omoroka Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Sambata am efectuat o frumoasa iesire primavaratica in 3 samuraie pe meleaguri Dambovitene. Am parcurs un traseu compus din mai multe segmente cunoscute deja (asta pentru a evita surprizele in aceasta perioada a anului), ce au cuprins frumoasele canioane de la Malurile, zona in care am copilarit. Traseul a fost usor, asezonat cu cateva picanterii, mult noroi si exagerat de multe cazaturi, inlaturate in cea mai mare parte ad' labam tristam, adica manual. Eu personal am facut si cateva gafe din care una v-o redau mai jos pentru a-nvata din ea. Restu' filmului... urmeaza. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Targoviste - Malurile si retur N-ai facut nici o gafa.Din masina nu vezi detalii din astea si in conditiile alea nu aveai cum sa vezi. Copilotul/a sau nenea ala care numara frunzele trebuiau sa-si faca datoria....Daca nu ai copilot cam asa stau lucrurile cu chestiile mai deosebite. Nu degaba sa spune ca 4 ochi vad mai bine ca 2.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Targoviste - Malurile si retur O iesire foarte frumoasa cu mult noroi. Si filmuletu de la mine. [video=youtube;VV-reuuKjqU] Editat Februarie 25, 2014 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Targoviste - Malurile si retur 1 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Targoviste - Malurile si retur frumos - BRAVO ! @RZV Copilotul/a sau nenea ala care numara frunzele = Minitehnicus ( din ce vad pe filmare ) :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Targoviste - Malurile si retur frumos - BRAVO ! @RZV Copilotul/a sau nenea ala care numara frunzele = Minitehnicus ( din ce vad pe filmare ) :)) Da da, el e responsabil cu filmatul si pozatul doar :grin: Eee, eu m-am dat jos si am analizat cu atentie groapa aia. Am anticipat ca as putea avea ceva probleme dar nu ma asteptam ca masina sa topaia chiar in halu ala. La ultima topaiala recunosc ca mi s-a smuls volanul din mana, de unde iata si necesitatea servodirectiei in astfel de situatii. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Targoviste - Malurile si retur Da da, el e responsabil cu filmatul si pozatul doar :grin: Eee, eu m-am dat jos si am analizat cu atentie groapa aia. Am anticipat ca as putea avea ceva probleme dar nu ma asteptam ca masina sa topaia chiar in halu ala. La ultima topaiala recunosc ca mi s-a smuls volanul din mana, de unde iata si necesitatea servodirectiei in astfel de situatii. Daca vad si imi amitesc bine pe coborirea aia am fost cu tine si cu minitehnicus cu vreo 2 ani in urma si am luta-o ca tine acum, cu rezultate similare, in timp ce voi ati coborit mai pe dreapta cu ceva inclinare laterala dar fara sa va dea emotii.. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Targoviste - Malurile si retur Daca vad si imi amitesc bine pe coborirea aia am fost cu tine si cu minitehnicus cu vreo 2 ani in urma si am luta-o ca tine acum, cu rezultate similare, in timp ce voi ati coborit mai pe dreapta cu ceva inclinare laterala dar fara sa va dea emotii.. Exact, aia e. Coborarea de la sonda. Acuma nu am mai putut ocoli ravena prin dreapta pentru ca era solul umed si ne arunca sigur in ea. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Targoviste - Malurile si retur Spre canionul pamantos de la Malurile, de acum o luna http://www.youtube.com/watch?v=X4A6s9CKwHo Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate