Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lada niva pick-up

mishaen

Postări Recomandate

Sper ca nu se va supara nimeni daca redeschid un topic care a disparut.

Lada Niva Pick-up.Un exemplar interesant al clasei Siberian Utility Vehicule despre care nu prea se vorbeste in sectiunea LADA.

And by the way:daca stie cineva un pick-up de vinzare (Romania) ,anuntati-ma si pe mine ca sint satul de cind caut pe site de profil din tara si strainatate sa cumpar.

Deocamdata am tot ce imi trebuie pentru echiparea offroad, imi mai trebuie masina.

Promit sa postez foto cu stadiul echiparii,dupa ce o cumpar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Lada niva pick-up

Sper ca nu se va supara nimeni daca redeschid un topic care a disparut.

Lada Niva Pick-up.Un exemplar interesant al clasei Siberian Utility Vehicule despre care nu prea se vorbeste in sectiunea LADA.

And by the way:daca stie cineva un pick-up de vinzare (Romania) ,anuntati-ma si pe mine ca sint satul de cind caut pe site de profil din tara si strainatate sa cumpar.

Deocamdata am tot ce imi trebuie pentru echiparea offroad, imi mai trebuie masina.

Promit sa postez foto cu stadiul echiparii,dupa ce o cumpar.

Felicitari :) dar din pacate pe la noi nu cred ca am vazut vreuna

este faorte rara cam cum e si cea cu 4 usi,desi deasta cred ca am vazut totusi una :)

ramane varianta sa o faci tu decapotabila:) adica o tai pe asta cu 2 usi :)

Link spre comentariu

A fost la noi un albastra, cu numere de PH si cu jante de aliaj ca ale mele.Incepuse colegul sa o descrie,dar cred ca a vandut-o intre timp si s-a pierdut legatura.Am vazut si una in 4 usi,pe la munte.Piese rare,intr-adevar...

Link spre comentariu

varianta cea mai simpla e sa iei una de prin ucraina sau moldova si sa nu o inmatriculezi(cred ca se poate cumpara si trece vama), deoarece nu cred ca se poate inmatricula la noi atata timp cat tarile nu sunt in UE

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Ma gindeam ca dintre atiti pasionati ar trebui sa fie cineva care cunoaste pe cineva care stie ceva despre un pick-up.

Ideea e ca mai stau citeva zile ,daca nimeni nu se anunta,plec catre NW.Timbrul de mediu o sa fie mai grav cind o sa trebuiasca sa il platesc.

Link spre comentariu

... sincer eu am vazut niva pick-up numai in poze, deci cu cred ca vei gasi in romania, si din cate stiu eu nivi fostii dealeri nu aduceau decat modelul cu 2 usi, rar cea cu 4(ceea ce si explica numarul lor mic). Daca ai sa te uiti pe site-urile rusesti autovaz ai sa vezi ca se pare ca nici ei nu mai comercializeaza pentru ca nu apare in oferta lor de vanzare.

... si sa fim sinceri, e o masina urata , cine sa vrea una in 4 usi sau pick-up:grin:

... cea mai buna varianta e sa iei una mai span la vreo 800eur, si o tai , o faci cum vrei tu

Editat de dan chiperi
:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Niva pick-up este lunga cat niva in 4 usi.Daca tai o niva normala,nu castigi mai nimic si nici nu-i vad rostul. Exista atatea marci care au si variante pick-up,incat nu ar avea rost achizitia unei Nive.Sa nu mai vorbim de piesele specifice modelului,care nu se vor gasi nicicand.

Link spre comentariu

Pt cunoscatori:Niva de baza are citeva variante.

Niva Praktik Special,o varianta alungita a celei de baza, produsa in Cehia sub licenta.

Niva Pick-up Single Cab,doua locuri /doua portiere+bena(Australia si Canada).

Niva Pick-up Double Cab,patru locuri/doua portiere+bena(piata europeana).

Niva Pick-up Double Cab,patru locuri/doua portiere+bena basculabila(!!!!!??????).

Niva Saloon,patru locuri /cinci portiere,tot pt piata europeana.

De ce un pick-up???pt ca cine iubeste Niva, nu spune despre Niva ca este urita.pick-up-uil iti permite sa faci ceea ce Niva normala nu iti permite.Off-road cu familia/90l GPL tank/bagaje la greu+multe alte lucruri care le poti pune in bena fara sa iti pese de spatiul interior.Mie ciuda ca nu mai gasesc de vinzare in ROU,pt ca sint destule.O sa trebuiasca sa merg in vecini.

Si mie ciuda ca daca nu gasesc o sa trebuiasca sa renunt la o gramada de chestii:lupe pt xenoane,filtru aer KN,proiectoare LED CREE si TRUCKLITE(spot si flood),troliu Champion cu telecomanda Wireless samd.

pt ce spuneam mai sus urmariti linkul:https://www.google.ro/maps/@47.952012,21.735764,3a,49.4y,352.61h,81.66t/data=!3m4!1e1!3m2!1s-N0yOIPJckO9FHoMydIdPQ!2e0

Editat de mishaen
Link spre comentariu

varianta cea mai simpla e sa iei una de prin ucraina sau moldova si sa nu o inmatriculezi(cred ca se poate cumpara si trece vama), deoarece nu cred ca se poate inmatricula la noi atata timp cat tarile nu sunt in UE

@ Dan, se poate, se adaugă un +10% din valoarea mașinii în vamă.

Să vedem dacă găsește misha „pocalul...” :ha:

Link spre comentariu

Daca o iei din UE mai vedem cu aia 10%.

Cred ca o sa merg dupa asta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/lada/niva/lada_niva_pick_up_kiarusitas-7100542.

Vad ca in Romania nu e nimic;iar ce este,este praf.Am gasit un pickup in 2011 mai avea putin si ii fierbea motorul si ce era interesant ,era inca in perioada de leasing.Multi considera ca daca e ruseasca merge pina la infinit.Romanul nu are educatia de a avea grija de masini,poate si din cauza ca este prea scump.

Link spre comentariu

... daca va referiti la modelul asta de pick-up sunt total de acord[ATTACH=CONFIG]209965[/ATTACH]

...celelalte modele prezentate mai sus, nu cred ca se incadreaza nici la sectiunea offroad nici la expeditie deoarece pt ofroad sunt prea lungi, iar pt expeditie sunt cam "prea de la tara" :wink:

lada-niva-pick-up-02.jpg.80194b072717719e27d4cca5dfbecbd9.jpg

Editat de dan chiperi
Link spre comentariu

Pai cred ca nici Land Rover 110 nu se preteaza la off road.pick.jpg.276e15a4e6fb86c0079ea9a7cbc0218d.jpg; si cred ca e mai lung decit Lada Niva Pickup;iar cel de sus nu e un pickup ci e o Niva normala care a fost taiata.

Editat de mishaen
Link spre comentariu

...nu e taiata, niva normala are intre portiera si geamul spate montantul foarte subtire, ca sa nu mai spun ca aripa spate in zona triplei la niva normala e rotunjita iar la cea din poza e dreapta si mai lunga in spate , dupa roata

lada-niva-pick-up-02.jpg.cb94a5982da3a3d3befbfd866c082aa6.jpgimages.jpg.bd01954872bfece10cd7ae2849705a7f.jpg

...daca ai sa te uiti atent, geamul portiera fata denota ca e un model pana in 2000, drept pentru care cred ca nici nu se mai fabrica

Editat de dan chiperi
Link spre comentariu

Daca o iei din UE mai vedem cu aia 10%.

Cred ca o sa merg dupa asta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/lada/niva/lada_niva_pick_up_kiarusitas-7100542.

Multi considera ca daca e ruseasca merge pina la infinit.Romanul nu are educatia de a avea grija de masini,poate si din cauza ca este prea scump.

Da-mi voie sa te contrazic aici. Uite cazul meu, am un alt topic deschis cu o problema pe care efectiv nu o pot rezolva. Singurul ajutor este dat de noi intre noi, cu un tester, cu un sfat, in rest nu gasesti niciun service adevarat de Niva sa stii ca te duci cu orice problema si o rezolvi. Singura varianta este se pare la Brasov, insa unde se intra foarte greu :) Poate vede domnul Ferencz postul meu si se indura si de mine si imi face loc :)

In rest, dupa cum spuneam, nimic...

Link spre comentariu

Da-mi voie sa te contrazic aici. Uite cazul meu, am un alt topic deschis cu o problema pe care efectiv nu o pot rezolva. Singurul ajutor este dat de noi intre noi, cu un tester, cu un sfat, in rest nu gasesti niciun service adevarat de Niva sa stii ca te duci cu orice problema si o rezolvi. Singura varianta este se pare la Brasov, insa unde se intra foarte greu :) Poate vede domnul Ferencz postul meu si se indura si de mine si imi face loc :)

In rest, dupa cum spuneam, nimic...

Bogdan :)

eu o dezmembrez pe a mea curand curand daca nu vrea nimeni sa o cumpere intreaga :) dar daca vrei ne auzim cumva si facem un schimb d epiese de pe una pe alta sa vedem care e problema,la o adica facem inclusiv un schimb de ECU:)

Link spre comentariu

Si eu o dezmembrez pe aia veche carburatie din 96.Depinde ce problema ai.A mea nu a fost decit la un nene de pe linga Mures care a lucrat la Mefin;si sincer se pricepe,nu stiu daca mai lucreaza.

Si inainte de 2000 se faceau doar clasice.Tabla se poate suda dupa;iar din ciocan si pila merge si la altii nu numai la romani.

Link spre comentariu

Bogdan :)

eu o dezmembrez pe a mea curand curand daca nu vrea nimeni sa o cumpere intreaga :) dar daca vrei ne auzim cumva si facem un schimb d epiese de pe una pe alta sa vedem care e problema,la o adica facem inclusiv un schimb de ECU:)

Eu zic sa nu te grabesti...poate revii la sentimente mai bune, mai ales ca stii foarte bine masina. Si eu ma mai suparam si aveam acelasi gand sa o dau insa acum mi-am mai revenit si sper sa ii dau de cap...

Merci oricum de propunere, vorbim pe subiect, dar sa ajung mai intai sa schimb bujiile si vad ce iese...

Link spre comentariu

Si eu o dezmembrez pe aia veche carburatie din 96.Depinde ce problema ai.A mea nu a fost decit la un nene de pe linga Mures care a lucrat la Mefin;si sincer se pricepe,nu stiu daca mai lucreaza.

Si inainte de 2000 se faceau doar clasice.Tabla se poate suda dupa;iar din ciocan si pila merge si la altii nu numai la romani.

Eu am o problema la aprindere deci o varianta pe carburatie nu ma ajuta deloc din pacate...

Link spre comentariu

Bogdane,mai rar din bujii;verifica prima data aprinderea/bobine,cablu de inalta care da la masa.

Aprinderea la motoarele OTTO e aceeasi si la carb. si la inj.:wink:

Editat de mishaen
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Miine merg in Hungary pt un pick-up N1euro3/2001.

O sa postez foto.

Apoi o sa ma apuc de modificari.

GPL 90l

Troliu 2100 kg

Proiectoare LED

HID cu lupa

Rollcage exterior

Decuplare fata

Roti pe 15. Cu et negativ

Camere video fata spate cu dvr.

Statii radio cu amplificare.

Editat de mishaen
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare