radu.mugur Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Are cineva chef de o iesire maine, sambata, pe langa Bucuresti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adicalin Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: sambata 22.03 nu se poate duminica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: sambata 22.03 unde langa Bucuresti ? Doritori sunt. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: sambata 22.03 nu se poate duminica? si pe mine tot duminica m-ar aranja ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Martie 21, 2014 Autor Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: sambata 22.03 E foarte bine si duminica, daca se potriveste mai bine cu programul tuturor. Locuri nu stiu, veniti cu propuneri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: sambata 22.03 Eu zic sa va duceti prin padure la Calugareni, ii foarte frumoasa zona. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adicalin Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: sambata 22.03 Poți sa ne dai mai multe detalii? Mulțam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 Uite pe aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77608-Iesire-pe-langa-Bucuresti-sambata-09-03-2013 Sau aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78168-Ati-ruginit-beeeeei!-Hai-la-mocirlealaaaaa! Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 Cine doreste intalnire maine duminica, la poligonul de langa Cernica- Balaceanca la ora 13,30. Si de ce nu..., si un gratar ca timpul e foarte frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 o lista ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 Fi mai explicit. La ce te referi? Lista? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 Iesirea de la Cernica ar presupune si o un traseu, plimbare, sau doar stat si gratarit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 (editat) Re: sambata 22.03 Cine doreste intalnire maine duminica, la poligonul de langa Cernica- Balaceanca la ora 13,30. Si de ce nu..., si un gratar ca timpul e foarte frumos Banuiesc ca te referi la groapa de la Pitigaia ! Daca da OK pe mine ma aranjeaza si locatia si ora . Pentru asta ar trebui sa ne intalnim la statia de metrou Policolor la ora 13.00 fara sfertul academic, numaram cati suntem ,intram la Auchan luam ce avem nevoie si fuga la ''groapa''. Editat Martie 22, 2014 de baciudibaciu baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 ok, repet intrebarea, pentru ca nu stiu locul: e loc de joaca cu masinuta pe-acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 Este ! Este destul loc de joaca,iar daca vrei sa sti,sa afli mai multe gasesti pe aici pe forum-nu stiu exact unde poze si relatari de la ''inpotmoliada'' baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 am inteles. prezent la policolor la 13. pana la urma se strange lume? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 Nu toti vin din Salajan Pentru cine nu stie cum se ajunge eu o sa fiu la 12,45 pana la 13 la intrarea in Manastirea Cernica Jeep rubicon negru - Mihai tel 0754067500 Iar pt gratar aduce fiecare ce doreste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 Pentru cine nu stie locul Cautati in sectiunea Competitii intilniri evenimente 2013 decembrie 7 Trialul umanitar Ajutati l pe Daniel 1.Punctul de reper f bine cunoscut (cred) de toata lumea este Manastirea Cernica. 2.Continuati drumul trecand de satul TANGANU, apoi veti trece peste autostrada A2 si ajungeti in comuna FUNDENI. 3.In comuna FUNDENI urmariti pe partea stanga pana veti vedea reperul in dreptul caruia veti face LA DREAPTA. 4.Urmariti traseul punctat cu rosu si veti ajunge la locul unde se vor parca masinile : - masinile care vor participa la trial vor avea amenajate paddock-uri separate pentru Extrem, Open si Standard si doar acestea vor avea acces pe platou; -masinile vizitatorilor vor fi parcate in zona de vizitatori si vor fi supravegheate de un agent al firmei de paza. 5.Va rugam ca si plecarea sa se faca pe acelasi traseu prin care ati venit, respectiv prin comuna FUNDENI ! De-indata ce intrati in comuna FUNDENI urmariti pe partea STANGA pana veti vedea : IN DREPTUL ACESTUI REFUGIU DE CALATORI FACETI LA DREAPTA : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 Coordonate GPS Locatia trialului: Frunzanesti-Fundeni, jud CL (locul unde se tinea "Impotmoliada'')! Acces: prin comuna Cernica-Tanganu-Fundeni (aprox. 18 km). Coordonate GPS: 44°22'25.82"N ; 26°19'53.50"E Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 A cum am ajuns si eu acasa si am intrat pe forum asa ca maine sunt la "GROAPA" pe la ora13 mai vine si Nyki si Carmen cu y 61 Fiecare cu gratarul lui sau ne lipim la cine are? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 Te sun maine la telefon sa stabilim detalii. In principiu sa fie cel putin 2 gratare ,sa putem manca toti odata. Si nu uitati carbuni si mese, scaune camping Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: sambata 22.03 Nu toti vin din Salajan Pentru cine nu stie cum se ajunge eu o sa fiu la 12,45 pana la 13 la intrarea in Manastirea Cernica mersi, se potriveste mai bine cu drumul meu. Vin si eu la 12:45 la manastire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 (editat) Re: sambata 22.03 Pentru cei care vin pe Pallady ,ramane ca loc de intalnire statia metrou Policolor mergand spre ''groapa'' pe traseul Glina,Ba;aceanca,Posta apoi pe langa araturi pana la destinatie ! Va sugerez sa nu intrati cu masinile prin grau.Oamenii stau cu ochii pe noi si anunta politia. Vom avea vizitatori colorati de diferite varste care vor cere tigari.bani sau mai stie dreacu ce le trece prin cap DAR cu ochii la tot ce se poate sterpelii. Daca nu ii tratam ca atare-indiferenta ne vor strica toata ziua . De la groapa putem merge spre ruinele bisericii Pitigaia cu trecere printr-o zona mlastinoasa -prin care ,recunosc -nu am avut curajul sa trec saptamana trecuta ! Sa ne vedem cu bine ! Eu sunt cu Don Juan -ARO 10-4 si raspund la 0744.280.320 baciu Editat Martie 23, 2014 de baciudibaciu baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: sambata 22.03 Neata tuturor, As veni si eu la locul faptei ce ar trebui sa mai aduc? Vin cu Marius-finul, poate il contaminez si pe el. Sa inteleg totusi ca punctele de intalnire sunt Policolor sau Mrea. Cernicala ora 13.00. Daca nu va gasesc sun pe cine a din organizare. La buna vedere! Emicos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 (editat) Re: sambata 22.03 Neata tuturor, As veni si eu la locul faptei ce ar trebui sa mai aduc? Vin cu Marius-finul, poate il contaminez si pe el. Sa inteleg totusi ca punctele de intalnire sunt Policolor sau Mrea. Cernicala ora 13.00. Daca nu va gasesc sun pe cine a din organizare. La buna vedere! Emicos E bine ca incerci sa mai contaminezi cate unu' Depinde pe unde vii si unde vrei sa ajungi. 13.00 la Policolor 12.45 la Manastirea Cernica Editat Martie 23, 2014 de Astral baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate