ted Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 (editat) Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Pana atunci hai sa uitam de ele si sa ne relaxam cu niste filmulete de la concursul de Sambata Pregatire pt. START Prima masina la start Florin P. Pe unde Romi trece flexat... Elefantu cade-n cap:grin: [video=youtube_share;xJUH5Kq-5jE] Se lucreaza la greu in traseu [video=youtube_share;aw--FTLmhHs] Fair play Elefantu salvat de un...Pajero:grin: Bravo Narcis(toyo) roti de strada...ai OO:wink: Elefantu pleaca ultimul de la locul faptei, dar ajunge departe:h5 Eugen si Mishu la plimbare Cernescu brothers in action si Alin in jeepwvpatrol [video=youtube;-nJ1doGXY5w]https://www.youtube.com/watch?v=-nJ1doGXY5w&feature=youtu.be Editat Aprilie 1, 2014 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu95 Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Salutare tuturor In primul rand doresc sa multumesc maestrului Dakar si lui Ionut si pt traseul excelent de sambata la categoria orientare – open, felicitari si mai asteptam si data viitoare ceva similar, cu o singura precizare – zone cu urcare prin lastaris (cp6), personal, as dori sa nu mai existe. Fiind un traseu de orientare consider ca nu e cazul sa zgaraiem masini , sa “raschetam” oglinzi sau , mai nasol sa ne trezim cu parbriz spart sau radiator intepat. Alte pante , trolieri etc sunt binevenite. Felicitari si organizatorilor pentru eveniment, dar, avand in vedere ca ii cunosc de ceva timp, sa nu ii certam pentru anumite deficiente privind organizarea, NU au facut-o cu intentie… erau necesare putin mai multa viziune si inspiratie. Avand in vedere ca si eu ca si alti colegi ne aflam in categoria celor nu pe deplin multumiti legat de modul de organizare acompetitiei, in calitate de PARTICIPANT la concurs am decis sa “protestez” propunand cateva chestiuni valabile pentru toti participantii care sa imbunatateasca calitatea si modul de desfasurare al concursului. Sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt suparat si nu am nimic personal cu nimeni, sunt doar niste pareri personale care consider ca vor mari nivelul de de transparenta al competitiei: 1) – Legat de Roadbook , ar trebui sa contina urmatoarele, dupa cum urmeaza : a)consider ca orice documentatie pe suport hartie trebuie sa aiba paginile numerotate, pt a verifica si a nu mai crea confuzii ca sunt pagini lipsa, iar hartiile sa fie capsate in partea de sus cu un capsator mai “ca lumea”, sa nu ne trezim din nou cu toate paginile cazute pe jos si pierdut timp sa vedem care pagina urmeaza in continuare.Prima pagina sa contina rubrici pt : Clasa traseului/ nr concurs/ nume preume pilot respectiv co-pilot/ ora plecare/ora sosire/ b)regulamentul traseului – cerinte minime pt autovehicul in functie de traseu, ce e permis /ce nu e permis, ora de start, reguli de conduita pe traseu, penalizari , descalificari, persoana /persoanele desemnate cu rezolvarea problemelor de pe traseu si/sau a litigiilor, instructiuni de utilizare a roadbookului - sa fie trecut in roadbook inainte de capitolul “legenda traseu”,iar fiecare participant , separat, pe borderou , la achitarea taxei, va da cu subsemnatul ca a luat la cunostiinta “regulamentul traseului” si a receptionat un roadbook care contine un nr de” X” pagini. In acest fel consider ca nu vor mai fi discutii referitoare la regulament sau pagini lipsa. c)roadbook-ul , pe langa punctele de control de pe traseu, ar trebui sa contina si punctele ( exprimate in coordonate GPS) de START, respectiv FINISH. - daca cineva se rataceste pe traseu si din diverse motive nu mai doreste sa “descopere” si alte CP-uri, macar sa stie unde sa ajunga. d)De realizarea, tiparirea, multiplicarea, pastrarea confidentialitatii roadbook-ului se ocupa DOAR organizatorii traseului care, de asemenea, stabilesc in mod realist si conditiile minime pe care sa le indeplineasca autovehiculele in functie de traseul propus si conditiile meteo din perioada desfasurarii concursului. Exemplu : clasa standard : anvelope minim AT sau MT,(participarea cu anvelope conventionale de strada interzisa), centuri siguranta, trusa medicala etc,iar in cazul care traseul cuprinde si drumuri publice, toate autovehiculele sa fie inmatriculate (nu conteaza tara). Clasa open : anvelope minim si/sau/numai MT, profil Simex , TSL,sau alte profile “agricole” , troliu functional, kit inaltare, casca protectie, roata rezerva, hi-lift , etc Pt cei care au troliu, indiferent de clasa la care participa, propun obligativitate sufa de copac , iar cine se troliaza cu cablu de otel legat direct de copac sau lasa in mod intentionat “gunoaie” pe traseu sa fie descalificat din concurs. e) roadbook-ul se prezinta in acelasi timp tuturor participantilor, (personal sunt multumit de felul in care s-a prezentat la acest concurs) in seara dinaintea desfasurarii competitiei pt ca organizatorii traseului sa aiba timp suficient sa raspunda tuturor intrebarilor adresate de catre participanti. f)locul oficial pt adunarea tuturor participantilor inaintea concursului sa fie punctul de start (exprimat in coordonate GPS si o scurta descriere a zonei unde se afla , exemplu : intre localitatile “x” si “y”) - se face public in seara dinaintea concursului sau se receptioneaza o data cu roadbook-ul). In cazul in care organizatorul propune un loc intermediar de intalnire a concurentilor pt a ajunge la traseu , (ex benzinarie , pensiune , etc) din punctul meu de vedere nu este nici un fel de problema, dar sa nu fie oficial sau obligatoriu . g)avand in vedere ca din diverse motive startul a fost decalat cu 2 ore , ( ora 11 in loc de ora 9) , propun ca in continuare startul sa ramana tot la ora 11,00, iar concurentii sa ajunga la start incepand cu orele 9.30 pana la orele 10.00 . Consider ca pt un traseu de 30-40 km 6-7 ore sunt arhi- suficiente. h)marcajul de confirmare traseelor se va face distinct , la distanta de 100 m dupa intersectie. ex : traseu standard – banda rosie , traseu open –banda albstra, iar in cazul ca pe anumite portiuni traseele vor fi aceleasi, vor contine ambele benzi legate una langa alta in mod vizibil pt a nu se crea confuzii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu95 Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) 2. Legat de Regulamentul si desfasurarea Competitiei, obligatoriu se face public pe forum la anuntarea competitiei , scurt, clar si concis pe intelesul tuturor.(nu se transmite verbal la inceperea competitiei). Acest regulament va trebui sa contina: -organizator concurs ( denumire club si persoane desemnate pt traseu orientare, trial etc) - cadru legal care sa includa si normele de protectie a mediului ( nota: nu se “inventeaza” reguli care sunt in contradictie cu legislatia si normativele europene in vigoare) - taxa concurs – exemplu: a. Taxa traseu orientare b. Taxa trial Daca se doreste o taxa diferita pt fiecare clasa de traseu, acestea se vor specifica separat. (nota: ambele se stabilesc de organizator in functie de costuri si numarul (estimat) de masini care vor participa – pt cei care achita anticipat si din diverse motive nu pot sau nu sunt acceptati sa participe, taxa se restituie inapoi.Pt cei care sunt prezenti la locul desfasurarii concursului, au achitat taxa si nu doresc sa participe se percepe o penalizare de “x”% ). - formatul competitiei, program, posibilitati cazare etc - desfasurare si reguli concurs , penalizari, descalificari .etc - clase participare si dotari minime autovhicule -clasament si rezolvarea eventualelor litigii - festivitate de premiere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) A venit si clipul de sambata,mai urmeaza inca doua de duminica Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Am uitat sa le multumesc celor care ne-au ajutat in traseu : domnului Dakar , Romi, Erno, Alin Jeep, Dorin si altii. Multumesc! Felicitari castigatorilor! Editat Aprilie 1, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) A VENIT SI PRIMUL CLIP DE DUMINICA ,CEL DE-AL DOILEA IL VOI POSTA MAINE Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Multumim Cipri . Ca de obicei ,,la inaltime " :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Multumim Cipri . Ca de obicei ,,la inaltime " :wink: Sa traiesti mare sef:h5, maine urmati voi, cei grei:ca Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Multumesc organizatorilor,si participantilor pentru weekend-ul de neuitat,distractia a fost la maxim . Multumesc Radu ca m-ai troliat din noroi,desi ai pierdut din timp,fairplayul a fost la primul loc. Chiar daca nu au iesit in evidenta,au fost intre noi paramedici smurd,salvamonti,iar Eugen si Ionut au patrulat in tot timpul concursului,cei care au probleme sa nu ramana fara ajutor. Si noi am ajutat,si noi am fost ajutati.Asa e corect. Asteptam cu mare rabdare Cupa Timis ,unde,,greselile ,,noastre sa nu se mai repete. Sunt sigur ca in urmatoarea cupa aceste mici detalii vor fi perfectionate. Mi-a durut inima cand am auzit grupul vitarei crapand,desi Alin Jeep in fata camerei l-a avertizat,fara daune nu este concurs. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Pentru cei care nu stiu, Peter s-a dat in concurs cu G-ul folosind ulei comestibil ca si combustibil de aceea mirosea a placinte pe unde era el :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Multumim pentru aprecieri si critici referitoare la organizarea evenimentului. Desi am participat mai putin la organizare dar fac parte din '' Descopera Romania 4x4'' consider ca pentru prima data fost o reusita. :br In urma desfasurarii acestui concurs am invatat multe si pe acest cosiderent pe viitor va fi mult mai bine. Astept si eu cupa Timis. Multumesc echipei Erno-Crisguide pentru recuperarea din namol.:2dr Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenmarian Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 (editat) Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Salutare tuturor, Acum ca totul s-a incheiat si la momentul bilantului avem mai multe aprecieri decat suturi in partea din dos, va multumesc tuturor pentru participare, organizatorilor pentru implicare, spectatorilor pentru numarul mare in care au fost alaturi de noi. Asa cum am mentionat inca de la inceput ,aniversarea noastra am vrut sa o facem alaturi de prieteni fapt pentru care aceasta "competitie" a fost defapt o intalnire prieteneasca.Va multumim pentru parerile si sfaturile voastre si promitem sa crestem acest gen de manifestatie pana la nivelul de etapa oficiala in cadrul CNOR.In acest sens apreciem spicuirile si parerile domnului @Radu 95 din regulamentul oficial CNOR cu mici mentiuni: Promitem sa ne aliniem standardelor si regulamentelor , tot ce ai scris e binevenit , doar ca ora de start se stabileste de organizatori in functie de numarul de masini si nu de dulceata somnului participantilor, iar punctul de sart va fi transmis in coordonate geografice si trecut in caietul de concurs acest punct fiind respectat de toti concurentii , nu de toti in afara de unul care ia startul de unde-i cade bine la pedala.:no (REMARCA PUR PERSONALA) In afara de aceste mici remarci rautacioase din partea mea crede-ma sunt perfect deacord cu ce ai scris si apreciem efortul considerabil.:br Inca odata va multumesc tuturor sper ca pietrele s-au terminat si urmeaza bolovanii.:gr1 Editat Aprilie 2, 2014 de eugenmarian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Salutare tuturor! Cred ca nu a inteles nimeni nemultumirea mea. Credeti-ma ca nu sunt atat de fixist sa nu inteleg o greseala de organizare ,mai ales la inceput ,cum sunt cei care au organizat. Avand in vedere ca nici pana azi n-a aparut regulamentul si nici rezultatele fiecaruia(precum a spus Ciprian acum doua zile) o sa va spun niste lucruri pe care poate nu le stiti, lucruri care au determinat nemultumirea mea. In primul rand eu personal am considerat aceasta intalnire un concurs (Cupa Bihor) si am tratat-o ca atare. Unii dintre noi au luat intalnirea ca pe o simpla iesire in teren si au venit sa se distreze. E alegerea lor si o respect. Fiind vorba de un concurs ma intereseaza si rezultatele. Daca nu e firesc sa-mi fie cu iertare. Am sa scriu ordinea de start a celor de pe podium si am sa ma pun si eu ca reper: 1. Fratii Cernescu 2. Eu 3.Adi Schokander 4. Elefantu. (de locurile 3 si 4 nu sunt sigur pt ca eu deja plecasem) Ordinea de sosire a fost urmatoarea(tot de OPEN vb) 1. Eu(fara doua CP-uri ), cu masina rupta, motiv pt care am ratat ultimele doua CP-uri. 2. Adi Schokander dupa aprox 20 min cu toate CP-urile(cel putin asa mi-a spus) 3. Elefantu dupa inca 10 min ,din cate stiu cu toate CP-urile. 4. Fratii Cernescu dupa inca 30 min si din cate stiu de la ei ,fara cel putin un CP. Eu consider ca le lipsea doar unul. Fara sa fie nevoie de cronometru si arbitraj imi dau seama ca daca pleci primul si ajungi ultimul e evident ca ai cel mai slab timp. In cazul asta cum de a iesit clasamentul asa? Pentru asta am cerut regulamentul si timpii obtinuti . Mie-mi da cu virgula. Reamintesc ca clasamentul final a fost: 1. Adi 2. Fratii 3. Elefantu. Mentionez ca nu acuz pe nimeni pentru vreo greseala dar e firesc sa pricep si eu ceva. Daca cumva datele mele nu sunt exacte imi cer scuze de acum ,dar fiind primul sosit la OPEN normal ca am vazut tot ce a urmat. Daca considerati ca nu merita sa stiu nu tre' sa-mi raspundeti, dar am vazut ca participantii au inteles cu totul altceva din nemultumirea mea,motiv pt care am scris ce vedeti mai sus. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenmarian Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 (editat) Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Salutare tuturor! Cred ca nu a inteles nimeni nemultumirea mea. Credeti-ma ca nu sunt atat de fixist sa nu inteleg o greseala de organizare ,mai ales la inceput ,cum sunt cei care au organizat. Avand in vedere ca nici pana azi n-a aparut regulamentul si nici rezultatele fiecaruia(precum a spus Ciprian acum doua zile) o sa va spun niste lucruri pe care poate nu le stiti, lucruri care au determinat nemultumirea mea. In primul rand eu personal am considerat aceasta intalnire un concurs (Cupa Bihor) si am tratat-o ca atare. Unii dintre noi au luat intalnirea ca pe o simpla iesire in teren si au venit sa se distreze. E alegerea lor si o respect. Fiind vorba de un concurs ma intereseaza si rezultatele. Daca nu e firesc sa-mi fie cu iertare. Am sa scriu ordinea de start a celor de pe podium si am sa ma pun si eu ca reper: 1. Fratii Cernescu 2. Eu 3.Adi Schokander 4. Elefantu. (de locurile 3 si 4 nu sunt sigur pt ca eu deja plecasem) Ordinea de sosire a fost urmatoarea(tot de OPEN vb) 1. Eu(fara doua CP-uri ), cu masina rupta, motiv pt care am ratat ultimele doua CP-uri. 2. Adi Schokander dupa aprox 20 min cu toate CP-urile(cel putin asa mi-a spus) 3. Elefantu dupa inca 10 min ,din cate stiu cu toate CP-urile. 4. Fratii Cernescu dupa inca 30 min si din cate stiu de la ei ,fara cel putin un CP. Eu consider ca le lipsea doar unul. Fara sa fie nevoie de cronometru si arbitraj imi dau seama ca daca pleci primul si ajungi ultimul e evident ca ai cel mai slab timp. In cazul asta cum de a iesit clasamentul asa? Pentru asta am cerut regulamentul si timpii obtinuti . Mie-mi da cu virgula. Reamintesc ca clasamentul final a fost: 1. Adi 2. Fratii 3. Elefantu. Mentionez ca nu acuz pe nimeni pentru vreo greseala dar e firesc sa pricep si eu ceva. Daca cumva datele mele nu sunt exacte imi cer scuze de acum ,dar fiind primul sosit la OPEN normal ca am vazut tot ce a urmat. Daca considerati ca nu merita sa stiu nu tre' sa-mi raspundeti, dar am vazut ca participantii au inteles cu totul altceva din nemultumirea mea,motiv pt care am scris ce vedeti mai sus. Salut, Ma bucura faptul ca orice faci te implici cu totul . Am sa verific listele de sosire personal sa clarific aceasta problema. Parte proasta este ca in timpul saptamanii tot rahatul din firma e pe umerii mei de aceea la sfarsit de saptamana respiram si iesim in natura. Clasamentul incepea de la urmatoarea premisa: toate CP-urile / timp , -1CP/timp, -2CP/Timp, -3CP/Timp........Abandon/nepredare Roadbook. Daca este asa cum zici obiectiunile tale sunt justificate si se vor rezolva. Te rog insa putina rabdare pentru ca ceea ce am facut noi aici este doar hobby, banu venind din alte activitati. Cu respect Editat Aprilie 2, 2014 de eugenmarian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu95 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Multumesc organizatorilor,si participantilor pentru weekend-ul de neuitat,distractia a fost la maxim . Multumesc Radu ca m-ai troliat din noroi,desi ai pierdut din timp,fairplayul a fost la primul loc. Chiar daca nu au iesit in evidenta,au fost intre noi paramedici smurd,salvamonti,iar Eugen si Ionut au patrulat in tot timpul concursului,cei care au probleme sa nu ramana fara ajutor. Si noi am ajutat,si noi am fost ajutati.Asa e corect. Asteptam cu mare rabdare Cupa Timis ,unde,,greselile ,,noastre sa nu se mai repete. Sunt sigur ca in urmatoarea cupa aceste mici detalii vor fi perfectionate. Mi-a durut inima cand am auzit grupul vitarei crapand,desi Alin Jeep in fata camerei l-a avertizat,fara daune nu este concurs. Pentru putin Erno, nu conteaza timpul pierdut, daca situatia se va repeta oricand te poti baza pe mine, sper ca si eu ma pot baza pe tine:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) A venit si al doilea clip de duminica Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu95 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Salutare tuturor, Acum ca totul s-a incheiat si la momentul bilantului avem mai multe aprecieri decat suturi in partea din dos, va multumesc tuturor pentru participare, organizatorilor pentru implicare, spectatorilor pentru numarul mare in care au fost alaturi de noi. Asa cum am mentionat inca de la inceput ,aniversarea noastra am vrut sa o facem alaturi de prieteni fapt pentru care aceasta "competitie" a fost defapt o intalnire prieteneasca.Va multumim pentru parerile si sfaturile voastre si promitem sa crestem acest gen de manifestatie pana la nivelul de etapa oficiala in cadrul CNOR.In acest sens apreciem spicuirile si parerile domnului @Radu 95 din regulamentul oficial CNOR cu mici mentiuni: Promitem sa ne aliniem standardelor si regulamentelor , tot ce ai scris e binevenit , doar ca ora de start se stabileste de organizatori in functie de numarul de masini si nu de dulceata somnului participantilor, iar punctul de sart va fi transmis in coordonate geografice si trecut in caietul de concurs acest punct fiind respectat de toti concurentii , nu de toti in afara de unul care ia startul de unde-i cade bine la pedala.:no (REMARCA PUR PERSONALA) In afara de aceste mici remarci rautacioase din partea mea crede-ma sunt perfect deacord cu ce ai scris si apreciem efortul considerabil.:br Inca odata va multumesc tuturor sper ca pietrele s-au terminat si urmeaza bolovanii.:gr1 Stimabile domn @EugenMarian In primul rand tin sa iti multumesc ca ai apreciat „efortul meu considerabil”:tk, dar in privinta remarcilor rautacioase ar trebui sa fie facute in deplina cunostiinta de cauza( nu doar partiala) , avand in vedere ca vina apartine atat subsemnatului cat si organizatorului, lucruri care, fie ca ne place sau nu, trebuie sa ni le asumam. Ca o paranteza , nu tin si nu urmaresc sa fiu pe placul tuturor, eu consider ca avem cateva mici divergente privind niste idei care pot fi lamurite cat se poate de simplu, dar, daca ai ceva personal cu mine, prefer sa lamurim pe PM, telefon sau ne vedem la o bere. Declar in mod public ca nu am nimica personal cu tine si nici nu doresc sa fac o vreo remarca „rautacioasa” la adresa ta. Dupa cum spuneai , fiind o intlnire prieteneasca, mi-as fi dorit sa nu vad anumite "lucruri regretabile” cu un puternic caracter nesportiv si neprietenesc pe care nu doresc sa le spun public, as prefera sa fie lamurite intre cei din Oradea si alta data sa nu se mai intample. ( sa nu ma intelegeti gresit , nu au legatura cu mine si nici nu au fost indreptate impotriva mea, nu au cu ce sa ma afecteze, dar , din respect pentru toata lumea , nu sunt binevenite ). Ca sa nu fie alte discutii inutile , voi puncta careva lucruri referitor la” REMARCA PUR PERSONALA” : - Nu cunosc motivele pt care punctul de start nu a fost trecut in caietul de concurs si nici motivele pentru care nu s-a comunicat in momentul in care l-am solicitat de fata cu toti cei prezenti la intalnirea de vineri seara:uameni.Referitor la punctul de start , am primit urmatoarea informatie : cand ajungi la locul „x” ( intrarea in satul Bucuroaia, faci la stanga si o sa ne gasesti (?). E adevarat, am gasit doar dubitele si platformele pe care colegii si-au adus agregatele, nestiind exact punctul de start, am incercat sa iau legatura cu responsabilii de traseu , nu am reusit , am anuntat prin sms pe maestrul Dakar si am lasat o hartie scrisa - ( la stergatorul de parbriz al unei dubite) - ca am plecat pe traseu .( orele 10.40 , hartie observata ulterior de celalt responsabil de traseu, maestrul Ionut - Ted ).Nu am pretentia sa fiu crezut pe cuvant, dar, sa fim seriosi, nu aveam cum sa plec mai repede de ora la care respectivele autovehicule au ajuns in acel punct. Dat fiind faptul ca ora de start a fost fixata la 9.00, am considerat ca toata lumea e plecata deja , nu am vazut pe nimeni si nu aveam de unde sa stiu ca restul participantilor inca nu au pornit si se aflau la cateva sute de metri distanta. Referitor la ORA de start (nu e obligatoriu sa fie ora 11.00, dar nu mai devreme de ora 10.00 - dar aceasta ora sa se respecte) , inainte de a considera ca am facut o propunere care ma avantajeaza doar pe mine, ti-as recomanda putina viziune asupra acestei chestiuni, mai ales ca ai afirmat ca este vorba de o intalnire prieteneasca si consider ca decizii unilaterale nu isi au sensul : - Din cele observate in practica pana acuma, in cazul unor ore prea matinale, de fiecare data au existat, din diverse motive, intarzieri de ordinul orelor pana la intrarea pe trasee. ( ora 11.00 in loc de ora 9.00, alte dati ora 9.30 – 10.00 in loc de 8.00 - 8.30 ) - Tinand cont de faptul ca unele persoane mai vor sa stea la o poveste pana tarziu:x , la o beroasa, la o palincuta ( vineri seara de exemplu) , consider ca o ora rezonabila pt start ar fi mai mult decat binevenita. De asemenea , poate unii colegi vin din alte zone si ajung la pensiune la o ora destul de tarzie din noapte, sau mai sunt altii , carora le place somnu’ de dimineata, cazul meu de exemplu. - Nu consider oportuna stabilirea intalnirii la orele 8.00 si startul sa fie , de fapt la orele 11,00, in ideea ca de la locul ales pana la start sunt 10-15 km drum asfaltat si drum de tara, care, conform faptelor, au fost parcursi in inervalul 8.00- 11.00 :pl1. Personal nu am nimica impotriva acestui lucru , fiecare alege varianta pe care o crede de cuviinta, dar nu vad care ar fi problema ca eu am ales sa ajung din Oradea la locul de start (aprox 35 km) in 30 – 35 minute. Nu am inteles nici acuma de ce , in momentul predarii caietului catre toti concurentii, locul de start a fost considerat ceva Top Secret SRI, CIA,FBI etc , fapt care a dus pana la urma la acest tip de "REMARCA PUR PERSONALA” si plecarea mea pe traseu din alt loc. Lasand toate astea la o parte , sunt multumit ca am reusit sa parcurg traseul varianta open , cu ratacirile de rigoare, intr-un timp rezonabil ( ora sosire 14.30), sa trec prin toate checkpointurile , iar masina sa sufere avarii minore ( tendon, bara directie si janta indoita ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Stimabile domn @EugenMarian In primul rand tin sa iti multumesc ca ai apreciat „efortul meu considerabil”:tk, dar in privinta remarcilor rautacioase ar trebui sa fie facute in deplina cunostiinta de cauza( nu doar partiala) , avand in vedere ca vina apartine atat subsemnatului cat si organizatorului, lucruri care, fie ca ne place sau nu, trebuie sa ni le asumam. Ca o paranteza , nu tin si nu urmaresc sa fiu pe placul tuturor, eu consider ca avem cateva mici divergente privind niste idei care pot fi lamurite cat se poate de simplu, dar, daca ai ceva personal cu mine, prefer sa lamurim pe PM, telefon sau ne vedem la o bere. Declar in mod public ca nu am nimica personal cu tine si nici nu doresc sa fac o vreo remarca „rautacioasa” la adresa ta. Dupa cum spuneai , fiind o intlnire prieteneasca, mi-as fi dorit sa nu vad anumite "lucruri regretabile” cu un puternic caracter nesportiv si neprietenesc pe care nu doresc sa le spun public, as prefera sa fie lamurite intre cei din Oradea si alta data sa nu se mai intample. ( sa nu ma intelegeti gresit , nu au legatura cu mine si nici nu au fost indreptate impotriva mea, nu au cu ce sa ma afecteze, dar , din respect pentru toata lumea , nu sunt binevenite ). Ca sa nu fie alte discutii inutile , voi puncta careva lucruri referitor la” REMARCA PUR PERSONALA” : - Nu cunosc motivele pt care punctul de start nu a fost trecut in caietul de concurs si nici motivele pentru care nu s-a comunicat in momentul in care l-am solicitat de fata cu toti cei prezenti la intalnirea de vineri seara:uameni.Referitor la punctul de start , am primit urmatoarea informatie : cand ajungi la locul „x” ( intrarea in satul Bucuroaia, faci la stanga si o sa ne gasesti (?). E adevarat, am gasit doar dubitele si platformele pe care colegii si-au adus agregatele, nestiind exact punctul de start, am incercat sa iau legatura cu responsabilii de traseu , nu am reusit , am anuntat prin sms pe maestrul Dakar si am lasat o hartie scrisa - ( la stergatorul de parbriz al unei dubite) - ca am plecat pe traseu .( orele 10.40 , hartie observata ulterior de celalt responsabil de traseu, maestrul Ionut - Ted ).Nu am pretentia sa fiu crezut pe cuvant, dar, sa fim seriosi, nu aveam cum sa plec mai repede de ora la care respectivele autovehicule au ajuns in acel punct. Dat fiind faptul ca ora de start a fost fixata la 9.00, am considerat ca toata lumea e plecata deja , nu am vazut pe nimeni si nu aveam de unde sa stiu ca restul participantilor inca nu au pornit si se aflau la cateva sute de metri distanta. Referitor la ORA de start (nu e obligatoriu sa fie ora 11.00, dar nu mai devreme de ora 10.00 - dar aceasta ora sa se respecte) , inainte de a considera ca am facut o propunere care ma avantajeaza doar pe mine, ti-as recomanda putina viziune asupra acestei chestiuni, mai ales ca ai afirmat ca este vorba de o intalnire prieteneasca si consider ca decizii unilaterale nu isi au sensul : - Din cele observate in practica pana acuma, in cazul unor ore prea matinale, de fiecare data au existat, din diverse motive, intarzieri de ordinul orelor pana la intrarea pe trasee. ( ora 11.00 in loc de ora 9.00, alte dati ora 9.30 – 10.00 in loc de 8.00 - 8.30 ) - Tinand cont de faptul ca unele persoane mai vor sa stea la o poveste pana tarziu:x , la o beroasa, la o palincuta ( vineri seara de exemplu) , consider ca o ora rezonabila pt start ar fi mai mult decat binevenita. De asemenea , poate unii colegi vin din alte zone si ajung la pensiune la o ora destul de tarzie din noapte, sau mai sunt altii , carora le place somnu’ de dimineata, cazul meu de exemplu. - Nu consider oportuna stabilirea intalnirii la orele 8.00 si startul sa fie , de fapt la orele 11,00, in ideea ca de la locul ales pana la start sunt 10-15 km drum asfaltat si drum de tara, care, conform faptelor, au fost parcursi in inervalul 8.00- 11.00 :pl1. Personal nu am nimica impotriva acestui lucru , fiecare alege varianta pe care o crede de cuviinta, dar nu vad care ar fi problema ca eu am ales sa ajung din Oradea la locul de start (aprox 35 km) in 30 – 35 minute. Nu am inteles nici acuma de ce , in momentul predarii caietului catre toti concurentii, locul de start a fost considerat ceva Top Secret SRI, CIA,FBI etc , fapt care a dus pana la urma la acest tip de "REMARCA PUR PERSONALA” si plecarea mea pe traseu din alt loc. Lasand toate astea la o parte , sunt multumit ca am reusit sa parcurg traseul varianta open , cu ratacirile de rigoare, intr-un timp rezonabil ( ora sosire 14.30), sa trec prin toate checkpointurile , iar masina sa sufere avarii minore ( tendon, bara directie si janta indoita ). La ce te referi cand spui despre existenta unor lucruri nesportive si neprietenesti intre cei din Oradea? Poti sa-mi raspunzi aici sau pe privat. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Un lucru este sigur, urmatorul eveniment de acest fel organizat de noi se va face dupa reguli foaaaarte bine scrise si semnate de catre toti participantii indiferent cat au baut seara sau cat vor sa doarma dimineata. Cine vrea sa intre in joc e bine primit iar cine vrea sa joace dupa alte reguli o sa fie poftit sa o faca in alta parte. Ma mira si intristeaza putin incrancenarea asta pe care nu o inteleg, ca a fost secret, ca a fost aialalta, etc etc. Nu a fost nimic secret sambata, dupa ce am ajuns eu la finis cel putin doua ore am mai stat acolo in care timp oricine se putea pe foaia cu timpul, aceasta fiind tot timpul pe masa Cat despre acuzatiile ca eu si Florin Parcalab am cunoscut traseul, stiu eu cine a raspandit zvonul:bleah:bleah:bleah, ma abtin de la orice comentariu deoarece consider ca este mult sub demnitatea mea sa o fac. Azi o sa se publice si clasamentul cu totii timpi, a durat putin pana s-a recuperat toate hartiile concursului de unde a ramas duminica. Intre timp incerc sa-mi elimin din minte toate aceste parti negative si sa-mi ramana in memorie doar cele bune, Pe aceste considerente va indemn domnilor sa fiti putin mai buni si intelegatori iar cand ne vom reintalni sa ciocnim un pahar, indiferent cu ce o fi el plin, cu placere:tk:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu95 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Cat despre acuzatiile ca eu si Florin Parcalab am cunoscut traseul, stiu eu cine a raspandit zvonul:bleah:bleah:bleah, ma abtin de la orice comentariu deoarece consider ca este mult sub demnitatea mea sa o fac. Azi o sa se publice si clasamentul cu totii timpi, a durat putin pana s-a recuperat toate hartiile concursului de unde a ramas duminica. Maestre , sper ca nu la mine te referi. Nu am afirmat asa ceva niciodata si consider ca, din moment ce te-ai troliat in zona CP6 ( traseu open) , personal nu cred ca ai cunoscut traseul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) Din pacate nu am participat la eveniment din motive personale, insa la fel ca in viata de zi cu zi un lucru este bine stiut: "Indiferent de eveniment si cat de buna ar fi organizarea tot se vor gasi carcotasi." Discutiile privind suspiciunile ca au existat scurgeri de informatii privind traseul cred ca nu isi mai au rostul. Fiecare a avut posibilitatea sa demonstreze ce poate. In fond si la urma urmei intr-o competitie intotdeauna vor exista castigatori si invinsi. Ideea este modul in care stim fiecare sa trecem peste "frustrarile interioare" astfel incat sa invatam din experienta traita, iar pe viitor de ce nu chiar sa urcam pe podium. Mircea O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) A venit si al doilea clip de duminica Frumos ,,coafat" montajul :wink: P.S. Primesc momentele ,,cenzurate" pe P.M. ??? Asa pentru linistea mea sufleteasca :h5 .Eu le-as numi ,,elementele decisive ale clasamentului" la open Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) @radu95 ,eu am pornit al 16-le-a in prima zi ,am ajuns cand am ajuns la finish si in traseu i-am cam vazut pe toti ,nu te-am vazut p'acolo ....sau imi scapa mie ceva :oo:oo:oo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu95 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) @radu95 ,eu am pornit al 16-le-a in prima zi ,am ajuns cand am ajuns la finish si in traseu i-am cam vazut pe toti ,nu te-am vazut p'acolo ....sau imi scapa mie ceva :oo:oo:oo Aline , se pare ca de data asta nu ne-am inalnit pe traseu, desi chiar mi-ar fi placut sa vad cum urci fara troliu pe panta spre CP6. Poate ma legam si eu de tine sa nu mai pierd vremea cu tras cabluri :be... De intalnit m-am intalnit cu toyote, samurai, patroale, mercedes G dar cu jeep-uri din pacate ...nu . Poate data viitoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14) As vrea sa-i intreb pe carcotasi, cine e devina ca vineri seara, cand acesti oameni incercau sa ne explice una alta despre concurs, pe care atunci nu l-ati luat in serios, iar acum revendicati atatea? Daca am fi stat linistiti, cu siguranta s-au fi nascut intrebari care sa ne ajute sa intelegem, iar pe organizatori i-ar fi scapat de niste greselile care asa au scapat neobservate, si vreau sa stiti ca dupa experienta mea nu prea mare, dar oricum mai mare decat a altora, acest concurs a fost bine organizat, cu un roadbook bine facut, cu coordonate mura'n gura si etc. ca m-am suparat si nu mai vru sa scriu nimic, decat sa-i incurajez pe toti cei care fac concursuri, sa nu-si piearda entuziasmul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate