o revistuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator samurrabit Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului in primul rand,eu o sa fac parte din asistenta thnica a adinei.(cu cat mai multe poze,cu atat mai bine.!!!) in al doilea rand,o sa-mi casc ochii(inca o data) ca sa stiu ce ma asteapta la anu. si-n al treilea rand ,o sa fiu grupul de sustinere major.(probabil ca vocea mea va acoperi "muzica" dulce a masinilor.) :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Fiind baimarean la origini,cunosc bine locul.Dar am sa evit sa-mi distrug totusi masina.In unele locuri trebuie specificat"Numai pt detinatori de cel putin 2 masini".Pentru ca in heirupeala entuziasta,multi uita ca nu se numesc Max,sau Tuparu sau mai stiu eu cine,sa aiba masini in dublura sau triplura si un atelier plin cu piese si pricepere si ponturi..deh noi,muritorii de rand trebuie sa ne gandim si la ce ne asteapta dupa...sa ne mai putem folosi rezonabil di de masini dupa aceea...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Mergi la "standard" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului Da,la standard ma gandeam si eu.Acum,eu nu stiu cam ce inseamna standard,adica nici sa fie drum forestier unde urci si cu caucioace de strada,Suzy al meu urca cu reductor pante impresionante,ma refeream ca as evita rasturnari,ucideri de ambreaj sau ruperi de diferentiale...cred ca m-as incadra la mediu,cam asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate