4L Limited Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Buna seara, deschid acest topic deoarece apar unele "mici" probleme/intrebari si nu are rost sa deschid topicuri pentru fiecare in parte! Y61 meu nu are clima iar sub alternator are o fulie care se invarte la liber.....aceasta fulie are putin joc si (cred) ca scoate si un zgomot! Ce se poate face in aceasta problema? Se schimba rulmentul sau imi trebuie toata fulia? Multumesc Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Y61 ZD30- probleme si rezolvari! Fulia aia este a compresorului de aer conditionat. Se poate inlocui doar rulmentul. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 4, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Y61 ZD30- probleme si rezolvari! Fulia aia este a compresorului de aer conditionat. Se poate inlocui doar rulmentul. Nu am aer conditionat....deci nu este compresor! Doar fulia libera! Deci doar rulment! Un cod ceva sau cum il pot gasi sau intreba la magazin? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate