albert Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Poze cu mașinile noastre, Suzuki. treaba este ca mi-a fost inchis topicul cu masina mea :) si nu am gasit loc unde sa-l pun,daca deranjaza asa tare am sa-l mut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Poze cu mașinile noastre, Suzuki. Nu e offtopic. E poza, e cu Suzuki... fiecare isi vede "bebelul" in felul lui. Nu e rau nici sfatul tau, dar poate omul inca nu vrea sa ii faca topic la Suzana lui. Scuze atunci, eu inteleg altceva prin "Poze cu masinile noastre, Suzuki"... in "Discutii Generale". Dar nu-i bai, nu s-a supart nimeni :h5. Iar in ceea ce priveste topicul dpre care vorbeam, cu link mentionat in postarea mea de altfel, exista si chiar il urmarsc de la inceput... nu stiu de ce @albert spune ca ar fi inchis ca la mine figureaza "deschis". Zi buna la toata lumea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate