allroad Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Stie cineva masina asta? Ceva detalii? Multumesc L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Ceva detalii despre un Y 61,SWB de SM pai zi tu de ia ! nu ai decat 2 poze? de unde sunt? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexis Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Ceva detalii despre un Y 61,SWB de SM e masina unui amic din satu mare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Ceva detalii despre un Y 61,SWB de SM e masina unui amic din satu mare ... Cred ca vrea sa afle mai mult decat atat.. ex: s-a dat peste cap cu ea? a bagat benzina in loc de motorina,,,,chestii de genu :e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) Re: Ceva detalii despre un Y 61,SWB de SM mașina este ok nu a făcut off road cu ea anu trecut a fost adus in țara daca nu ma insel din germania si cred ca este autoutilitara dar are banchete in spate cam atat din mare scrie-mi pe pm dac te mai interesează ceva:2dr Editat Martie 6, 2014 de ionicablackhorse nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) A fost masina mea! Este din Olanda,eu am adus-o,iar daca intereseaza pe cineva ma poate suna. Editat Martie 6, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Ceva detalii despre un Y 61,SWB de SM Am vorbit la telefon cu Ovidiu si mi-a povestit ce s-a facut la masina. Se poate inchide! Multumesc! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate