Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sibiu Bistra, incercare esuatä.

Silviu4x4

Postări Recomandate

De precizat doar cä valea Cibinului, de la barajul lacului Gura Räului, este groaznic de rea, o marmeladä adäncä si groasä din cauza "lemnarilor", pänä aproape de cantonul silvic de la Dus. Am tinut sä ajung in golul alpin, deasupra lacului "täul Bistra" dar am dat de zäpadä viscolitä in curbe nordice si am fäcut cale intoarsä si am continuat pe päräul dezertorului spre Crint. Apoi Valea Sibielului si la mänästire am urcat iaräsi sus spre Fäntänele- si coboräre Orlat. Azi e Luni, am sä merg prin zona Avrigului, fiind räcit evit piscurile inalte.
Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sibiu Bistra, incercare esuatä.

De precizat doar cä valea Cibinului, de la barajul lacului Gura Räului, este groaznic de rea, o marmeladä adäncä si groasä din cauza "lemnarilor", pänä aproape de cantonul silvic de la Dus. Am tinut sä ajung in golul alpin, deasupra lacului "täul Bistra" dar am dat de zäpadä viscolitä in curbe nordice si am fäcut cale intoarsä si am continuat pe päräul dezertorului spre Crint. Apoi Valea Sibielului si la mänästire am urcat iaräsi sus spre Fäntänele- si coboräre Orlat. Azi e Luni, am sä merg prin zona Avrigului, fiind räcit evit piscurile inalte.

Ai rabdare pana se duce zapada. Traseul acesta il am si eu planificat, impreuna cu altele, in zona; poate facem echipa.

Cateva nelamuriri:

- ai ajuns "La Dusi", sau la "Sub Dusi" unde, in fapt , se afla cantonul?

- valea Dusilor = paraul Dezertorului ?

- de la manastire (schit) Sibiel ai urcat la fosta cabana Fantanele? Se poate ajunge acolo si apoi cobora la Fantanele?

Toate cele bune!

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare