y-61 Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 (editat) salut detin un patrol y61 de putin timp,si am observat ca la viteze mici prin padure se incalzeste....l-am plimbat putin s-a racit foarte rapid...am oprit motorul iar vasul de sus era gol si ceva presiune in vas....am completat cu apa dupa care n-am mai intalnit problema,dar vreau sa stiu cum se face aerisirea in mod profesional...va multumesc anticipat! Editat Aprilie 1, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Cum se aeriseste circuitul de apa ca la carte?(nissan patrol y61 3.0 2001) Bine ai venit! Este undeva descrisa operatiunea....da un search si poate gasesti! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
y-61 Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Cum se aeriseste circuitul de apa ca la carte?(nissan patrol y61 3.0 2001) Tocmai de aceea am deschis acest topic pentru ca am cautat si nu am gasit nimic relevant...si as mai avea nevoie de un kit reparatie omocinetica daca stiti cine ma poate ajuta,va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Cum se aeriseste circuitul de apa ca la carte?(nissan patrol y61 3.0 2001) La PROMO ai intrebat, te-ai uitat...? Nu de alta, dar deja esti off-topic.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Cum se aeriseste circuitul de apa ca la carte?(nissan patrol y61 3.0 2001) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81565-Manual-complet-Y61-toate-tipurile-de-motorizare&p=928816&viewfull=1#post928816 Descarci si citesti manualul...este intreaga procedura descrisa acolo. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
y-61 Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Cum se aeriseste circuitul de apa ca la carte?(nissan patrol y61 3.0 2001) Se multumeste frumos, Big.Ursu-le! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate