Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sambata 22.03

radu.mugur

Postări Recomandate

Re: sambata 22.03

Iesire reusita:soare placut, atmosfera destinsa, participanti de calitate, traseu bun poate prea uscat dar asta e. Multumim maestrilor bucatari Gigel, Don Juan si doamnelor prezente care si-au urmat sotii si au sarbatorit Duminica prin " munca", totul a fost perfect.

La buna vedere!

Emicos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pt aprecieri tuturor participantilor

A fost intradevar o duminica reusita din toate punctele de vedere; poligonul bun, oameni deosebiti si ce sa mai zicem de masa... Cinste bucatarilor !

Ma bucur fratilor ca v ati simtit bine !

Pina data viitoare , cu traseu poate montan, va salut ,

Mihai

Link spre comentariu

O 'ieseala' fara mari pretentii dar reusita !

Masini mai mari sau mai mici,mai puternice sau mai puturoase,mai noi sau mai vechi au intrat in "groapa" sa arate cat sunt de pregatite pentru iesirile ce vor urma.Soarele a fost generos si ne-a incalzit -pe unii i-a si bronzat,vantul a suflat atat cat a fost nevoie pentru a mentine viu focul sub caranciorii,mititeii ,pulpele de pui si bucatile de ceafa,participantii -unii cu state vechi alti la prima iesire,de nota MARE,fara fite,ifose si aere de jmekeri:wink: cu masinile ''sanatose'' din punct de vedre tehnic au facut deliciul -zic eu , unui sfarsit de saptamana,ce mi s-a parut prea scurt !

Acesta este motivul pentru care sustin ideea de a ne vedea in /la urmatoarele iesiri dis de morning,sa avem timp sa socializam pret de 2-3 beri ,dar mai ales sa aiba ele timp sa iasa pentru ca sa nu iasa daca cumva vreun nene militian are ideea de a ne opri !

Eu am reusit sa ma mazgalesc un pic pe maini si acum astept LANTUL !

Pana data viitoare va doresc doar bine si multa sanatate !:cl

Editat de Astral
  • Like 1
baciudibaciu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare