Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului

Max

Postări Recomandate

Re: Pregatire trasee pt Cupa Maramuresului

Sa inteleg ca la standard nu am voie sa vin cu cauciucuri BP Peneus cu profil MT? doar cu AT?

Daca e asa, voi fi nevoit sa imi aduc cauciucurile clasice de Niva pt iarna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sa inteleg ca la standard nu am voie sa vin cu cauciucuri BP Peneus cu profil MT? doar cu AT?

Daca e asa, voi fi nevoit sa imi aduc cauciucurile clasice de Niva pt iarna.

http://www.club4x4.ro/mmof/?page_id=13

Aici sunt conditiile tehnice pentru fiecare clasa in parte.

Link spre comentariu

Niste Pneus CrossCountry MT nu cred ca aduc cine stie ce avantaj la clasa standard, tinind cont ca nu se trece prin mlastina... daca cineva are MTuri pe masina de zi cu zi, nu vad de ce ar trebui fortat sa le schimbe.

Link spre comentariu

Nu e nici o problema. Vin cu 2 randuri de incaltari. Daca nu pot cu reesapatele, merg cu alea de iarna. Cele de asfalt pot sa le uit. Cu alea si pe iarba uda stau si ma dau pe oglinda. Merg ele ceva, dar deja au o uzura apreciabila.

Om vedea la fata locului ce si cum. Se uita sefii la ele si hotarasc. Nici o problema.

Link spre comentariu

Am observat si eu, din pacate prea tarziu (mea culpa :sr ) interdictia de a participa la traseul Standard cu opinci MT. Sincer, nu mi se pare o "modificare" serioasa, mai ales daca e singura - gumele nu sunt mai mari decat in talon, nu am troliu, nu am body-lift, masina e cum a iesit din fabrica, ba mai are si burta pe jos :( . Intrebare - Decizia finala care ? Se poate sau nu cu MT-uri la Standard? Daca nu, caut coechipier pentru Open, care sa-si asume riscul de a concura impreuna cu unul care NU a mai participat la concursuri.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Hai ca va lasam si la standard cu MT-uri pt ca oricum nu e influenta mare.

Dar atat.

Daca vad masina inaltata, troliu , etc... nu aveti ce cauta la standard.

Ca sa fie treaba clara, traseul de Open a fost trecut si de un Pajero Sport la care singura modificare erau rotile. MT, Pneus Cross country.

Link spre comentariu

MI-ar place si mie sa ma inscriu la Open, dar, nu voi reusii sa imi pun troliu pe masina, plus alte dotari obligatorii. asta e motivul pt care nu intru inca acolo. Si, pana la urma, sunt boboc, deci, incep si eu cu apa mica de la mal. iesirile mele pe coclauri si prin namoale nu ma fac sa cred ca ma pricep. Totul se invata.

Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

Eu am un Jimny,cauciucuri AT,nu are nici o modificare cu exceptia unui troliu.Unde ma inscriu deci?ca la Open nu cred ca fac fata cu AT,neinaltata etc,nu am statie CB,etc din astea.

Pe de alta parte la Standard as putea intra dar am troliu pe masina...hmm ce sfat imi dai,sa stiu cum fac?Sau nu sunt eligibil...:(...fiind fix intre conditii...?

gabi

Link spre comentariu

Vizitator koala

Eu am un Jimny,cauciucuri AT,nu are nici o modificare cu exceptia unui troliu.Unde ma inscriu deci?ca la Open nu cred ca fac fata cu AT,neinaltata etc,nu am statie CB,etc din astea.

Pe de alta parte la Standard as putea intra dar am troliu pe masina...hmm ce sfat imi dai,sa stiu cum fac?Sau nu sunt eligibil...:(...fiind fix intre conditii...?

gabi

"Open" scrie pe tine, dragule :ha: ... nu ai MT-uri pe masina, deoarece tu ai impresia ca sunt "degeaba", doar ne-ai spus deja treaba asta ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

... Eu am un Jimny ddis ,troliu pe vine(6000lbs) ,BFG AT(nu incepeti iar topicul AT versus MT,o sa vedem in teren "marea" diferenta atat de mult laudata de unii si in ce masura se confirma sau nu,avand in vedere masinuta mea f usoara si scurta,stiu ce spun),o sufa bunicica de la marina ,ceva experienta de 15 ani prin Apuseni(unde si stau) si un copilot grasut, extrem de vesel,sociabil si spiritual...

Asta e momentul cel mai potrivit ca sa vezi diferenta intre AT si MT, asa ca te califici sigur pentru "Open" ... sincer sa fiu, nu vad ce sa cauti tu la "Standard" [ acolo unde vin incepatorii ] ...

parerea mea ! :ha:

Link spre comentariu

Dar atat.

Ca sa fie treaba clara, traseul de Open a fost trecut si de un Pajero Sport la care singura modificare erau rotile. MT, Pneus Cross country.

si trei sute de horinca. :x :x :x

GHITZA PRESEDINTE!

www.ocb.ro

www.gafa.ro

Link spre comentariu

Dar atat.

si trei sute de horinca. :x :x :x

Am uitat ceva...Pajero-ul si-a cam rupt pragurile si overfenderele. :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala

Hmm, "trei sute" de horinca si praguri smulse ? ... cuuum, si overfenderele ? ...

Potoliti-va, mai oameni buni :ha: ... sau vreti sa ramana thereallifehunter acasa ? ... l-ati auzit doar ca se baga numa' la pariuri pe sute de euro si alte treburi d-astea grave :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Deabia astept sa vin.

Raman la standard, chiar daca pana atunci imi vin si troliul si MT-urile.Le las acasa.

Mai invatam si poate data viitoare trecem la Open.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

Dra©ii mei :),

Cred ca voi putea sa optez la fata locului la ce sama bag.(Open sau standard)

Am specificat f clar ca eu nu am mai participat la vre-o competitie sau concurs,no ofensses.

Sunt pe munte,merg pe munte etc dar nu dupa reguli sau conditii,de aceea nu prea stiu cu ce se mananca concursurile astea.

Referitor la MT sau AT,iar cred ca am fost f clar,am spus doar ca dupa umila mea parere,nu am observat diferenta ATAT DE MARI intre ele.Diferentele cu adevarat mari le-am vazut doar la consum si la vibratii,zgomot si performante dinamice pe asfalt,unde,asa cum iar am mai spus,adaptat la necesitatile mele-85% asfalt 15% teren,nu se justifica sub nici o forma.Iar cu AT urile mele am cam ajuns oriunde mi-am dorit sa ajung,pe sleauri de TAF umede si cu apa si noroi la greu,dar acum vorba ta ,ramane de vazut diferenta,nu contest.

Pe de alta parte,am mai intrebat dar nu mai retin sa fi primit vre-un raspuns cautat,OPEN inseamna masini rasturnate si ambreiaje,cruci cardanice si cutii de transfer sparte in heirupisme frenetice,bucati de metal sarind din masini contra-timp si ruperi de caroserie?

Din nou no ofensse,dar masina mea nu este una luat special pentru competitii,de sacrificu sa mai am 2-3 pe langa,am dat bani frumosi pe ea si ma folosesc de ea in o mie de alte scopuri decat competitie.

Plus ca nu am nici un diferential blocabil,nu am statie si deocamdata nu este inaltata...

Nu as vrea sa fiu clar dezavantajat prin lipsa unor dotari(altele decat MT) de baza pe altii le au...nu ar fi fair.

Dar ramane sa ma gandesc,sa mai adun informatii.

Cu multumiri pt sugestii,Gabi

Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

Koala,acum am vazut ce ai scris,mai lasa ironiile ca eu nu le-am folosit.Daca era doar o gluma,o gust cu placere...

Era un pariu Tico al meu cu cauciucuri de tractoras de vie italian versus orice turism integral(4 motion,Passatisme etc) si SUV-uri de orasan,Santa fe,Rav 4 din astea,stock.

Hai sa nu mai facem bascalie sau sa rastalmacim vorbele,ca nu e cazul.Stiu ce spun si te rog sa ma crezi ca nu e cazul...din pacate nu voi putea veni cu el pt ca viteza max e de 30 40 la ora,altfel decolez datorita vibratiilor cauciucurilor.Nu mai intram in detalii,pt ca,dupa cum am mai spus,chiar nu e cazul.Vb de off road sau vb de altele.Subiectul tico intra la "altele" si se face pe valea Prahovei cu SUV-ari plini de impresii si banuti de care eu am nevoie.

La off road ascult doar de la cei cu experinta...si ma supun.Regulilor,evident:))))

Cu respect,gabi

Link spre comentariu

Este destul de clar ca nu prea stii cu ce se mananca astfel de intreceri. Asa cum ai spus, poti sa vezi la fata locului, si cel mai bine ar fi sa asculti sfatul organizatorilor. Ei sunt in masura, cunoscand f. bine traseul, sa-ti recomande una din sectiuni. Mergi pe mana lor.

In ceea ce-l priveste pe Koala, este la fel de clar ca nu-l cunosti. Nu cred ca are vreo intentie ascunsa in ceea ce te priveste, are doar simtul umorului f. dezvoltat. Cand il vei cunoaste vei vedea ca am dreptate.

In rest, nimeni nu-i perfect, suntem oameni cu totii. :)

Toate cele bune.

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

Vizitator koala

Am glumit prietene, nu te ambala prea tare ca nu e cazu' !

Poti merge linistit la Open, acolo nu se rup masinile si nici nu zboara bucati din ele asa cum iti inchipui tu ... lumea se aduna de placere, iar traseele sunt gandite in asa fel incat sa nu existe pericole de niciun fel ... ai sa vezi ca baietii sunt de treaba si ca ajuta cu sfaturi si indrumari pe toata lumea ...

N-ai ce sa cauti la Standard pentru ca acolo va fi doar o plimbare pe drumuri forestiere ... daca vrei sa inveti cateceva despre masina ta, precum si despre comportamentul ei in offroad, atunci trebuie sa mergi la Open ... crede-ma ca merita ! ...

Bafta la concurs ! :ha:

Link spre comentariu

Vizitator kecske

Buna.Reallifehunter iti pot recomanda traseul de open am fost pe el si am si ceva experienta cu jimny.Deci bafta

Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

Gata.M-ati convins,open scrie pe mine!!!

De fapt,ultima descriere a ceea ce va fi,cea a ta Koala,e cea mai obiectiva.

Ai intuit f bine,nu vreau plimbare prin padure pe drum forestier,asta fac zilnic...damn!...ca doar imi fac casa pe deal langa Sebes.

Si da,vreau sa invat si sa aflu si sa vad ceva mai mult decat o plimbarica,ecceptand bucatille de ambreaij:))) (citisem ca s-au tot rupt cruci cardanice plus am vaz cateva masini rasturnate) si de asta ma feream(chiar voi avea nevoie sa ajung la casa mea de pe deal dupa concurs..:)cu masina si cu remorca cu materiale...deci a ramane intreg e singura limita.

In rest crengi,noroaie si zgarieturi,nu ma deranjeaza catusi de putin....

Merci pt sfaturi ne vedem acolo.

P.S.Nu m-am suparat,am doar un simt f dezvoltat la mistocarie ieftina si deseori nu fac diferenta intre gluma vesela dezinteresata(cum a fost cazul tau) si rautatea tipic"de bere bucuresteana" de la un gratar cu manele(nu uita sunt Baimarean la origini)

Cu respect si simpatie

gabi

Link spre comentariu

Ieri am terminat o portiune din traseul de extrem, si o speciala , are o parte comuna cu traseul de open ,voi pune si poze dar inca nu le-am micsorat la rezolutia care trebuie , traseul si-a luat tributul....o guma facuta praf si un moto fierastrau terminat, noi am lucrat mult la traseu , speram sa va placa :grin: :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare