Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pt proiectoare sus pe masina trebuie omologare?

coltalb
 Share

Recommended Posts

Re: pt proiectoare sus pe masina trebuie omologare?

Nu prea zice...da amenda , ia talonu...si cam atat

D-aia n-au tir-urile proiectoare :ha: (Stiu ca denumirea de TIR nu defineste tipul de autovehicul :grin:, dar e foarte folosita pentru camioane, trenuri rutiere etc., asa ca stiti la ce m-am referit).

Nu stiu de ce, dar in cazul lor marimea conteaza si boschetarii inghit in sec.

4x4MANIA is where we are !!!

Mergea la un moment dat sa mergi cu capacele puse pe proiectoare pe strada, astfel incat sa dovedesti ca le folosesti doar in teren.

oricum daca nenea politistu e rau intentionat.... te arde oricum

Ai voie cu doua pe fata si unul pe spate- cel putin asa mi-au zis la RAR acum trei ani (m-au pus sa dau jos 2 din cele 4).

Capace mi-au solicitat pentru cele de pe bullbar.

Edited by sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

mie nu mi-a spus nimeni nimic...nici de cele de pe masina de strada....nici de cele de pe camion....singura lor durere era sa nu se aprinda impreuna cu luminile de drum...daca se intampla asa.....nu da bine.....si se opareste organul de control

ps....da de ce-ti bati tu capul cu treburile astea?

exista si proiectoare suplimentare care sunt omologate ca piese aftermarket a se vedea in speta cele care merg cu becuri de 55W

in rest alea cu becuri de 100 sau cu leduri nu prea sunt omologate pt circulatia pe drumurile publice.

organul nu se poate lua de tine ca le ai pe masina poti sa pui ce "tiganii"vrei pe masina atata timp cat nu le aprinzi pe drumul public dar daca le aprinzi atunci se lasa cu talon/amenda...etc

ii dam exemplu pe colegii TIR-isti cu inimioare,semne de non stop,cruciulite,nume in culori tipatoare si cu blitz de se aprind in parbriz si de alea ce se poate spune? ca sunt in cabina montate si sunt pe post de lumina ambientala?:):):)

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use