Astral Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 (editat) Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! Fa totusi un mic efort si invata sa folosesti functia "Cautare avansata" (vezi link-ul de mai jos..) pentru ca altfel toate topicurile deschise de tine, daca incep cu o tema si apoi se discuta inca alte 3-4 teme total diferite de tema initiala, aceste topicuri vor deveni o varza si nu vor mai putea fi citite ulterior cu folos de nimeni ! (Cuvant-cheie = ulei) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 PS - Apoi citeste aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38760-va-rog-cantitati-ulei-joc-directie-sfaturi-ptr-un-2-8-tdi&highlight=ULEI http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66596-unde-gasesc-ulei-pentru-lsd&p=735968&viewfull=1#post735968 Editat Martie 23, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 23, 2014 Autor Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! Nu am găsit nici o firma de ulei sau antigel respectiv tipul care trebuie sa i.l folosesc ... Si am căutat de înainte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! Nu am găsit nici o firma de ulei sau antigel respectiv tipul care trebuie sa i.l folosesc ... Si am căutat de înainte... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38760-va-rog-cantitati-ulei-joc-directie-sfaturi-ptr-un-2-8-tdi&p=391610&viewfull=1#post391610 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38760-va-rog-cantitati-ulei-joc-directie-sfaturi-ptr-un-2-8-tdi&p=391610&viewfull=1#post391610 Sistem de răcire : antigel si apa .... De care antigel (G11 sau G12)si ce firma este indicat ( hepu sau altceva ) ??? In reprezentare nu scrie nimic din ceea ce ma interesează, doar tipul de ulei folosit la diferential dar nu știu daca am LSD sau dsl .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! Sistem de răcire : antigel si apa .... De care antigel (G11 sau G12)si ce firma este indicat ( hepu sau altceva ) ??? In reprezentare nu scrie nimic din ceea ce ma interesează, doar tipul de ulei folosit la diferential dar nu știu daca am LSD sau dsl .... No offence, dar: incepe prin a-ti cunoaste masina! Citeste manualul din scoarta in scoarta, in special la partea cu intretinerea (acolo afli tot ce ai nevoie sa stii privind consumabilele necesare si intervalele de schimb). Iar apoi studiaza foarte atent instructiunile de utilizare: poti avea surprize extrem de neplacute daca faci o succesiune de manevre in alta ordine decat este specificat de producator. Iar daca ajungi cu ea in teren, fa totul sa te poti baza pe cunostintele tale... s-ar putea ca forumul sa nu-ti fie accesibil oriunde:wink: Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! Pana ce vine manualul, rog un coleg sa ma ajute : ce antigel trebuie g11 sau g12? Roșu sau albastru? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! A ajuns kitu' de ambreiaj si pompa iar garnitura la chiulasa e in proces de montare :grin:... Antigelu' a rămas la alegerea mecanicului ... A spus ca e g11... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 (editat) Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! Sa rezolvat cu mașina ... S.a montat ce a fost de montat ... Acum a rămas partea de verificare generală care nu e specifica acestui topic . Mii de multumiri :club: si tuturor carora mi.ati fost alături . Stima si numai bine... Editat Martie 26, 2014 de Radu Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! Sambata sau duminica este gata de o iesire? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! In mare cam da colegu ..... Ne auzim pe privat... Abia astept :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! Eu as fi de parere ca, dupa aceste operatiuni (mai ales cea de la chiulasa) sa faci ceva kilometri lejer, fara sa-i dai in gura, pentru a te asigura ca totul este in regula. Intre timp poate te informezi complet si corect despre sistemul tau de transmisie. Asa cum ti-am scris si mai sus, printre altele ai omorat-o si pentru ca nu ai stiut sa folosesti cutia de transfer. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 27, 2014 Autor Partajează Postat Martie 27, 2014 (editat) Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !! Eu as fi de parere ca, dupa aceste operatiuni (mai ales cea de la chiulasa) sa faci ceva kilometri lejer, fara sa-i dai in gura, pentru a te asigura ca totul este in regula. Intre timp poate te informezi complet si corect despre sistemul tau de transmisie. Asa cum ti-am scris si mai sus, printre altele ai omorat-o si pentru ca nu ai stiut sa folosesti cutia de transfer. Saru'mana multumesc frumos... Aveam dubii cu chestia asta ( dupa schinbarea acestor piese) ... Referitor la diferential am invatat si m.am informat in mare ce poate si ce functii am, practic deloc.... Mai urmeaza sa verific daca am LSD sau nu si sa schimb si uleiu cu ocazia asta... Stima:h5 Editat Martie 27, 2014 de Radu Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate