nessum Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: sambata 22.03 Cam asa a fost azi... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Martie 23, 2014 Autor Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: sambata 22.03 Soare, carnati, caldura si suporturi rupte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: sambata 22.03 A fost frumoasa iesirea dar din pacate nu am stat decat 10 minute :ha::ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: sambata 22.03 Iesire reusita:soare placut, atmosfera destinsa, participanti de calitate, traseu bun poate prea uscat dar asta e. Multumim maestrilor bucatari Gigel, Don Juan si doamnelor prezente care si-au urmat sotii si au sarbatorit Duminica prin " munca", totul a fost perfect. La buna vedere! Emicos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: sambata 22.03 A fost o zi frumoasă, participanti de nota 10. La fel si grătarul.:2dr PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: sambata 22.03 Multumesc pt aprecieri tuturor participantilor A fost intradevar o duminica reusita din toate punctele de vedere; poligonul bun, oameni deosebiti si ce sa mai zicem de masa... Cinste bucatarilor ! Ma bucur fratilor ca v ati simtit bine ! Pina data viitoare , cu traseu poate montan, va salut , Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 (editat) Re: sambata 22.03 O 'ieseala' fara mari pretentii dar reusita ! Masini mai mari sau mai mici,mai puternice sau mai puturoase,mai noi sau mai vechi au intrat in "groapa" sa arate cat sunt de pregatite pentru iesirile ce vor urma.Soarele a fost generos si ne-a incalzit -pe unii i-a si bronzat,vantul a suflat atat cat a fost nevoie pentru a mentine viu focul sub caranciorii,mititeii ,pulpele de pui si bucatile de ceafa,participantii -unii cu state vechi alti la prima iesire,de nota MARE,fara fite,ifose si aere de jmekeri:wink: cu masinile ''sanatose'' din punct de vedre tehnic au facut deliciul -zic eu , unui sfarsit de saptamana,ce mi s-a parut prea scurt ! Acesta este motivul pentru care sustin ideea de a ne vedea in /la urmatoarele iesiri dis de morning,sa avem timp sa socializam pret de 2-3 beri ,dar mai ales sa aiba ele timp sa iasa pentru ca sa nu iasa daca cumva vreun nene militian are ideea de a ne opri ! Eu am reusit sa ma mazgalesc un pic pe maini si acum astept LANTUL ! Pana data viitoare va doresc doar bine si multa sanatate !:cl Editat Martie 25, 2014 de Astral 1 baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: sambata 22.03 LANTUL va fi returnat, bineinteles! daca nu era el... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: sambata 22.03 Pun si eu cateva poze: Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: sambata 22.03 Ce greu a fost, am troliat, am inotat in noroi, am reparat suspensii, am muncit la greu. :2dr La buna vedere! Emicos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate