Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

RECONDITIONARE Toyota Land Cruiser LJ70 PROIECT 6!

Cosminmares2000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: RECONDITIONARE Toyota Land Cruiser LJ70 PROIECT 6!

Felicitari!

Superba lucrare, facuta cu simt de raspundere si multa munca.

Am urmarit topicul inca de la inceput si trebuie sa recunosc ca sunt placut impresionat de lucrare.

:10

ZULU

44 Africa

TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

frumoasa lucrare,masina arata ca scoasa de pe usa fabricii.o mica mentiune.....parca bara fata nu e de acolo.FELICITARI!

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

@CatalinU: aia e bara originala ptr generatia aia de J70 (cele dinainte de '90 ...in '90 s-o facut ceva facelift si au faruri patrate nu rotunde, si au altfel bara).... eu am o bara similara cu cea de mai sus pusa pe o masina din generatia urmatoare de J7 (alea de dupa '90) si la mine intr-adevar pare ca "nu e de acolo" , dar am pus-o doar ptr tavaleala, bara originala sta cuminte in beci.

revening on-topic, super lucrare :n1...

@cosminmares2000: pe mine ma ai sigur de client anul viitor in primavara, momentan "ma imbrac gros" cu banuti :h5 intrebare: cam cat timp dureaza o restaurare de asta, asa in linii mari, in mod clar termenul exact e dat de volumul de munca necesar (starea masinii), ca sa stiu cum sa-mi planific "expeditia" de anul viitor :h5

Editat de l_stoian79

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

I_stoian79, dureaza destul de mult! Eu am inceput sa string piese de acum 6 luni am cumparat 3 toyota si am pus ce a fost mai bun pe asta, binenteles ca multe piese sunt noi! De pe cele 3 masini am luat de exemplu interior prado de pe alta geamuri ionizate tot felul de plastice! Ca pret nici eu nu stiu ce sa mai zic ptr ca am investi peste 7000 euro si binenteles piesele luate de pe cele 3 masini nu sunt calculate!

Link spre comentariu

Si ptr cei care se intreba pe ce s-au dus vreo 7000 aveti aici un tabel orientativ :

1500 e tot ce tine de sasiu( sablat - vopsit),

1500 e caroseria( tinichigerie si copsire),

750 e suspensia!

1000 e rotile,

300 e uleiuri si garnituri,

200e avm-uri,

100e stopuri,

150e distributie,

150e chit ambreaj,

400e bucseraie,

100 e folie geamuri,

150e parbriz,

400e baiatul care m-a ajutat,

300 euro chirie ptr spatiu,

100e furtun turbo,

si multe care am uitat diverse drumuri la cluj, platforme, si piese din dezmembrarile mele pe care nu le-am calculat sunt: 3 usi fara rugina, geamuri laterale intregi ca noi, interior prado impecabil, praguri originale prado, geamuri laterale fata ionizate, diverse chedere......., si binenteles munca mea care nu este luata in calcul!!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Bravo! felicitari, arata superb. :j

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Si ptr cei care se intreba pe ce s-au dus vreo 7000 aveti aici un tabel orientativ :

1500 e tot ce tine de sasiu( sablat - vopsit),

1500 e caroseria( tinichigerie si copsire),

750 e suspensia!

1000 e rotile,

300 e uleiuri si garnituri,

200e avm-uri,

100e stopuri,

150e distributie,

150e chit ambreaj,

400e bucseraie,

100 e folie geamuri,

150e parbriz,

400e baiatul care m-a ajutat,

300 euro chirie ptr spatiu,

100e furtun turbo,

si multe care am uitat diverse drumuri la cluj, platforme, si piese din dezmembrarile mele pe care nu le-am calculat sunt: 3 usi fara rugina, geamuri laterale intregi ca noi, interior prado impecabil, praguri originale prado, geamuri laterale fata ionizate, diverse chedere......., si binenteles munca mea care nu este luata in calcul!!

nu cred ca trebuie sat e justifici nimanui cu preturile.tu sti cat ai bagat in ea si e chiar problema ta.a iesit o lucrare pe cinste,totusi bara fata mie imi displace,da aici e vorba de gusturi.bafta!

Link spre comentariu

nu cred ca trebuie sat e justifici nimanui cu preturile.tu sti cat ai bagat in ea si e chiar problema ta.a iesit o lucrare pe cinste,totusi bara fata mie imi displace,da aici e vorba de gusturi.bafta!

Ti-o fi displacand tie, mie si la altii , in schimb RAR-ului ii place enorm....!, fara ea esti trimis acasa

Link spre comentariu

corect,insa la RAR se merge doar cand vinzi masina :wink:

Link spre comentariu

UNBELIEVABLE! THIS MAN IS AN GERMAN !HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH !

Daca am vazut vre un om , mai ''.....'' decat mine , acest ''domn'' este .... Cosmin ....

Felicitari ptr ....mentalitate ! De la Iancu ...fara numar ....!!!

Ieri am terminat licenta si luni il sun pe colegul cu toyota visinie s-o vad !

cine stie poate vine si Super DOMNUL ASTRAL - CA ESTE UN SCUMP !!!

SI VREAU SA DAU O BERE ... DOUA ... fara numar !

Cosmine ...TE INVIDIEZ ....maxxim !

0722 249 770 / 0785 33 63 43
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Halo Cosmin,

Felicitari pt. proiectul tau, rezultatul e spectaculos!

Ai fi interesat sa faci acelasi lucru si la LJ73 meu din 1993, sa zicem anul viitor in primavara?

Daca ai interes pot sa-ti trimit cateva poze ca sa apreciezi volumul de munca necesara, te rog contacteaza-ma pe email.

Salutari din Graz,

Mircea Girlasu

mircea.girlasu@aon.at

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Din pacate doar azi am vazut topicul asta.Nu am cuvinte.Am fost implicat si eu in cateva lucrari de genul asta si cu atat mai mult pot sa-ti apriciez eforturile,insa recunosc ca detaliile tale fac diferenta.Totul incepe si se termina cu un surub.Apreciez mult ca ai pastrat toate aceste suruburi cleme si maruntisuri originale,punandu-le in valoare prin zincare si vopsire.La tinichigerie foarte profesional ai inlocuit totul.Felicitarile mele.Toata stima.Am vrut sa ajung azi pe la tine insa ti-am zis la telefon ca nu reusesc.Cu prima ocazie te vizitez.Sigur am sa ma mai consult cu tine.Pacat ca lucrarile de calibrul asta nu sunt rasplatite pe masura.Felicitari inca odata si te rog sa o tii tot asa.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare