miklovan Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Pentru D2 exista o gama larga de exemple cu "adaugirile" care se considera a fi necesare pentru a impresiona la orice nivel si care se cam "standardizeaza". De regula la noi se utilizeaza un model care se inspira din ce a propus ARB si care are niste protectii pentru faruri. Ce ilustrezi matale seamana - cum s-a zis mai sus - cu modelul propus de AFN sau de TP4x4 (mai popular "dincolo") dar putin mai voluminos. D2 are un unghi de atac limitat "din fabrica" fata de alte produse de acelasi gen - lucru de luat in considerare. Subscriu parerii de a avea acces la troliu dar si sustin teoria "mulinetei" :fk Spor la treaba! "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER neata ! multumim pt opinii si pareri si le-am luat in considerare . am facut un decupaj in partea superioara care sa permita vizualizarea infasurarii cat si eventual un acces limitat la cablu pt intretinere , deblocare etc... HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Ati luat in calcul si un scut pentru directie? Cred ca in etapa asta de montare bara fata ar fi ok si confectionarea unui scut. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER e pe lista ! dar in etapa viitoare :wink: HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Priza pentru mufa de la troliu unde o montezi? Ii poti monta un buton de comanda si in interior. Indicat ii sa muti cutia cu releul de la troliu, undeva cat mai ferit de apa si noroi. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Ce se mai aude cu proiectul? A mai avansat? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Speram ca sambata sa fie gata complet. Din acest motiv Valentin nu a apucat sa mai posteze nimic, lucreaza pana tarziu la el. Eu voi prezenta finalul pe lroc la finalizare:)! Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Ok, abia asteptam "dincolo" sa vedem ce-a iesit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 (editat) Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER neata din pacate ultima perioada a fost foarte grea si nu am mai avut timp ...dar continuam acum ! forma finala a barii de fata ... un decupaj in partea superioara pt vizualizare troliu ( Tavi i-a si facut o proba si se pare ca e ok ) , cutia de comanda e montata peste bara , gaurile de highlift , ochetii , inele pt cabluri , suportul de antena ... toate sunt gata :) Editat Martie 18, 2014 de Astral HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER a urmat pregatirea de vopsit : slefuita , grunduita , corectate micile imperfectiuni , iar slefuita si vopsita . am montat ochetii , troliul , agatata in macara si sus pe masina . halogenele ne-au dat cota de iesire inafara din bara de la inceputul proiectului pt ca Tavi le vroia "ascunse" la nivelul barilor de protectie. ulterior am adaugat si un contact general pt troliu in spatele mastii... HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER si ca sa incheiem cu partea frontala am sa prezint acum si scutul ... e confectionat din tabla de 3mm , sprijinit pe toata latimea de bara de fata , la mijloc e prins de traversa originala dintre lonjeroanele sasiului , indoit in doua ape si cu ramforsari pe margini ... HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER finalizare roofrack si praguri . roofrack : sudate 4 urechi prinderi halogene fata , una pt montare halogen spate , picioarele de sprijin prelungite , sudate inele de cabluri , sudata plasa pe fiecare incrucisare ochi cu ochi ... pragurile : sudate prezoanele de prindere si un cornier pe partea superioara pt o suprafata marita de sprijin ... a urmat polizatul si slefuitul final , grunduitul , retusuri si slefuit iar apoi vopsitul si sus pe masina :) HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER au mai ramas scarita si bara spate pana la finalizarea proiectului ! scarita : aceeasi teava ca si la roofrack 21mm, 3 trepte dint teava rectangulara 20x20 mm , laterala dreapta curbata dupa forma haionului ... bara spate : dupa cateva variante de forma am stabilit cu Tavi solutia si dimensiunile finale . de data asta ochetii au fost sudati in bara , pe ei au fost sudate picioarele de prindere a barii , iar in lateralul lor au fost adaugate doua ramforsari . in felul acesta in cazul unor remorcari moderate forta de tractare e direct pe suportul de fixare si nu pe bara. daca tot am refacut complet bara Tavi a optat si pt o schimbare de look ...stopuri rotunde cu Led-uri :) . deci avem un "rear facelift " :)). am adaugat in plus niste protectii de crengi pt stopuri si suportii de highlift HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER neata ! la o cafea si putin timp liber hai sa terminam prezentarea proiectului :) bara spate la final ... HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 (editat) Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER ultimele poze de ansamblu ! halogenele montate pe roof , stopurile in bara , ochetii la locul lor si snorkelul montat... E GATA ! :) Editat Martie 25, 2014 de ar99kid HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Felicitari!! pt munca depusa,informativ un pret total daca as dori o astfel de lucrare,se poate?0721 899 619 robert.multumesc! SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoogyOne Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Arata bine, felicitari! Se vede faptul ca ati investit timp in analiza si dezvoltarea produselor, nu ati trantit pur si simplu niste fiare pe acolo. Ramane de confirmat si in teren. Acolo se da examenul pana la urma. :wink: Un alt lucru de apreciat, este faptul ca ati tinut cont, intr-o masura, de recomandarile colegilor de pe forum. Asta arata destul de multe despre un om/echipa. Un pret ma intereseaza si pe mine...astept un mesaj pe private daca se poate. p.s. Eu am Disco 2 facelift, nu stiu insa cum ar influenta acest aspect pretul proiectului. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER CLEAN WORK!!!!!arata exceptional,FELICITARI! Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER partea de vopsitorie o las la alegerea fiecaruia . exista mai multe variante de finisaj dupa ce au fost facute toate polizarile si slefuirile : 1. grund simplu + vopsea normala ... cel mai ieftin cu consecintele de rigoare 2. grund fuller bicomponent cu catalizare + vopsea catalizata 3. grund fuller idem + vopsea texturata cauciucata 4. grund fuller idem + vopsea texturata cauciucata catalizata 5. vopsire in camp electrostatic 6. zincare in acest caz amicul meu a decis asupra variantei 3 . in cazul lui singurele obstacole cu care se va "lovi" vor fi probabil ceva tufe si bucsusi , poate mai ceva noroi pe la praguri , in linii generale cam pe unde poti sa intri cu masina fara s-o zgarii sau s-o lovesti . in situatia in care se doreste un extrem ,variantele 4,5 si 6 ... pt frecat zilnic de copaci , rostogolit peste bolovani ! dar si alte grosimi si dimesiuni la unele materiale !!! Nu stiu ce vopsea cauciucata ai folosit dar deja vopseaua de pe toate componentele este gri acum dupa 2 spalari si fara a fi iesit in teren sau stresata la soare sau frig.In 2 luni trebuie revopsita.Nu cred ca lucrarea asta merita o asa vopsea proasta care se duce la 2 spalari. O sa pun si poze care sa clarifice cele prezentate mai sus. Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar99kid Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER am vazut efectul , dar din pacate in acest moment nu am nici macar un rapsuns viabil ... nu mi s-a mai intamplat fenomenul asta niciodata la texturatul asta ! cea mai proaspata lucrare cu exact acelasi produs a fost vopsirea hardtop-ului meu anul trecut in octombrie. l-a batut soarele , l-a batut zapada si inghetul , apoi iar soarele , ploaie etc ... la spalat cred ca a fost de vreo 4-5 ori in acelsi loc , dar nu are nici o problema , lucru care l-ai vazut si tu . aia e o vopsea de jumatate de an si expusa la intemperii iar la tine are o luna si ceva si s-a albit ... iti dai seama ca daca aveam vreo banuiala din start iti atrageam atentia ! pana nu o sa reusesc sa vb si cu tehnicianul de la vopsele nu stiu ce sa zic ... doar supozitii : sa fi fost o problema cu lotul respectiv de vopsele ? sa fi fost spuma activa prea concentrata si agresiva ? sau nu a fost bine limpezita si a atacat suprafata vopselei ? efectiv nu stiu sa dau o explicatie ... dar voi reveni cu un rapsuns dupa ce vb cu cei de la vospele . HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Cam astea sunt si pozele. Deja a inceput sa si crape vopseaua pe roof-rack. In legatura cu spuma activa pot spune ca afecteaza ce este pe baza de plastic dar in timp nu dupa prima spalare. Mai mult de atat, pana sa o spal prima data, bull barul s-a facut gri si dupa spalare s-a facut toata bara gri. Am vazut ca aceasta vopsea cauciucata este defapt antifon si nu are cum sa aibe proprietatile unei vopsele. Singua solutie pe care o am este revopsirea tuturor componentelor. Nu e normal ca dupa fiecare spalare sau ploaie sa ma pun sa dau cu silicon pe bari. Si mai nasol e faptul ca masina are o luna de cand am scoso din atelier si deja barile arata de parca au 5 ani de conditii grele. Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER cred ca singura solutie e sa le duci inapoi sa le revopseasca cu o vopsea normala electrostatic,care cred ca va tine mult si bine Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wizard07 Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER S-a rezolvat problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER si eu is curios.ma uitam pe poze acuma si vad ca a dat si rugina.deci baza sau grundul ce a fost aplicat nu a fost aplicat corect,parerea mea Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wizard07 Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Am intrebat pentru ca vreau sa-mi confectionez si eu un portbagaj asemanator si voiam sa stiu ce vopsea se preteaza cel mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate