nomad Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Sergiu ...daca stau bine sa ma gandesc si tu esti ...ungur ... :ha: :ha: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Felicitari vitaristilor Adammoga si Laurentiu care, pe o vreme pacatoasa, au atins vf. Cindrel, "cea mai mare inaltimea din zona, 2244m". Daca va auzeam cu 1/2 ora mai devreme, mai adaugam o gvitara succesului vostru. Eram sub Iezerul Mic si admiram un intreg versant, inrosit de bujorul de munte (pe care nu l-a gasit Irod). Cand am luat legatura cu voi, coboram deja spre saua Steflesti si ma indreptam spre Paltinis prin Valea Sadului. Pacat ca vremea potrivnica si timpul scurt alocat i-au impiedicat pe ceilalti din grup sa ajunga si sa admire de la inaltime o priveliste superba. Dar timpul nu-i pierdut pentru cei care vor sa exploreze o zona cu un potential urias. Editat Iunie 26, 2014 de ctinu Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) ... ve élvezni fogja bolondozás körül ... ps: io-s ungur autodidact ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Alo, domnu ...vorbeste ungureste ...dar in asa fel incat sa intelegem si noi ungurii din sud ... :ha: Pana una alta... un montaj ...de troliu, suspensie, roti si ...mos Patrol ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Pai.... eu fiind ungur 75% si doar 25% roman, Adi a tras concluzia ca nu e bine RO - bert, ci ar trbeui sa fie HU - bert:) Intelegi? :ha: make sense Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Salut, Inainte de plecare am trecut prin fiecare cabana si am verificat sa nu fi ramas ceva pe acolo. Am gasit un singur obiect: cel din poza de mai jos. Cine l-a uitat sa stie ca este la mine. Sorin [ATTACH=CONFIG]218183[/ATTACH] Seamana cu o saltea electrica ... Intreaba-l pe Fratica ...:h5 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Seamana cu o saltea electrica ... Intreaba-l pe Fratica ...:h5 Daca aia-i salteaua lu' Fratica,io-s graurele ce-i batea in geam.Nu-i a lui. :wink: PS.Ioane,a doua melodie ce insoteste colajul,mi-a trezit amintiri placute,cu iz de Runcu... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WENOX Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Mos Nissan! Mos Nissan! :k :B :Gr http://vimeo.com/99279884 1 [O/==\=/==\O] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Tare, mai vrem ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Seamana cu o saltea electrica ... Intreaba-l pe Fratica ...:h5 Salut, E doar un sul de izopren galben legat cu o curea elastica gri. Nu e electrica. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Poate a fost pierduta inainte sa ajungem noi acolo ... nu am dezvirginat noi cabanele ... asa ca, pune-o in patrolache; o sa-ti prinda bine cand o sa trebuiasca sa te bagi sub masina cine stie pe unde. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) In 2015 cand organizezi Yonutz? La prima am comandat tricoul dar nu am mai mers, la a doua am fost nas la o nunta, amu sper sa nu iau ceva bilet de concediu chiar atunci si sa raman iar pe dinafara. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Buna seara, In 2015 facem tot in iunie (cel mai posibil undeva la jumatatea lunii) dar in zona Campulung, AG. O sa fie un fel de auto-organizare cu un altfel de traseu ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) ok,ms Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) ce ma bucur sa aud din nou de topical asta :) , astept intalnirea de anul viitor :2dr Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Eeee...daca e Campulung, zic prezent. E bine de stiut de pe acum sa stabilim niste trasee mai interesante ca parca fara o troliere, o inclinatie cu morcovul aferent, o sufa etc. nu prea are farmec. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Cred ca vom merge pe traseu liber ales pe coordonate GPS, cu CP-uri de luat puse in niste puncte cheie "old style" (cei mai vechi stiu despre ce e vorba). Va fi un eveniment pro-hobby de weekend unde taxa de participare va fi simbolica. Traseul se va putea face cu orice masina ptr ca vor exista alternative ... Cei care doresc sa se bage la organizare, ii rog sa ma contacteze (in special cei din zona). Ne reunim in martie si de la jumatatea lui aprilie ii dam drumul la treaba. Oricum si "organizatorii" ...vor face traseu! :wink: Cazarea o vom incerca in zona Campulung... fiecare pe cont propriu. :wink: Sper sa mi se alinieze astrele atat de bine incat sa putem face si ceva transmisie de film ... live! (broadcasting cred ca se numeste, nu?). Planuri avem multe, sa vedem ce se concretizeaza. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) daca se poate evita ultimul weekend din iunie , ar fii minunat :) apoi poate merita sa ne gandim , ca or fii si amatori sa vina de joi ?? cat despre organizare , eu fiind de prin zona , ma bag cu mare drag:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate