Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Catch can

CatalinU

Postări Recomandate

demult ma bate gandul la asa ceva,insa nu stiu ce sa aleg.aveti careva montat pe masina asa ceva?daca da de unde?am vazut ca se poate confectiona si acasa,care poate ajuta cu ceva detalii....
  • Like 1
Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Catch can

Si eu vreau sa imi cumpar unu!

Sunt pe ebay cu 25e si arata fff bine din aluminiu cu toate accesoriile! Nu cred ca renteaza sa il confectionezi acasa! Parerea mea!!!

Editat de Astral
NUUUUU !!! NICI nu "SE merita" si nici nu "SE renteaza" !!! http://www.scientia.ro/homo-humanus/44-dificultati-ale-limbii-romane/178-se-merita-ori-nu-ma-risc.html

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

am vazut pe ebay o gramada,insavreau sa fie si functional,adica chiar sa isi faca treaba.ma gandeam ca poate este cineva care a luat de undeva si a meritat banul

Link spre comentariu

am vazut pe ebay o gramada,insavreau sa fie si functional,adica chiar sa isi faca treaba.ma gandeam ca poate este cineva care a luat de undeva si a meritat banul

Ceva functional este Provent dar e scump.....eu am sa merg pe unul ieftin si ii pun un filtru in interior home made ;)

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

parerea mea e ca nu e o chestie cu care sa va jucati

cu bureti de spalat vase si alte inventii

dar in fond e utilajul vostru

luati ceva consacrat adica Provent de la Mann

pt detalii trimiteti ceva beri la user-ul Big Ursu si va explica el ce si cum face acest cheki-cian :)

Link spre comentariu

pt detalii trimiteti ceva beri la user-ul Big Ursu si va explica el ce si cum face acest cheki-cian :)

Cum vine asta: sa va jucati?

Pai Provent are filtru incorporat cum au si alte catch can-uri dedicate pentru masini de curse benzinare!

Cine a pomenit de bureti de spalat vase? :grin:

Link spre comentariu

Scriu aici pentru ca mi-a fost mentionat numele, detaliile se dau exclusiv pentru initiatorul topicului.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Scriu aici pentru ca mi-a fost mentionat numele, detaliile se dau exclusiv pentru initiatorul topicului.

Exclusiv? Adica noi nu vom vedea sau sti detaliile? :)

Link spre comentariu

astept detaliile de la Big.Ursu,pt ca ma uitam la catchcanuri si cele ce se considera a fi de marca provent sau mishimoto au totusi niste preturi colosale

Link spre comentariu

Subscriu! :h5:g

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

astept detaliile de la Big.Ursu,pt ca ma uitam la catchcanuri si cele ce se considera a fi de marca provent sau mishimoto au totusi niste preturi colosale

Pai investeste 200e sa fie cum spun colegii....de firma!

Eu ma multumesc cu unul la 25-50e :wink:..... oricum nu prea are asa mult ulei ce "prinde" la Patrolu' meu!

Link spre comentariu

Scuze Mr Big daca am facut ce nu trebuia , dar esti mai documentat ca mine in privinta asta

In alta ordine de idei , cautati pe net catalogul de Provent , si o sa vedeti mai multe tipuri constructive si diferite caracteristici

Apoi o sa vina intrebarea logica de ce desteptii de la Mann nu fac un Provent universal ??

Partial raspunsul este in catalog.....si apoi sa-mi spuneti si mie cum calculati voi fluxul si presiunea gazelor la un filtru construit artificial

Dar repet , fiecare face ce vrea

Link spre comentariu

Multi posesori si utilizatori de Patrol Y61 cu motorul ZD30 fara common rail au descarcat acel document numit neoficial "biblia ZD30" :) Unii dintre ei au facut modificarile descrise acolo, trecand sau nu si prin filtrul gandirii proprii acele recomandari. Nu cred ca a iesit cineva "cu capul spart" incercand una din acele recomandari.

In document este descrisa si modalitatea de "fabricare" a unui catch-can... desigur fara calculele mentionate mai sus... Dar avand in vedere ca elimina ceva ulei "nedorit" in acel circuit inseamna ca face el ceva-ceva.

Poate nu elimina complet ce trebuie, dar macar e un pas inainte fata de lipsa totala a unui astfel de "device".

Parerea mea...

PS - eu nu am apucat sa imi fac asa ceva doar din lipsa de timp si de organizare, dar este in plan pentru (prima)vara aceasta ;)

Link spre comentariu

Mai trecem catch can-ul ca fiind "high tech" si le avem pe toate!

E un filtru sau o "vrajeala" care sa mai colecteze din uleiul circulat pe furtunul respectiv!!!

Provent sau neprovent tot va colecta ceva ulei!!!

Eu unul nu dau 200e doar sa am Mann pe Nissan! :ha:

Sa calculam fluxul? Pai daca nu ai catch can cine calculeaza fluxul....furtunul? :wink:

Link spre comentariu

Eu am pe masina de trei ani un catch can cumparat la pretul de 200 lei. Isi face treaba ca la carte. Intercooler-ul, tubulatura admisiei, filtru de aer si senzorii Map si Maf sunt acum curate iar motorul toarce ca un motan mangaiat.

Userul @ Patriciu stie foarte bine problema de la X-trail-2.0dci, problema legata de patarea filtrului de aer cu vapori de ulei.

Cine are bani si isi permite sa arunce cu ei, cumpara Provent. Ceilalti se multumesc si cu un catch can la numa 200 de parale. Amandoua se bazeaza pe acelasi lucru, respectiv condensarea uleiului.

Mai departe sunt povesti nemuritoare.

Editat de mac01
Link spre comentariu

eu astept sa vad ce indicatii priemsc de la Big.Ursu si daca isi face treaba,nu are rost sa dau banii pe un catch can de marca sa ii spun asa

Link spre comentariu

Eu am pe masina de trei ani un catch can cumparat la pretul de 200 lei. Isi face treaba ca la carte. Intercooler-ul, tubulatura admisiei, filtru de aer si senzorii Map si Maf sunt acum curate iar motorul toarce ca un motan mangaiat.

Userul @ Patriciu stie foarte bine problema de la X-trail-2.0dci, problema legata de patarea filtrului de aer cu vapori de ulei.

Cine are bani si isi permite sa arunce cu ei, cumpara Provent. Ceilalti se multumesc si cu un catch can la numa 200 de parale. Amandoua se bazeaza pe acelasi lucru, respectiv condensarea uleiului.

Mai departe sunt povesti nemuritoare.

Exact asta face condensarea uleiului....e bun ala de alumniu disipeaza caldura mai bine si colecteaza .....poti baga in el diverse site ...am vazut afara inclusiv intre doua site vata de aluminiu asemnatoare cu cea de otel ....dar repet intre 2 site..poti sa-l faci si din otel nu te opreste nimeni...sa fie ermetic ca un borcan...site d e diverse calibre Mesh-uri gasesti slava domnului din belsug si online ...si cum vrei tu aici loco romania.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Eu am pe masina de trei ani un catch can cumparat la pretul de 200 lei.

da-ne si noua te rog un link sau ceva detalii de unde ai cumparat jucarica

Merci

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Eu am comandat de pe ebay.co.uk si ma costat 50e cu tot cu posta! Acum astept sa vina si montez pe masina!

Voi incerca sa caut un filtru auto dedicat sa il montez cumva in interior ...in locul la sarmele alea de spalat vase!

Link spre comentariu

interesante idei.vad ca toata lumea merg pe catchcanuri de 20-30 dolari.oare sa fie acelasi cu cele de 200-300?ca daca e asa imi iau si eu una bucata ca e plin ebayul de ele.totusi poate are cineva o chinezarie de pe ebay montata si ne da un feedback.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Eu am montat chinezaria venita din UK la 45e!

Cele de 200e au filtru incorporat care cica opreste uleiul mai bine....asta ieftin nu are nimic inauntru dar poti sa ii adaptezi tu ce filtru vrei!

Eu am pus la fund un burete cat sa mentina uleiul in el!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare