cristibuzatu Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Salutare, Ieri s-a consumat o iesire in doua samuraie. Initial am plecat de acasa cu gandul unui traseu "soft"....."pana unde s-o putea" din Maneciu spre Tabla Butii, eventual cu coborare in DN 1 A Prima parte a traseului a fost una super lejera, uscata, ceea ce ne-a dat sperante ca asa va fi tot drumul. Incet incet, au inceput sa apara petele de zapada, iar drumul s-a blcoat practic pe vf. lui Crai. Degeaba am ocolit versantul prin partea vestica....intinderea alba nu ne-a dat nici o sansa sa continuam spre Tabla Butii. Am facut cale intoarsa si am coborat prin Slon. Partea asta a alternat zonele de uscat cu noroi. In cele din urma, am ajuns jos....nu chiar intregi :) O foaie de arc din spate dreapta s-a rupt. Si o data cu ea...toata puntea a plecat de la locul ei. Noroc, ca s-a intamplat undeva spre final toata treaba asta. Am continuat asa pana la prima vulcanizare, unde am legat cu o curea "buba"... Am niste dubii ca toata treaba asta s-a intamplat si din cauza ca acum 1 an (parca) am springuit arcurile...cine stie ce o fi facut nenea ala pe acolo. Da' ma rog... Mai jos poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Maneciu - Vf lui Crai - Slon Mmm, sa va fie de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Maneciu - Vf lui Crai - Slon Cum ai reusit sa rupi arcul? Cand ai venit cu masina la service ne-am uitat la arcurile tale si nu ni s-au parut a fii springuite, erau destul de lasate cel putin in comparatie cu ale mele :grin:. Treci pe arcuri de wrangler:banana Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Martie 17, 2014 Autor Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Maneciu - Vf lui Crai - Slon Cum ai reusit sa rupi arcul? Cand ai venit cu masina la service ne-am uitat la arcurile tale si nu ni s-au parut a fii springuite, erau destul de lasate cel putin in comparatie cu ale mele :grin:. Treci pe arcuri de wrangler:banana Stii cum e....cand te mananca, constant, mai mult decat poate masina pt nivelul ei...se aduna...si o data face "poc".:) O sa vina si timpul pt arcuri de wrangler. Pana una alta, mai incerc o data cu cele de sami :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate