Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER

ar99kid

Postări Recomandate

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER

Problema nu e rezolvata. Alerg de prost sa caut varianta optima sa-mi rezolv problema. Se pare ca a ramas pe spinarea mea ca si beneficiar al lucrarii. Ma costa de mai bine fac la alta firma din nou toata lucrarea. De garantie se pare ca nu se pune problema.

Intr-adevar apare rugina atat sus la roof rack cat si la niste suduri de la praguri. Toata lucrarea este compromisa . Eu stiam ca este vopsea cauciucata si defapt am avut antifon care si pentru faptul ca ploua pe el sau sta in soare se decoloreaza si mai mult decat atat a inceput sa crape precum se vede in imagini.

Singura mea greseala este ca nu le-am comandat din Anglia si macar aveam garantie pe ele.

Nu pot sugera la alti unde sa-si faca lucrarile, dar stiu ca daca ar trebuii sa reiau lucrarea as face cu totul altfel!

Bucuria de a avea o masina custom s-a transformat intr-un cosmar si nu ma pot bucura de ea!

Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tavi , consider ca esti putin prea "aspru" in exprimare tinand cont de realitatea situatiei ... de unde am plecat si unde au fost discutiile initiale , cate modificari ai vrut sa facem pe parcurs , cate maruntisuri s-au adaugat la proiect , cate ai spus ca le vei face tu si pana la urma tot eu le-am facut fara a intra prea mult in detalii si nu am zis niciodata "nu" , ci am incercat sa-ti fac asa cum ti-ai dorit , chiar daca in final stii foarte bine cum am tras linie ! dupa tot efortul facut , eu personal nu cred ca e chiar ok sa pui problema asa ...

acum referitor la subiectul vopsea :

1. vopsea texturata cauciucata monocomponent asta e ! nu exista altceva ! raptorul e aproximativ acelasi produs dar catalizat ...se numeste si "vopsea de bena" pt ca e mai rezistent la frecare si intemperii ! dar cand s-a pus in discutie folosirea lui ( ceea ce ti-am si expus ca varianta) ai refuzat din cauza costului

2. eu am cumparat un produs de pe raftul magazinului , care l-am folosit si il folosesc in continuare , care ti l-am si aratat pe niste piese cu vechime . eu consider ca am fost "transparent" cu tine , ti-am spus de unde a fost cumparat , ce produs este etc

3. ti-am spus si pe vremea cand lucram inca la masina ta , ca la mine e ultima lucrare majora care mi-o mai pot permite din perspectiva timpului pt ca asa cum stii vara la mine sunt prins cu alte probleme. din acest motiv ti-am zis ca fizic nu imi mai permite timpul sa lucrez legat la o lucrare !

4. din perspectiva lipsei timpului m-am oferit sa suport eu toata cantitatea de vopsea ( negru mat + catalizator ) cu care am facut acea proba pe masina , desi in mod direct nu cred ca pot sa fiu raspunzator prin ceea ce am scris la pct 2

5. fisurile in vopseaua neagra apar doar pe roof din cauza insuficientei timpului de uscare intre grund si vopsea ( unul fiind catalizat , cealata nu ) dar alea sunt superficiale in stratul superior . aici eu nu trebuia sa tin cont de pressingul timpului si chiar daca tu insistai sa terminam , eu trebuia sa respect orele de uscare

6. putina rugina apare si va aparea tot timpul la sudura plasei ! e imposibil sa ai patrundere cu pistolul exact in crucea firelor si unde se atinge firul cu teava ! scufundare in baie de vopsea , vopsire electrostatica sau zincare ...sunt singurele solutii de a putea inchide acele zone ( desi si vopsirea electrostatica poate sa puna probleme acolo ) . discutia initiala a fost traverse + placaj , traverse + plasa ZINCATA sau traverse +platbanda ... in final ai vrut plasa bruta de constructii

cred ca prin ceea ce am zis mai sus nu poti sa afirmi ca te-am lasat "singur" cu problema , ci am incercat sa impartim intr-un fel sau altul paguba ! timp nu mai am ! dar in orice moment eu suport cantitatea de vopsea catalizata pentru revopsire ! fiecare are parerea lui ...

HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP

PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS

TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS

Link spre comentariu

Vopsirea electrostatica nu rezolva 100% , vopsirea peste zincare e cel putin discutabila si scumpa ( ca sa nu fie o manjeala ) .

Sablat si migalit cu rabdare de calugar ... sau , kelfos cu aerograful si aceasi migaleala ...

... apoi , revopsire in cel putin doua straturi .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Daca suprafata este zincata termic tine ok vopseaua electrostatica.

Daca zincarea a fost electrochimica (galvanic) suprafata trebuie tratata si curatata foarte bine,in caz contrar vopseaua se cojeste rapid.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Daca suprafata este zincata termic tine ok vopseaua electrostatica.

Daca zincarea a fost electrochimica (galvanic) suprafata trebuie tratata si curatata foarte bine,in caz contrar vopseaua se cojeste rapid.

In ambele cazuri trebuie pasivizata/tratata suprafata, pe zincul termic neimbatranit nu prea prinde vopseaua... de loc. De aceea am dat link-ul spre pagina celor care stiu, fac ceea ce stiu si nu fac un secret din asta.

Link spre comentariu

M-am invartit putintel ( cativa ani ) cu subiectul in mana , mai exact suportii pentru panouri fotovoltaice , si problema era indelung dezbatuta , teoretic si practic ... inca n-am uitat ... Daca trebuie , orice se poate face . Dar ... detalii , detalii ... o vopsire electrostica e suntata serios de mai demult , de unu' faraday , care alta treaba n-a avut si a scos el niste idei ... si are dreptate , nu poti vopsi electostatic cu patrundere totala o plasa de sarma din fire incrucisate .

Si , desi e sustinuta vopsirea peste zincare , practic procentul de defecte e mare , nefiind satisfacatoare ca si rezistenta in timp ( sa nu ne gandim la zeci de ani ) . E mai bine , dar totusi necesita intretinere , nu rezolva total si permanent

Mai ales in cazul de fata - se presupune ca accesoriile metalice respective nu sunt stationare si protejate , ci agresate mecanic si expuse la mediul ambiant . Daca trebuie ( ... 'daca' , sa nu uitam , ca acest 'daca' costa ...) se poate zinca cu depunere groasa - toti cei cu baie de zincare vor avea primul impuls sa dea cu flit la orice propunere de zincare groasa , se face relativ greu si cu rezultate improbabile , de cele mai multe ori se face reimersia , si e munca nebuna , se poate munci la un element de te saturi si renunti ... Alta zincare groasa decat cea termica e cel putin in afara practicii moderne ( un motiv serios este ca ar dura mult si stratul depus peste o anunita grosime devine friabil , cu cresteri aciculare , neuniforme , aglomerari ... singura solutie nontermica e depuneri eterogene , straturi diferite ... nastere cu dureri ...) .

Zincarea groasa poate fi apoi remaniata ( adica bijuterita cu pila si sabarul , cu foarte multa atentie , remaniata unde s-a mai belit la remaniere - remaniere manuala cu aliaj , un fel de ...cositorire manuala ) , apoi atacata chimic sau sablata cu bicarbonat si vopsita electrostatic ( ca sa fiu scurt , ...detalii , detalii ... ) . Si elementul respectiv va fi super , impecabil . Si devizul , asemenea .

Am vazut asta o singura data , piesele erau cu destinatie navala , pentru un yaht care oricum costa ... o tona ...de bani ... Vopsirea a fost doar partiala ( un catarg de semalizare , alte maruntisuri la vedere pe punte , care trebuiau sa fie si partial sudabile ) , vopseaua si tratamentul pentru vopsire iti ridica spancenele si cade maxilarul dpdv al costurilor si volumului de munca ( fara zincarea termica ... ) .

Incerc din rasputeri sa nu dau nici cea mai mica impresie de lipsa de respect - pentru oricine - dar totusi ... revopsitile cat inca nu s-a inaintat cu coroziunea si gata .

Cateva ore de munca la curatat si dat cu inhibitor , a doua zi degresat si vopsit primul strat , apoi a patra zi matuit putintel cu delicatete si atentie, degresat si dat al doilea strat . Cost materiale fara manopera , 150-200 lei ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

oricare ar fi solutia aleasa,cred ca producatorul ar trebui sa isi asume intreaga raspundere.indiferent ca alte lucrari au fost bune cu aceeasi vopsea

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Tavi , consider ca esti putin prea "aspru" in exprimare tinand cont de realitatea situatiei ... de unde am plecat si unde au fost discutiile initiale , cate modificari ai vrut sa facem pe parcurs , cate maruntisuri s-au adaugat la proiect , cate ai spus ca le vei face tu si pana la urma tot eu le-am facut fara a intra prea mult in detalii si nu am zis niciodata "nu" , ci am incercat sa-ti fac asa cum ti-ai dorit , chiar daca in final stii foarte bine cum am tras linie ! dupa tot efortul facut , eu personal nu cred ca e chiar ok sa pui problema asa ...

acum referitor la subiectul vopsea :

1. vopsea texturata cauciucata monocomponent asta e ! nu exista altceva ! raptorul e aproximativ acelasi produs dar catalizat ...se numeste si "vopsea de bena" pt ca e mai rezistent la frecare si intemperii ! dar cand s-a pus in discutie folosirea lui ( ceea ce ti-am si expus ca varianta) ai refuzat din cauza costului

2. eu am cumparat un produs de pe raftul magazinului , care l-am folosit si il folosesc in continuare , care ti l-am si aratat pe niste piese cu vechime . eu consider ca am fost "transparent" cu tine , ti-am spus de unde a fost cumparat , ce produs este etc

3. ti-am spus si pe vremea cand lucram inca la masina ta , ca la mine e ultima lucrare majora care mi-o mai pot permite din perspectiva timpului pt ca asa cum stii vara la mine sunt prins cu alte probleme. din acest motiv ti-am zis ca fizic nu imi mai permite timpul sa lucrez legat la o lucrare !

4. din perspectiva lipsei timpului m-am oferit sa suport eu toata cantitatea de vopsea ( negru mat + catalizator ) cu care am facut acea proba pe masina , desi in mod direct nu cred ca pot sa fiu raspunzator prin ceea ce am scris la pct 2

5. fisurile in vopseaua neagra apar doar pe roof din cauza insuficientei timpului de uscare intre grund si vopsea ( unul fiind catalizat , cealata nu ) dar alea sunt superficiale in stratul superior . aici eu nu trebuia sa tin cont de pressingul timpului si chiar daca tu insistai sa terminam , eu trebuia sa respect orele de uscare

6. putina rugina apare si va aparea tot timpul la sudura plasei ! e imposibil sa ai patrundere cu pistolul exact in crucea firelor si unde se atinge firul cu teava ! scufundare in baie de vopsea , vopsire electrostatica sau zincare ...sunt singurele solutii de a putea inchide acele zone ( desi si vopsirea electrostatica poate sa puna probleme acolo ) . discutia initiala a fost traverse + placaj , traverse + plasa ZINCATA sau traverse +platbanda ... in final ai vrut plasa bruta de constructii

cred ca prin ceea ce am zis mai sus nu poti sa afirmi ca te-am lasat "singur" cu problema , ci am incercat sa impartim intr-un fel sau altul paguba ! timp nu mai am ! dar in orice moment eu suport cantitatea de vopsea catalizata pentru revopsire ! fiecare are parerea lui ...

Sa o luam cu inceputul. In arafa de bara fata, bara spate, praguri, roof rack si scarita spate am cerut sa ma ajuti cu montare snorkel si montare priza generala troliu (ce am zis ca le montez eu). Acele "maruntisuri" sunt cele ce apartin de structura de rezistenta a barilor poate ca nu aveam chef in teren sa patesc ceva si au mai fost protectiile stopuri spate care au fost in plus. Nu pot spune ca nu au iesit ca si design asa cum mi-am dorit, probema este legata de vopsea.

1. Asa cum spui, stiam de Raptor si am zis ca mergem pe varianata vopsea cauciucata structurata , nefiind domeniul meu vopselele nu aveam de unde sti ca este vorba de antifon.

2. Mi-ai spus de unde le-ai cumparat si am si fost cu masina la sugestia ta la magazinul respectiv sa vada reactia vopselei. Acolo am aflat ca acest antifon nu se da decat pentru protectie fonica si nicidecum pentru anticoroziv sau ca si vopsea. Tot de acolo am aflat ca face reactie la soare, spalat si la contact cu benzina, motorina, ulei etc.

3. Tocmai ca mi-ai spus ca nu mai ai timp am inceput sa alerg sa caut variante.

4. Noi am venit prima data la tine si am zis sa rezolvam problema cat mai ok cu putinta adica noi plateam vopseaua si tu aveai 3 zile de lucru la ea. Tu stiai cum sunt montate. Ulterior m-ai anuntat ca nu ai timp disponibil si ca iei tu vopseaua. Vopseaua in toata afacerea asta fiind cea mai ieftina. Si in cele 3 zile de lucru nu intra varianta sablarii accesoriilor si retratarea corespunzatoare ci doar slefurie superficiala si vopsire urmand riscul in timp sa apara reactii (chestie confirmata de vanzatorul vopselelor ca reactiile apar in cateva luni).Referitor la cine e raspunator de ce s-a intamplat nu ma mai pot eu pronunta.

5. Da-mi voie sa-ti spun ca nu eu coordonez atelierul tau cand intra la grunduit sau vopsit. Dar am inteles iddea ta ca eu sunt de vina aici pentru ca te-am presat si ai vopsit peste grundul neuscat.

6. Ceea ce spui tu pe la sudura plaselor nu pot spune ca o "inghit" dar ma uit la sudura de la prag sau suportii de proiectoare unde apare rugina.

In acest moment am gasit varianta de sablare a accesoriilor si un atelier de vopsitorie care sa faca tratarea si vopsirea corespunzatoare. Problema in acest moment se pune de valoarea acestor lucrari de refacere care ajunge la o suma deloc de nebagat in seama.

Cred ca din toate astea cel care plateste o lucrare nu cred ca ar trebuii sa fie raspunzator, din aceasta cauza accesoriile vor trebuii sa ajunga la o expertiza.

Link spre comentariu

Asa cum ziceau si colegii mai sus vopsirea electrostatica nu este cea mai buna alegere in cazul de fata dar poate fi acceptabila.

Din experienta proprie afirm ca vopsirea cu pulberi pe zinc depus termic tine destul de bine dar trebuie finisat obiectul pentru a indeparta scurgerile de zinc si preincalzire - in cavitati nu ai ce face din cauza lui Faradey.

Pentru piese zincate mari sau cu cavitati eu folosesc o vopsea speciala bicomponenta si cu amorsa dar costa de te rupe.

Tavy,solutia e sablat,grund si vopsea de calitate,eu nu m-as complica cu zincarea in cazul asta - pana la urma din greseli invata omul!

Ia vopseaua si niste perii de sarma dupa tine la Govora,ne mobilizam toata gasca la o claca si o reparam intre doua sprituri! :2dr

PS

Asa patesti la zincare termica.:grin:

IMG-20140424-00915.thumb.jpg.d1b34cdc080e80a7986a5466187987e9.jpg

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

nu sunt omul care sa-mi spal rufele in piata mare !

1.nu am facut acuzatii ca ar fi fost vina ta din cauza urgentarii lucrarii chiar dimpotriva !

2.nu ti-am refuzat reparatia in varinata propusa de tine , ci ti-am spus ca nu am cum sa fac tot deodata si nicidecum intr-o saptmana ! ceea ce o mare diferenta ...

3. tu ai propus sa cumperi cea mai ieftin vopsea ! eu m-am oferit sa cumpar cea mai scumpa varianta de vopsea auto mata !

4. vopseaua texturata e cea mai indicata la protectia anticoroziva ! asta este destinatia ei sa reziste la apa , inghet , frecari si sa-si pastreze elasticitatea !

4. acele maruntisuri sunt de fapt din perspectiva mea (cele care nu au fost in discutii de la inceput si au aparut pe parcurs sau care trebuiau facute ulterior ) :

prinderi halogene bullbar fata,

inele cabluri bull bar fata ,

suport comanda troliu ,

suport antenta ,

prinderi halogene roof 4+1 ,

inele cabluri roof ,

plasa sudata roof cam 100 de suduri fir cu fir

prindere cotact general

protectii stopuri

decupaje stopuri rotunde , in loc de 2 gauri au fost 4 gauri ! si perfect rotunde !

prinderi stopuri rotunde , in loc de 4 prinderi au fost 8 prinderi ! si perfect incadrate in sticla stopului !

suport butoane contacte

decupat si montat snorkel

scut fata

mai adauga si schimbarile survenite de la o zi la alta , razgandiri , taie una aici , sudeaza alta acolo etc ... iar la final ti-am expus punctul meu de vedere vis-a vis de lucrare in total si nu vreau sa intru si in alte detalii . 2 sapt s-au lucrat 6-8 ore pe zi si 3 sapt s-au lucrat 10-14 ore pe zi ! undeva , candva , cineva le vede pe toate si le pune in balanta ... prefer sa ma retrag din dezbaterea asta si daca vrei cred ca cel mai potrivit e sa discuti cu mine face to face decat sa ne exprimam fiecare doleantele in liste si enumeratii care in fond nici nu prea servesc ca scop informativ pe un forum , in afara de strict problema vopselei !

Link spre comentariu

tu ca producator trebuie sa iti asumi raspunderea pt executia si calitatea lucrarii.restu is povesti cu povesti....gauri,suruburi,suduri,patrat,rotund,inel,verigheta si alte scuze care nu fac altceva decat sa te afunzi mai rau.ca vorba "cine se scuza,se acuza" .eu ma gandesc ca omu a postat aici pe forum,dupa ce a avut o discutie cu tine si probabilo incercai sa te scoti cumva.faptul ca n uai timp,nu e o scuza deloc,din moment ce costul lucrarii are vreo 4 cifre in euro.faptul ca pe parcurs s-au facut anumite modificari,nu te scuteste deloc de raspundere,pt ca odata cu modificarea lucrarii s-a modificat si costul ei.din ce citesc,vad ca omul a fost la magazin si probabil acest tip de vopsea cauciucata,se foloseste prin locuri pe unde nu prea conteaza culoarea in timp,insa aici fiind vorba si de aspect,este cu totul alta problema.daca nu este timp pt repararea problemelor,ia-o asa:iei piesele inapoi,restitui banii si ai terminat problema

Link spre comentariu

Nu cred ca Tavy79 era nebun sa se planga pe forum, daca se ajungea la o intelegere.

Ii normal cand faci investitii in accesorii la agregatul din dotare sa iti doresti sa beneficiezi cat mai rapid de aceste accesorii.

Si sa te dai cu capul de asfalt cand vezi ca ai investit o caruta de bani si produsele finite dupa cateva saptamani nu sunt ce ti-ai dorit.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

asa cum nici eu nu eram nebun sa fi postat lucrarea pas cu pas pe forum daca aveam ceva de ascuns sau , daca aveam cea mai mica banuiala ca ceva nu va fi in regula sigur alegeam alta varianta ! forte multi oameni ma cunosc si stiu cam ce lucrari fac , dedicatia si implicarea cu care lucrez , detaliile si cam toate nimicurile pt unii , dar care pt mine intotdeauna au contat ! am facut foarte multe lucrari la viata mea care au fost privite prin prisma satisfactiei profesionale si nicidecum cea finainciara , exact cum a fost si aceasta , iar Tavi stie si e constient de asta ! e o dezamagire foarte mare pt mine ca in urma eforturilor care le-am facut sa vad problemele acestea ! la fel si insatisfactia prin care trece Tavi si o vad in ochii lui ...

intre timp a si fost pe la mine , am reusit sa discutam putin, am mai facut niste probe si vom gasi o solutie sa remediem situatia ! el trebuie sa aibe niste bari negre care sa-si pastreze culoarea neagra !!! eu trebuie sa am multumirea profesionala in acest caz ca lucrarea a iesit bine pana la capat si nu ne poticnim la final !!!

Link spre comentariu

exact cred ca asta era si ideea de la inceput,sa iti asumi responsabilitatea pt lucrarea.nimeni nu te acuza cum ai vrut sa faci ceva ascuns,doar ca se pare ca de data asta calitatea nu a fost cea asteptata,iar pt asta trebuie sa faci ceva pt a indrepta lucrurile

Link spre comentariu

asa cum nici eu nu eram nebun sa fi postat lucrarea pas cu pas pe forum daca aveam ceva de ascuns sau , daca aveam cea mai mica banuiala ca ceva nu va fi in regula sigur alegeam alta varianta ! forte multi oameni ma cunosc si stiu cam ce lucrari fac , dedicatia si implicarea cu care lucrez , detaliile si cam toate nimicurile pt unii , dar care pt mine intotdeauna au contat ! am facut foarte multe lucrari la viata mea care au fost privite prin prisma satisfactiei profesionale si nicidecum cea finainciara , exact cum a fost si aceasta , iar Tavi stie si e constient de asta ! e o dezamagire foarte mare pt mine ca in urma eforturilor care le-am facut sa vad problemele acestea ! la fel si insatisfactia prin care trece Tavi si o vad in ochii lui ...

intre timp a si fost pe la mine , am reusit sa discutam putin, am mai facut niste probe si vom gasi o solutie sa remediem situatia ! el trebuie sa aibe niste bari negre care sa-si pastreze culoarea neagra !!! eu trebuie sa am multumirea profesionala in acest caz ca lucrarea a iesit bine pana la capat si nu ne poticnim la final !!!

Asta ii un lucru ok daca ati reusit sa vorbiti si sa va puneti de acord.

Sper sa reusiti sa rezolvati problema cat mai rapid si sa il vedem pe Tavy la intalnirea anuala satisfacut de accesoriile de pe masina.

Era pacat si pentru tine dupa atata munca depusa sa se termine acest proiect cu vehemente reclamatii din partea clientului.

• Like 1

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Pana la urma le va reface tot Valentin in functie de programul lui in urmatoarele 3 saptamani. Se vor lua pe rand la curatat si cand vor fi toate curatate se vor revopsi.

Azi am testat la el cu un abraziv de 80 si se pare ca se curata frumos acel antifon pana la grund, ceea ce este foarte bine data fiind situatia actuala.

Sper sa revin cat de curand cu accesoriile revopsite.

Link spre comentariu

Acum ma bag si eu ca musca in lapte: daca tot ajungeti sa le revopsiti, de ce nu plecati de la "bare metal", ca parca "vazui" niste rugina pe ici pe colo.

Adica un grund reactiv nou pe metalul curatat chimic de orice urma de rugina...

Dupa aceea se poate vopsi cu orice: PU, epoxi, clorcauciuc sau ce va doreste inima...

Link spre comentariu

este bine ca s-a ajuns la un consens.totul e sa alegeti bine vopseaua care se va aplica pe componente

Link spre comentariu

Am acces la sablare dar costa o gramada.

Nu se ia prea greu. Vreau sa spun ca am incercat cu o carpa cu diluant si am ajuns la grund. Acel antifon se dizolva la diluant.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Masina e in mintile ei cu accesoriile negre:grin:

Accesoriile au fost curatate cu Cromofag pana la grund, in unele locuri chiar si grundul s-a dus. A urmat o slefurie si apoi au fost date cu grundfiller si apoi vopsite cu negru lucios.

In acest moment arata foarte bine tinand cont in ce stadiu erau si au iesit nesperat de bine. Noroc cu Cromofag-ul care m-a scutit de emotiile vopsirii peste vopseaua veche.

Sa vedem in timp ce protectie ofera noua combinatie contra ruginii.

Link spre comentariu

buna treaba.cum s-a facut vopsirea?si niste poze?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare