Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !!

Radu Pajero

Postări Recomandate

Re: Prima ieșire, primele probleme....fum negru, aburi !!

Fa totusi un mic efort si invata sa folosesti functia "Cautare avansata" (vezi link-ul de mai jos..) pentru ca altfel toate topicurile deschise de tine, daca incep cu o tema si apoi se discuta inca alte 3-4 teme total diferite de tema initiala, aceste topicuri vor deveni o varza si nu vor mai putea fi citite ulterior cu folos de nimeni !

(Cuvant-cheie = ulei)

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

PS - Apoi citeste aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38760-va-rog-cantitati-ulei-joc-directie-sfaturi-ptr-un-2-8-tdi&highlight=ULEI

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66596-unde-gasesc-ulei-pentru-lsd&p=735968&viewfull=1#post735968

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am găsit nici o firma de ulei sau antigel respectiv tipul care trebuie sa i.l folosesc ... Si am căutat de înainte...

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38760-va-rog-cantitati-ulei-joc-directie-sfaturi-ptr-un-2-8-tdi&p=391610&viewfull=1#post391610

Link spre comentariu

Sistem de răcire : antigel si apa .... De care antigel (G11 sau G12)si ce firma este indicat ( hepu sau altceva ) ??? In reprezentare nu scrie nimic din ceea ce ma interesează, doar tipul de ulei folosit la diferential dar nu știu daca am LSD sau dsl ....

Link spre comentariu

Sistem de răcire : antigel si apa .... De care antigel (G11 sau G12)si ce firma este indicat ( hepu sau altceva ) ??? In reprezentare nu scrie nimic din ceea ce ma interesează, doar tipul de ulei folosit la diferential dar nu știu daca am LSD sau dsl ....

No offence, dar: incepe prin a-ti cunoaste masina!

Citeste manualul din scoarta in scoarta, in special la partea cu intretinerea (acolo afli tot ce ai nevoie sa stii privind consumabilele necesare si intervalele de schimb).

Iar apoi studiaza foarte atent instructiunile de utilizare: poti avea surprize extrem de neplacute daca faci o succesiune de manevre in alta ordine decat este specificat de producator. Iar daca ajungi cu ea in teren, fa totul sa te poti baza pe cunostintele tale... s-ar putea ca forumul sa nu-ti fie accesibil oriunde:wink:

Bafta!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

A ajuns kitu' de ambreiaj si pompa iar garnitura la chiulasa e in proces de montare :grin:...

image.thumb.jpg.15ff2ff848a8a57df8acb4d590e1c6ed.jpg

Antigelu' a rămas la alegerea mecanicului ... A spus ca e g11...

Link spre comentariu

Sa rezolvat cu mașina ... S.a montat ce a fost de montat ... Acum a rămas partea de verificare generală care nu e specifica acestui topic . Mii de multumiri :club: si tuturor carora mi.ati fost alături . Stima si numai bine...

Editat de Radu Pajero
Link spre comentariu

Eu as fi de parere ca, dupa aceste operatiuni (mai ales cea de la chiulasa) sa faci ceva kilometri lejer, fara sa-i dai in gura, pentru a te asigura ca totul este in regula. Intre timp poate te informezi complet si corect despre sistemul tau de transmisie.

Asa cum ti-am scris si mai sus, printre altele ai omorat-o si pentru ca nu ai stiut sa folosesti cutia de transfer.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Eu as fi de parere ca, dupa aceste operatiuni (mai ales cea de la chiulasa) sa faci ceva kilometri lejer, fara sa-i dai in gura, pentru a te asigura ca totul este in regula. Intre timp poate te informezi complet si corect despre sistemul tau de transmisie.

Asa cum ti-am scris si mai sus, printre altele ai omorat-o si pentru ca nu ai stiut sa folosesti cutia de transfer.

Saru'mana multumesc frumos... Aveam dubii cu chestia asta ( dupa schinbarea acestor piese) ... Referitor la diferential am invatat si m.am informat in mare ce poate si ce functii am, practic deloc.... Mai urmeaza sa verific daca am LSD sau nu si sa schimb si uleiu cu ocazia asta... Stima:h5

Editat de Radu Pajero
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare