Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bara fata ARB Y60 montata pe Y61....se poate?

4L Limited

Postări Recomandate

Buna seara,

ma intereseaza daca se poate monta o bara fata tip ARB de pe un Y60 pe un Y61!

Am gasit una second si imi place dar nu stiu daca vine la latime si restul prinderilor....poate stie cineva!!!

Multumesc

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bara fata ARB Y60 montata pe Y61....se poate?

Buna seara,

Am gasit una second si imi place dar nu stiu daca vine la latime si restul prinderilor....poate stie cineva!!!

Multumesc

nu potriveste!:old

nisaan patrol y61 3.0d
Link spre comentariu

nu potriveste!:old

Nu se poate nici adapta sau chiar nu are treaba una cu alta? :grin:

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Ca si cum ai monta de pe Golf 4 pe golf 5......daca chiar vrei o poti face sa potriveasca dar nu garantez rezultat cu finalizare :ha2

Cat e bara? Parca am vorbit noi de o varianta Home Made....mai discutam pe privat daca esti curios de preturi.

Seara faina

Link spre comentariu

Nu ai cum sa adaptezi. Raspunsul ti-l vei putea da si singur ...daca pui un Y60 langa un Y61 ...vei vedea diferenta ...fara a fi nevoie sa fi prea inginer.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am inteles...dam PAS la "adaptari" si cautam ceva dedicat pentru Y61!

:tk

Link spre comentariu

Asta e modelul de bara!!!

daca te uiti de sus Y60 are botul drept pe cand Y61 il are usor arcuit = bara nu merge pe Y61 dupa parerea mea, lasand la o parte cat de mult trebuie modificate prinderile etc (sasiul e diferit si el...).

Link spre comentariu

Deja sunt in cautarea unei bare dedica pentru Y61 ....voi apela la cineva care confectioneaza caci una originasla ARB sau alta marca mi se pare prea scumpa si nu vad diferenta!

Link spre comentariu

Diferente sunt intre o bara dedicata construita de un constructor dedicat fata de alta facuta in spatele blocului din tabla gasita la fier vechi.....hai sa nu ne imbatam cu apa rece. La urma urmei depinde si puterea de cumparare a clientului. Normal ca un client care locuieste in Australia nu o sa strambe din nas cand o sa plateasca 1500euro pe o bara ARB.....

Link spre comentariu

Alea din Australia rugininesc si ele la un moment dat la suduri sau doar alea din tabla de "remat"???

Cine nu are original ARB sa nu raspunda!:wink:

toate ruginesc. o sa incerc sa fac niste poze la un ARB care trebuie revopsit (are circa 5 ani - de cind o stiu eu). e adevarat, tine mai mult decit una vopsita cu spray si se vede diferenta la calitatea vopselei.

mai pot pune niste poze cu bara facuta la noi care tine la fel de bine ca si ARB-ul. asta depinde exclusiv de pregatirea de dinaintea vopsirii si de materialele folosite la vopsire.

hai sa nu dam cu noroi in ce se face la noi. adica sa dam, dar cu noroi de padure, nu de taste.

PS: vezi ca are mickey un arb de patrol Y61 la 500eur, cauta anuntul. e pomana.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Dragii mei,

Nu da nimeni aici cu noroi, cel putin nu asta e intentia. Si eu am o bara tip ARB facuta de un meserias de care sunt mai mult decat multumit, Evident preferam o varianta originala, dar cand stau sa ma gandesc sa platesc o BARA cu echivalentul a 30 % din valoarea masinii mi se pare cam exagerat.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Dragii mei,

Nu da nimeni aici cu noroi, cel putin nu asta e intentia. Si eu am o bara tip ARB facuta de un meserias de care sunt mai mult decat multumit, Evident preferam o varianta originala, dar cand stau sa ma gandesc sa platesc o BARA cu echivalentul a 30 % din valoarea masinii mi se pare cam exagerat.

EVIDENT!!! eu prefer oricind o bara facuta de Mishu sau de atelierele harniciei :grin: - si asta doar pentru faptul ca stiu ca e made in romania (si probabil de niste oameni pe care ii cunosc si care stiu cit muncesc si prefer sa le dau banii lor decit australienilor).

o sa pun si pozele cu barele.

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Asta e si parerea mea.....dece sa dau 1500 pe o bara ARB care tot in noroi ajunge....zgariata si indoita in toate colturile! :grin:

Daca dai 50.000 pe un Patrol nou (sau cat costa unul) atunci cred ca mai pui 1500 pentru bara :wink:

@Air Flow asteptam pozele :banana

LE: din pacate s-a vandut bara lui mickey :(

Editat de 4L Limited

Link spre comentariu

pozele de la ARB - 6 ani, Y61. o sa pun si de la cea romaneasca... rugina este superficiala, dar discutam despre vopsea.

20140326_090659.thumb.jpg.8850aa22db5084050d9f8426b79a4936.jpg

20140326_090715.thumb.jpg.69a8fed1bc1a7f11b0c2b36b6b515513.jpg

20140326_090708.thumb.jpg.e7b017758499a35e567303cc5f966891.jpg

sincer, scopul meu in viata nu este sa vopsesc barile si/sau alte componente de la masini. de asta cred ca treaba bine facuta de la inceput poate sa ma scuteasca de batai de cap.

Editat de air_wolf

Link spre comentariu

Daca bara e sablata si vopsita electrostatic atunci rezista minim 5 poate chiar 6 ani. Si poate ca ar rezista mai mult dar sar pietre in ea si vopseaua se sparge, iarna se da cu sare pe strada plus ceilalti factori care actioneaza mecanic (crengi, pietre, maluri etc) asupra vopselei.

Imi amintesc ca am vopsit electrostatic acum cativa ani niste elemente si exista si acum.

Vopseaua conventionala nu cred ca rezista mai mult de 2 ani. Eu mi-am vopsit barile la Patrol "ca la carte" si dupa un an constat ca trebuie iar sa le vopsesc. De data asta o sa folosesc un Raptor line de bena. Sa vedem daca o sa tina.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Yoane, e bara ARB. aia scumpa. originala. dupa 6 ani. deci e facuta cu simt de raspundere. stiu bari vopsite anual sau cel mai tirziu la 2 ani :grin:

dar, cum spuneam, exista si bara facuta in stilul ARB-ului, vopsita profesional si tratata corespunzator, care arata chiar mai bine ca un ARB.

ca idee: foloseste durabak-ul. n-are moarte. eu cu rola o sa-mi vopsesc masina, cind mi s-o pune pata.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Turbo4x4

Cel mai bun tratament pentru o astfel de bara ARB este sablarea, grund electrostatic aplicat, vopsea electrostatica si lac ceramic tot electrostatic aplicat si va mai tine inca 5 ani. :grin:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara,

Multumesc

nu se potriveste

LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana

Santa Fe 2.2 - 2015 - stock

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare