klexx Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Dragi colegi.. Din pacat, la vicina noastra - Ukraina situatia politica nu prespune la expeditie noastra tradiționala.. Am decis sa mutam la voi dragi vecini si se descoperam tara vostra, traditii si muntii... La sfirsitul apriliei planificam sa facem o expeditia in jurul Piatra Neamtului - m-ii Hasmas, Vit, Ceahlau (pe jos) si etc... Deci o intrbare - cine stie care e situatia cu zapada sus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Mutam la Romania Dragi colegi.. Din pacat, la vicina noastra - Ukraina situatia politica nu prespune la expeditie noastra tradiționala.. Am decis sa mutam la voi dragi vecini si se descoperam tara vostra, traditii si muntii... La sfirsitul apriliei planificam sa facem o expeditia in jurul Piatra Neamtului - m-ii Hasmas, Vit, Ceahlau (pe jos) si etc... Deci o intrbare - cine stie care e situatia cu zapada sus? Dragii mei, stiu ca 1 etapa de campionat national de offroad va fi la piatra neamt in data de 1-4 mai, si daca se poate lucra la trasee de acuma nu cred ca zapada este un problema in zona respectiva numai bine haide ti si voi pe la noi sa vedeti sau si participati si drumuri bune pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Mutam la Romania Daca vrei sa ajungi si in Maramures, sa ma cauti neaparat. Te pot ajuta cu trasee si informatii mai ales ca mai vreau sa vad si alti posesori de seria 60 deoarece aici sunt cam singur. :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Mutam la Romania Multumim pentru raspunsuri! oube_la, va vizitam neaparat :) Max, cu placere te vizitez la un week-end (cind va fi mai cald):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Martie 10, 2014 Autor Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Mutam la Romania Baeti, de cite stiu - Transfagarasan se deschide numai in Iulie.. E adevarat? Este posibil de a trece pe Strategica in aceasta vremea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Martie 12, 2014 Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Mutam la Romania UP :club: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Mutam la Romania Pe strategica inaite de 15 iunie in generaln-ai ce cauta este zapada. Insa anul acesta a fost foarte putina zapada s-ar putea sa fie accesibil mai repede. Celmai in masura legat de strategica zic eu este f_zoltan el fiind din zona 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Mutam la Romania Baeti, de cite stiu - Transfagarasan se deschide numai in Iulie.. E adevarat? Este posibil de a trece pe Strategica in aceasta vremea? este posibil dar nimeni nu poate garanta asta. transalpina se elibereaza de obicei in prima saptamana din iunie pe strategica cel mai devreme am fost in jur de 25 iunie dar erau in zona impadurita portiuni mari cu zapada. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Martie 12, 2014 Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 (editat) Multumim! Dar care situatie la Apuseni? De exemplu acest traseu Editat Martie 12, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Mutam la Romania Eu locuiesc aproape de muntele Vladeasa, este zapada dar nu multa, in principiu se poate face traseul respectiv fara mari probleme. Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Mutam la Romania Sper sa nu fie din grupul dumneavoastra http://alba24.ro/masina-de-teren-rasturnata-in-cheile-cibului-un-cetatean-lituanian-a-fost-ranit-accident-la-limita-judetelor-alba-si-hunedoara-299881.html nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Mai 4, 2014 Autor Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Mutam la Romania Nu. Din inceput am pregatit mult pentru a evida tot ce sa-ntimplat cu grupa lor de entuziasti care nu vrea se aude pe nimeni .... Trist. Stiu personal pe baieti care au facut o mare greseala si incadrat toata grupa lor asupra pericolul (((( Grupa noastra deja a revent acasa fara acidente sanatosi-voioisi si sintem încântati de tara voastra! Aveti o tara extrem de splendida si vom reveni la voi 200% Un multumesc personal care au ajutat si au răspuns la intrebarile mele :) Va urma foto :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Mai 4, 2014 Autor Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Mutam la Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Mutam la Romania Buna ziua la toti! Anul acesta primavara venim iara la voi. Vreu sa ma duc la regiunea Sinaia, sa stau linistit la Stana Regala si sa vad frumesete de pe DJ713 Cine stie zona pentru offroad light? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Re: Mutam la Romania Vreu sa ma duc la regiunea Sinaia, sa stau linistit la Stana Regala si sa vad frumesete de pe DJ713 Cine stie zona pentru offroad light? :) in apropiere sunt muntii Baiului si Grohotis, unde sunt zeci de trasee pentru toate gusturile. este zona unde venim saptamanal si pe care o cunoastem cel mai bine. uita-te la topicurile pe care le-am deschis in "Iesiri la sf de saptamana" http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?777-Muntenia Editat Februarie 16, 2015 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Mutam la Romania Hmm, foarte interesant Adaugat un traseu de MUST see - crestea Baiului De cit am inteles cel mai usor de urcat/coborit e de pe VF.Zamora de la Busteni si Secaria (de coborit prin Azuga daca e uscat?) Data asta vin cu LC100 VX practic stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate