ar99kid Postat Iulie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER n-am prea mai avut timp sa revin ... pe la inceputul lunii mai am reusit sa revopsim tot si Tavi a reusit si el sa ajunga la intalnirea de LR . mi-a povestit o parte din "aventuri " , experimente si alte cele :)) si se pare ca structural au trecut testele. estetic pana acum doua saptamani cand am vorbit ultima data nu au aparut probleme .:h5 HUMMER H2 6.0 500HP CUSTOM, WRANGLER YJ 2.5 120HP REBUILD, NISSAN SKYLINE 650HP PULSAR XP AIRCRAFT... PROJECT IN PROGRESS TELSTAR MK2 SAIL TRIMARAN ... PROJECT IN PROGRESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER e bine ca s-a terminat cu bine Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex S. Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER Doar imi zic si eu parerea desi discutia a luat sfarsit.Parerea mea este ca DA e foarte important sa nu le prinda rugina sa fie vopsite bine,frumos,elegant etc.Dar mai important este sa fie bine facute,sa fie rezistente,sa te scoata din anumite probleme cu brio,Ca pana la urma Sunt accesorii off road,si off road-ul curat si stralucitor si nu mai stiu eu cum nu prea mai e off road.Mie personal imi place foarte mult lucrarea care a fost facuta si E DOAR PAREREA MEA,cel putin pt mine personal,daca ar fi masina mea nu ar conta asa mult ca sa cam dus vopseaua pe bara sau etc,dar repet vorbesc doar la adresa mea.Acum sar putea sa mi se spuna ca din moment ce omul a platit lucrarea are pretentii ca lucrarea sa fie perfecta,Asa si este lucrarea chiar este perfecta din punctul meu de vedere.Dar orice lucru cat de bine ar fi vopsit cand e atins mai tot timpul(bolovani,maluri de pamant,copaci etc) i mai mult decat 100 imposibil sa nu se rujdeasca,sa nu sara vopseaua.E logic,adica cateodata indoi bara cu totul,deci e clar ca e afectata si vopseaua.Din ce am citit din discutie am inteles ca virgula clientul respectiv nu foloseste masina pt off road cat de cat extreme poate de aceea nu realizeaza ca vopseaua sau aspectul vizibil nu e chiar asa important in comparatie cu duritatea,stabilitatea si performanta accesoriilor in sine.Si sa nu fie cu suparare pt nimeni dar tot ce a dorit clientul respectiv sa fie facut la masina nu prea ar avea ce sa caute pe autoturism daca nu vrei ca sa fie folosita in off road cat de cat acceptabil nu doar vanatoare si pescuit sau plimbari pe camp ca sa vezi apusul.Eu unul apreciez foarte mult lucrare facuta si chiar cred ca e o lucrare foarte bune,MAI ALES in comparatie cu tara in care traim unde sa fim seriosi nu prea se fac lucrari de calitate si asa mai departe,si aici ma refer mai ales in zona in care traiesc eu,ma repet in zona in care traiesc eu,fara ofensare pt cei ce se ocupa cu pregatirea masinilor pt off road.Daca am zis toate chestiile astea,le-am zis deoarece eu am stat foarte mult timp si am si cheltuit ceva bani ca sa nu mai vb de nervi si asteptari si multe altele ca sa imi pregatesc masina cat de cat si inca nu e gata total,poate nu am mers la oameniii potriviti sau am comis alte greseli dar asa invatam cu totii.Sper ca nu akm suparat pe nimeni cu msg ul meu.Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: Pachet OFFROAD echipare completa LAND ROVER da,discutia e veche si problemele s-au rezolvat.ceea ce zici tu acolo nu prea are legatura cu discutia,problema este ca nici nu a facut offroad cu ea sa zica ca de acolo se trage problema,omul doar a spalat masina.cand contractezi o lucrare se stabilesc termeni si conditii si ce se ofera de banii respectivi.daca s-au inteles ca lucrarea si e asa cum vrea clientul,asa trebuie sa iasa.pe banii omului nu poate comanda nimeni.adica daca eu vreau sa am o masina de formula1 sa o tin doar in casa sa ma uit la ea,e problema mea.chiar daca omul nu foloseste la toate cele pt care sunt facute astfel de accesorii iarasi e problema lui si nu in ultimul rand lucrarea trebuie sa placa clientului,nu vecinului,prietenului sau mai stiu eu cui.fiecare cu ideile lui Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate