Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14)

Postări Recomandate

Re: Cupa BIHOR 4X4 (29-30.03.14)

Felicitari organizatorilor!pentru un concurs facut pentru prima data a iesit destul de bine,felicitari inca o data

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 178
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumim de aprecieri, ne-am insusit si cele bune, si cele rele. Am doar o singura remarca la care ma simt atins, fac o singura precizare fara sa acuz pe cineva sau ceva. Am fost pe podium la concursul de sambata, si cred ca remarca "cei care cunosc traseul la perfectie sa nu concureze"se refera la mine sau Ciprian Pit. Daca cineva ma crede pe cuvant e ok , daca nu, nu vreau sa continui discutia. Nu am cunoscut traseul, nu am vazut road book inainte de vineri seara, nu am avut track sau alte informatii de traseu decat cele primite vineri seara. Si asta este valabil si pentru Ciprian.

Multumim inca o data pentru participare si opinii, i-mi cer scuze pentru complectare

Sa auzim de bine , si la cat mai multe intalniri intre noi

Cu respect,

Florin

am inteles ..oricum noi am fost la inceput pe langa traseu urat de tot :ha1 . Important e ca ne-am simtit bine si ca ne-am cunoscut live..nu doar de pe youtube .. sigur vor mai fi intaniri intre noi..sper ca urmatoarea in 17mai :h5:tk:tk

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

Vreau sa-l felicit pe Dakar pt frumusetea si complexitatea traseului si pentru felul in care a facut roadbooku'(traseista mica :) .

S-a intrebat de nenumarate ori de sistemul de departajare. Mai exact cum au fost depunctati cei care nu au avut toate CP-urile ?

De asemenea nu s-a dat clasamentul general.Nu stim ce timp am scos fiecare. Ar fi fost normal sa se cunoasca regulamentul de la inceput si sa-si cunoasca fiecare rezultatul final(cred ca nici cei de pe podium nu stiu ce timpi au scos). Se poate publica clasamentul general ?

N-am sa-l felicit pe cel care ne-a lasat fara foaia din roadbook si a incurcat pe toti participantii de la OPEN.

Trialul de la standard,chiar daca repet ce au mai zis cativa, a fost ucigas pentru masinile stock. S-au rupt ca sticksurile.

Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV)

Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta)

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Vreau sa-l felicit pe Dakar pt frumusetea si complexitatea traseului si pentru felul in care a facut roadbooku'(traseista mica :) .

S-a intrebat de nenumarate ori de sistemul de departajare. Mai exact cum au fost depunctati cei care nu au avut toate CP-urile ?

De asemenea nu s-a dat clasamentul general.Nu stim ce timp am scos fiecare. Ar fi fost normal sa se cunoasca regulamentul de la inceput si sa-si cunoasca fiecare rezultatul final(cred ca nici cei de pe podium nu stiu ce timpi au scos). Se poate publica clasamentul general ?

N-am sa-l felicit pe cel care ne-a lasat fara foaia din roadbook si a incurcat pe toti participantii de la OPEN.

Trialul de la standard,chiar daca repet ce au mai zis cativa, a fost ucigas pentru masinile stock. S-au rupt ca sticksurile.

Ar trebui felicitat cel care a descoperit ,,buba " road book-urilor in ciuda faptului ca a vazut pentru prima data un road book....si cel care i-a ajutat pe Cernesti si pe Romi sa termine traseul de trial uitand ca este totusi un concurs...

Link spre comentariu

...cu toate astea ne bucuram ca am participat la eveniment ,TARGETUL a fost atins in privinta distractiei ,a rascolirii gropilor de la trial ,a fiecarui centimetru patrat de padure cercetat ,a parcurgerii celor doua trasee ;standard si open cel putin o data pe ambele sensuri si ignorarea competitiei (desi a fost cel mai greu lucru ).

Cei care au mers la eveniment pentru trofee de palmares si-au indeplinit si ei (cum necum ) dorinta :grin:

...mie mi-e frica de-acum in colo sa nu ma ,,prinda flama competitiei":ha:

Abia astept urmatorul eveniment marca ,,DESCOPERA ROMANIA 4X4" - care va fi non competitie :h5

Link spre comentariu

... totusi a fost o onoare pentru mine sa concurez alaturi de fratii Cernescu ,RomiHD,Elefantul si Stefan &Co, de la care am avut multe de invatat intr-un timp atat de scurt :tk:tk:tk

Link spre comentariu

Daca e cineva la care i-a placut si care ne-a distrat pe toti e Alin Jeep. S-a balacit in noroi cu placere. E rusinos din partea lui ca nu a luat hainele fetelor sa le spele dupa ce le-a umplut de noroi..

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Daca e cineva la care i-a placut si care ne-a distrat pe toti e Alin Jeep. S-a balacit in noroi cu placere. E rusinos din partea lui ca nu a luat hainele fetelor sa le spele dupa ce le-a umplut de noroi..

Nici nu stiti cat ma costa ,,balaceala" prin noroiul special de Bihor .Am spalat toata ziua masina ,am terminat apa din fantana ,am lasat intr-o vale masina sa se inmoaie,dupa care am decis sa lasam noroiul de Bihor sa se usuce si speram sa cada jos singur

Link spre comentariu

...cu toate astea ne bucuram ca am participat la eveniment ,TARGETUL a fost atins in privinta distractiei ,a rascolirii gropilor de la trial ,a fiecarui centimetru patrat de padure cercetat ,a parcurgerii celor doua trasee ;standard si open cel putin o data pe ambele sensuri si ignorarea competitiei (desi a fost cel mai greu lucru ).

Cei care au mers la eveniment pentru trofee de palmares si-au indeplinit si ei (cum necum ) dorinta :grin:

...mie mi-e frica de-acum in colo sa nu ma ,,prinda flama competitiei":ha:

Abia astept urmatorul eveniment marca ,,DESCOPERA ROMANIA 4X4" - care va fi non competitie :h5

Corect, urmatorul eveniment asa o sa fie, exact cum spui tu maestre:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

In privinta traseului standard de la trial nu as putea spune ca a fost chiar asa ucigas, s-a rupt un grup de la o vitara si o planetara deja distrusa de la Ranger, toyota lui narcis echipata cu gume de oras, si alea uzate, a reusit sa-l faca fara probleme:h5

In privinta clasamentului , acesta o sa fie afisat maine de catre Coco, rezultatele finale au fost tot timpul la vedere pe masa, de ce sa fie ascunse?

Link spre comentariu

In privinta traseului standard de la trial nu as putea spune ca a fost chiar asa ucigas, s-a rupt un grup de la o vitara si o planetara deja distrusa de la Ranger, toyota lui narcis echipata cu gume de oras, si alea uzate, a reusit sa-l faca fara probleme:h5

In privinta clasamentului , acesta o sa fie afisat maine de catre Coco, rezultatele finale au fost tot timpul la vedere pe masa, de ce sa fie ascunse?

V-a lipsit o masina de salvare in caz ca-si rupea gatu' careva. Un participant si-a spart capu'(destul de rau) si s-a pansat singur. Inca unu' cu capu' spart am fost si eu. M-a asistat colega de dormitor. Oameni in traseu sa semnaleze orice e important nu am vazut.

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

V-a lipsit o masina de salvare in caz ca-si rupea gatu' careva. Un participant si-a spart capu'(destul de rau) si s-a pansat singur. Inca unu' cu capu' spart am fost si eu. M-a asistat colega de dormitor. Oameni in traseu sa semnaleze orice e important nu am vazut.

Lasa-i nu-i mai certa ,pe viitor o sa stie ce au de facut .

:h5

P.s. ,,Totu-i bine cand se termina cu bine " dar nu trebuie sa ne bazam pe viitor pe asta

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Vreau sa multumesc tuturor pt experienta faina traita.

Mai ales celor doi, Peter si Ciprian, langa care am trait-o "din dreapta". Fara a-i uita si pe Eugen, Ionut si Costi, care stiu cat au muncit la traseu.

Multe lucruri faine, cateva corecturi de insusit (oricum mereu avem de invatat, nu?!), DISTRACTIE la MAXIM!

Astept doar o singura lamurire: E bun salamul ala?! Ca eu nu l-am gustat :ha: (prietenii stiu de ce)

Editat de crisguide

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Ala care l-ai promis tura trecuta la Turda ?????:ha::ha::ha:

sa nu zici ca cu Cipri ai stat in dreapta ... sau mai stii ?

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Hai ca o sa fiu rau :h5

Salvarea trebuia sa va puna casti pe cap sau organizatorii sa ne oblige sa le purtam ?

...doar discutam fara suparare ...:wink:

Link spre comentariu

Daca tie nu ti-a placut asta nu inseamna ca la toti nu le-a placut:grin:

Link spre comentariu

Vreau sa multumesc tuturor pt experienta faina traita.

Mai ales celor doi, Peter si Ciprian, langa care am trait-o "din dreapta". Fara a-i uita si pe Eugen, Ionut si Costi, care stiu cat au muncit la traseu.

Multe lucruri faine, cateva corecturi de insusit (oricum mereu avem de invatat, nu?!), DISTRACTIE la MAXIM!

Astept doar o singura lamurire: E bun salamul ala?! Ca eu nu l-am gustat :ha: (prietenii stiu de ce)

Salamul a fost grozav de bun:banana muultumesc Cristi:h5, oare ce-i pasa lui Alin in ce parte ai sta tu:ha::ha:??

Link spre comentariu

Ala care l-ai promis tura trecuta la Turda ?????:ha::ha::ha:

Las' ca nu s-o gatat renii, si noi... ne mai intalnim noi!!! (oricum ma simt dator si pe la Cluj)

sa nu zici ca cu Cipri ai stat in dreapta ... sau mai stii ?

Mai stii?!

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Pana afisati rezultatele spune-ne cum ati calculat si unde a fost afisat regulamentul.

Dorine... regulamentul nu a fost afisat nicaieri, acesta si toate detaliile despre concurs urmau sa va fie prezentate Vineri seara la ora 20 cand au venit la pensiune toti concurentii inscrisi. Stii prea bine ca la ora aia nu mai aveam cu cine discuta de regulamente, penalizari, cpe-uri si altele. Traseele au fost facute de doar 2 oameni, adica eu si Eugen. Noi am fost tot timpul pe traseu pt. a ajuta (colegii tai pot confirma). Nu am avut alti oameni pe traseu pt. ca toti din asociatia noastra au vrut sa participe, fiind ceva nou pt. noi toti. Ti-am spus inainte de concurs despre ce urma sa fie, stiai ca nu e nimic oficial, nu e etapa de campionat si ca e pt. prima oara cand organizam asa ceva. Duminica dupa ce s-a incheiat trialul am vorbit cu tine si te-am intrebat daca totul a fost ok si daca ati fost multumiti si ce nu v-a placut. ai spus atunci ca singurul lucru de care nu ai fost multumit a fost greseala din roadbook si ca traseele ar fi trebuit sa fie marcate cu benzi diferite. Consider ca era mai frumos sa mi le spui pe toate atunci in fata...

Stiu ca am facut multe greseli in organizare, dar din greseli invatam...ni le asumam pe toate.

Doresc pe aceasta cale sa multumesc tuturor participantilor si tuturor celor care au ajutat la organizarea acestui concurs. Multumesc in special baietilor de la Deva,( Elefantu, Stefan, Adi, Romi, Jony) am invatat multe de la ei:al:h5

Editat de ted
Link spre comentariu

Dorine... regulamentul nu a fost afisat nicaieri, acesta si toate detaliile despre concurs urmau sa va fie prezentate Vineri seara la ora 20 cand au venit la pensiune toti concurentii inscrisi. Stii prea bine ca la ora aia nu mai aveam cu cine discuta de regulamente, penalizari, cpe-uri si altele. Traseele au fost facute de doar 2 oameni, adica eu si Eugen. Noi am fost tot timpul pe traseu pt. a ajuta (colegii tai pot confirma). Nu am avut alti oameni pe traseu pt. ca toti din asociatia noastra au vrut sa participe, fiind ceva nou pt. noi toti. Ti-am spus inainte de concurs despre ce urma sa fie, stiai ca nu e nimic oficial, nu e etapa de campionat si ca e pt. prima oara cand organizam asa ceva. Duminica dupa ce s-a incheiat trialul am vorbit cu tine si te-am intrebat daca totul a fost ok si daca ati fost multumiti si ce nu v-a placut. ai spus atunci ca singurul lucru de care nu ai fost multumit a fost greseala din roadbook si ca traseele ar fi trebuit sa fie marcate cu benzi diferite. Consider ca era mai frumos sa mi le spui pe toate atunci in fata...

Stiu ca am facut multe greseli in organizare, dar din greseli invatam...ni le asumam pe toate.

Doresc pe aceasta cale sa multumesc tuturor participantilor si tuturor celor care au ajutat la organizarea acestui concurs. Multumesc in special baietilor de la Deva,( Elefantu, Stefan, Adi, Romi, Jony) am invatat multe de la ei:al:h5

Bine Ionut. Da-mi regulamentul acum daca atunci nu eram capabili sa-l intelegem. De 3 ore cand scriu aici n-am vazut nimic,nici regulament,nici criterii de departajare, nici timpi finali.

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Bine Ionut. Da-mi regulamentul acum daca atunci nu eram capabili sa-l intelegem. De 3 ore cand scriu aici n-am vazut nimic,nici regulament,nici criterii de departajare, nici timpi finali.

Stiu ca ti-am promis ca rezolv azi problema asta, imi cer scuze ca n-am reusit, pur si simplu n-am iesit din casa (sun racit cobza). Maine fac cumva si ajung la clasament si timpi finali, regulamente, etc... si le postez aici.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare