Sabau Gigel Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Au trecut doua luni din 2014 si nu stim forma finala a regulamentului sportiv pe acest an, se spun multe dar am vrea sa stim ceva concret. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Gigele, regulamentul e strict secret. Sau facut ca sa fie incalcat.- exemplu anul trecut era vorba ca roadbokul se va edita la calculator si la vreo 2 etape am vazut numai scriere de mana Daca nu l-a publicat nimeni nu ne ramane decat sa credem ca se mai lucreaza la el. Iar tu in calitate de platitor al micutei taxe de participare la o etapa de campionat vrei acum sa stii cum e regulamentul.! Prea mult. Vei afla la competitii ca nu ai voie cu ...telefon , cu roata de rezeva, parbriz, ...faruri. A si sa nu uit. Cica fiecare pozitie din roadbook e considerata CP. ....marfa!.... gandesc deja la un track, ce se va numi 'floare de colt' cu vreo 550 de pozitii (CP-uri) si cu treceri de vreo 10 ori prin aceleasi pozitii....asa, de economie de Cp-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? poate nu se mai modifica nimic in el si ramane acela de anul trecut :clb Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Ce va mai place shaorma :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Chiar are dreptate Alexandru un exemplu ar fi semnele scrise de mana pe roadbook ,doar este program de roadbook-uri pe net Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Chiar are dreptate Alexandru un exemplu ar fi semnele scrise de mana pe roadbook ,doar este program de roadbook-uri pe net Ai incercat sa faci un RB prin padure cu acel soft ? Sau macar ai vazut ce face acel soft ? ( intre noi fie vorba eu am testat vreo 5 ) Il poti folosi cel mult la standard, sau pe asfalt. Din pacate nu permita desenarea semnelor ci doar folosirea unor semne predefinite (nu poti face de exemplu o sageata serpuita la stanga sub un unghi de 35 grade :D ) Dar daca gasesti ceva un soft care sa fie fezabil te rog sa imi spui si mie de el... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Iata si mult asteptatul Regulament 2014 :h5 Regulament CN Offroad 2014 - FINAL.pdf ANEXA A 2014 FINAL.pdf ANEXA B 2014 FINAL.pdf ANEXA C 2014 FINAL.pdf ANEXA D 2014 FINAL.pdf ANEXA E 2014 FINAL.pdf Editat Februarie 26, 2014 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Iata si mult asteptatul Regulament 2014 :h5 [ATTACH]205855[/ATTACH] [ATTACH]205851[/ATTACH] [ATTACH]205852[/ATTACH] [ATTACH]205853[/ATTACH] [ATTACH]205854[/ATTACH] lipseste anexa D, adica lista de penalizari :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? lipseste anexa D, adica lista de penalizari :) Nu am primit-o de la Silviu. Poate e secreta :) GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? <<<Greutate - greutatea minima a vehicolului pregatit de cursa (cu rezervorul de combustibil plin si cu roata de rezerva)trebuie sa fie de minim 900 kg fara pilot si copilot - greutatea maxima a vehicolului pregatit de cursa (cu rezervorul plin si cu roata de rezerva) trebuie sa fie de 3500 kg cu pilot si copilot >>> Greutatea minima cat trebuie sa fie ca n-am inteles ??? Deci pot sa vin cu un fel de ATV de 500 Kg la care pun un rezervor de 400 ??? La greutatea maxima cum facem ??? Sa presupunem ca avem doua echipaje care au masini de aceeasi greutate - 3200 kg, aceeasi greutate la roata de rezerva 50 kg sa zicem si acelasi rezervor de x litri, care inseamna tot 50 kg. Asadar pana acum s-au adunat 3300 Kg. La un echipaj avem pilot 70 kg, copilot 80 kg......deci total 3450...ura se incaderaza. Al doilea echipaj este format din doi...unul gras si altul solid :banana, ambii de 120 kg .....si iata total 3540 kg, peste limita admisa:))))....asadar, acasa cu ei. Uite sunt carcotas si intreb - ce reguli sunt astea ??? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Horace - reglementarile astea sunt de cativa ani buni :) ca arbitru insa sunt fericit ca ai citit regulamentul :) Ideea cu 900kg minim stiu ca a fost introduSa dupa ce aparusera pe post de concurenti niste RZR-uri, daca tu reusesti sa pui un rezervor de 400 kg pe un atv si sa il misti din loc CNOR-ul zice ca poti concura asa ca multa bafta :D Iar in cazul celalalt zicea cineva ca suntem sportivi deci burta jos :) (myself included) sau mai tai o teava de la masina :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Unu doua desene se pot face cu mana dar majoritatea?nu se pot face din program? la serpuirea aceea te refereai? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? <<<Greutate - greutatea minima a vehicolului pregatit de cursa (cu rezervorul de combustibil plin si cu roata de rezerva)trebuie sa fie de minim 900 kg fara pilot si copilot - greutatea maxima a vehicolului pregatit de cursa (cu rezervorul plin si cu roata de rezerva) trebuie sa fie de 3500 kg cu pilot si copilot >>> Greutatea minima cat trebuie sa fie ca n-am inteles ??? Deci pot sa vin cu un fel de ATV de 500 Kg la care pun un rezervor de 400 ??? La greutatea maxima cum facem ??? Sa presupunem ca avem doua echipaje care au masini de aceeasi greutate - 3200 kg, aceeasi greutate la roata de rezerva 50 kg sa zicem si acelasi rezervor de x litri, care inseamna tot 50 kg. Asadar pana acum s-au adunat 3300 Kg. La un echipaj avem pilot 70 kg, copilot 80 kg......deci total 3450...ura se incaderaza. Al doilea echipaj este format din doi...unul gras si altul solid :banana, ambii de 120 kg .....si iata total 3540 kg, peste limita admisa:))))....asadar, acasa cu ei. Uite sunt carcotas si intreb - ce reguli sunt astea ??? Nu te incadrezi cu ATV-ul deoarece ampatamentul intre punti trebuie sa fie de minim 200 cm:jp1, scuze daca am facut offtopic Editat Februarie 25, 2014 de marx5 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Unu doua desene se pot face cu mana dar majoritatea?nu se pot face din program?[ATTACH=CONFIG]205859[/ATTACH] la serpuirea aceea te refereai? Eu nu vad nici o serpuire acolo :) si tocmai despre asta e vorba. Pana la urma ramane la latitudinea organizatorului cum face desenele. Asa ca din punctul meu de vedere atat timp cat sunt ca in realitate pot fi facute oricum :wink:. Din punctul meu de vedere este mai important ca restul RB-ului sa fie scris la calculator (observatiile si distantele) pentru a nu aparea probleme, caci desenul tot desen este. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Sincer am sa ii dau unui programator programul de RB sa vedem nu poate sa il modifice sa avem cu totii un program mai complex, Editat Februarie 25, 2014 de Astral Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Sa inteleg ca la Standard poti pune roti de ce diametru vrei dar sa fie maxim MT? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Sa inteleg ca la Standard poti pune roti de ce diametru vrei dar sa fie maxim MT? Corect. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Sau organizatorul are obligatia sa recupereze echipajul nu si masina. Masina se recupereaza pe cheltuiala participantului cum si cat? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? @iwa si cine cantareste atelajul???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? :h5Sa inteleg ca la Standard poti pune roti de ce diametru vrei dar sa fie maxim MT? Ideea lor este ca nu poti la standard sa pui anvelope mari daca nu modifici suspensia,intrebarea asta am pus-o si eu anul trecut la o etapa :h5 Editat Februarie 25, 2014 de marx5 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Sau organizatorul are obligatia sa recupereze echipajul nu si masina. Masina se recupereaza pe cheltuiala participantului cum si cat? Corect! Dar asta nu e o noutate in regulament... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Deocamdata nu e nici o modificare poate apare doar in anexa D Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Nici faptul ca orice concurent trebuie sa fie membru intr-un club sportiv nu este nou? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? Scrie undeva ca trebuie sa faci parte dintr un club? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Regulamentul pe 2014 - ce se stie? La cap 1dovada calitatii de membru al unui club sportiv de off-road (carnet de membru sau alt act care poarta stampila si semnatura autorizata a clubului respectiv) /1.2 inscrierea pag. 7 Editat Februarie 25, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate