Yonutz Postat Iunie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Un amanunt interesant: La intalnirea asta s-au prezentat 22 de Nissanuri (20 de Patroale si 2 Terrano) si cate una dintre celelalte marci, adica un LR Freelander, o Toyota Landcruiser 120 si un Mitsubishi Pajero MK1. Ne-am mai vizitat niste Vitare si un Daihatsu ...Sa nu se spuna ca asta ar fi o sekta exclusivista... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Salut, Sper ca ati ajuns cu totii bine acasa si ca v-ati simtit bine. Frustrarea mea o stiti: vremea care nu ne-a permis sa vedem mai bine peisajul. In rest, noroiala a avut si ea farmecul ei. Inainte de plecare am trecut prin fiecare cabana si am verificat sa nu fi ramas ceva pe acolo. Am gasit un singur obiect: cel din poza de mai jos. Cine l-a uitat sa stie ca este la mine. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Plecat in tura am fost de la inceput setat sa vad rhododendron inflorit, (In M-tii Rodnei este acum in apogeu) , aci nu stiu ori a fost prea devreme ori deja trecuse. Cateva flori : Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) ultimele poze din teren Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Sosirea lui Mos Patrol Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Asta e tot ce am avut eu. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Un amanunt interesant: La intalnirea asta s-au prezentat 22 de Nissanuri (20 de Patroale si 2 Terrano) si cate una dintre celelalte marci, adica un LR Freelander, o Toyota Landcruiser 120 si un Mitsubishi Pajero MK1. Ne-am mai vizitat niste Vitare si un Daihatsu ...Sa nu se spuna ca asta ar fi o sekta exclusivista... :ha: A mai venit un defender in parcare la kauflant sa ne viziteze dar a plecat repede. Am profitat de aceasta mini vacanta si am mai intarziat prin brasov.Cel mai mult mi-a placut povestile si bancurile din jurul gratarului care se terminau pe la ora 2 pt unii iar pentru altii pe la 5:ha:Zona are un potential urias si peisajele sunt superbe si padurile nu sunt cotropite ca in alte zone.Multi dintre noi ne cunosteam doar dupa nick-uri dar acuma ne-am cunoscut fata in fata si realitatea este cu mult diferita,am legat prietenii si este placut sa sti ca ai prieteni in fiecare judet din tara.Suntem si aratam ca o familie adevarata...familia nissan. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Bunica urcand in 4x2 Editat Iunie 24, 2014 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Aceeasi urcare cu Dsabau imperial , linistit si cu 4x4 :) Editat Iunie 24, 2014 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) @patriciu O masina grea cum e Patrolul in 2x4 urca intr-un fel si in 4x4, evident mult mai usor. Dintre toate chestiile prin care am trecut prin participarea la acest eveniment, ptr mine satisfactia a atins cote maxime ...cand am stat alaturi de un vechi prieten (Marcel de la Cluj) si un nou prieten (Samurai de la Timisoara) cu fruntile incalzite de jarul mocnit si narile desfatate de mirosul cleiului de brad ars molcom in asteptarea primelor raze de soare care au aparut incet dupa coama unui munte printre cetinile a doi brazi. Am repetat experienta anului trecut si am tinut traditia cum se cuvine. Am facut multe in viata si bune si rele dar acest moment are si va avea mereu un loc "expre" in sufletul meu. Si la final facandu-mi putin autocritica: poate ca nu a fost un eveniment la care sa-mi iasa absolut toate pasentele (cu vremea am dat-o putin in bara, Barbosu nu a avut timp sa ne citeasca jalba cu dorinte) dar sa stiti ca toate lipsurile daca au existat sau nesincronizarile, le-am trecut la carnetel si voi incerca alaturi de voi sa le eliminam la anul si sa facem un eveniment si mai bun. Dar, trecand peste toate, asa cum zice Ionel... ne-am strans din 15 judete, unii ne stiam, altii nu ...si am aratat acolo in acele zile exact ca o familie. Si am vorbit cu totii acelasi dialect: NISSAN! Sa ne vedem sanatosi la anul. Cu consideratie, Ionut Editat Iunie 24, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) poze de pe langa casa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) bradul de peste 500 ani zic ei , oricum este impresionant si ceva poze pe Transalpina cu intrarea pe Strategica si cu Rhododendronul ( Smardar ) cautat de Irod Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) poze cu Bunica prinsa cu chilotii'n vine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) de pe drum si cu locul unde eu am abandonat Terrano Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) si ultima , cu fetele dragutele cu o sticla de apa care ascundea cu totul altceva:ha: P.S. Nomadule , tanjesc dupa medicamentul ala al tau , ca si Leredeu :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) ... in asteptarea primelor raze de soare care au aparut incet dupa coama unui munte printre cetinile a doi brazi. Am repetat experienta anului trecut si am tinut traditia cum se cuvine. Iti dedic o .... poza (era sa zic altceva; prietenii stiu ce) I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Felicitări pentru evenimentul care la-ti organizat la anu sigur am sa vin si eu !!! bafta!:10 [ATTACH=CONFIG]218321[/ATTACH] Editat Iunie 25, 2014 de Yonutz nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Aidi bre Marcele, Cu dastea umbli matale ...cu iatagane, katane si alte obiecte taioase ...??? :tk consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) P.S. Nomadule , tanjesc dupa medicamentul ala al tau , ca si Leredeu :grin: Sper sa ne tratam impreuna cat mai curand Patriciule,ca Doamne bolnavi mai suntem toti!De Nissan evident,boala grea,la ce va gandeati? :grin: A fost frumos,ma bucur ca v-am cunoscut pe toti! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Misto poze ! Daca ma tine caleasca pana data viitoare o sa vin si eu........de nu....tot imi iau un Patrol...:) Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Super Eveniment, Super Gasca, Super Oameni!!! Sincer am ramas foarte palcut impresionat! Sper sa ne vedem si la anu'. P.s. Curand urc si eu niste poze si filmulete. P.s.s Va saluta "RoBert" A.K.A. "HuBert":P 2 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) P.s.s Va saluta "RoBert" A.K.A. "HuBert":P Roby,asta cu Hubert n-o-nteleg decat cei ce au ramas in jurul focului dupa trei dimineata. :grin: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Pai.... eu fiind ungur 75% si doar 25% roman, Adi a tras concluzia ca nu e bine RO - bert, ci ar trbeui sa fie HU - bert:) Intelegi? 1 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WENOX Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Va multumesc si eu pentru un weekend foarte fain unde am cunoscut numai oameni de calitate si am avut tot felul de discutii interesante cu si despre masini :2dr Deasemenea si mai ales, felicitari organizatorilor!! :10 PS: Am promis cateva filmari de pe masina mea, inca mai editez la ele ca stau cam prost cu timpul saptamana asta, dar revin cat mai curand cu un link pt download. [O/==\=/==\O] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Pai.... eu fiind ungur 75% si doar 25% roman, Adi a tras concluzia ca nu e bine RO - bert, ci ar trbeui sa fie HU - bert:) Intelegi? Nu stiu ce ai inteles tu ...dar ai vazut ca au venit multi unguri pe acolo ...ungur de Brasov, ungur de Bucuresti, ungur de Popesti samd ... :ha: Sergiu ...daca stau bine sa ma gandesc si tu esti ...ungur ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate