ARTHUNTER Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Nou proprietar de G C 5.2 v8 Te invit sa dai o tura cu al meu si o sa ti schimbi parerea...e doar o mica...mica dif intre benzina si gpl la mine...de la 110 am demaraj de plec cu asfaltu dupa mine ...ma duc lejer in 150 pe gpl fara probleme si in teren mediu e ok..cand simti ca ai nevoie comuti pe benzina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Nou proprietar de G C 5.2 v8 Nu am spus ca nu ma intereseaza cum sa fructific puterea masinii chiar merg destul de mult cu ea pe benzina si de fiecare data cobor din ea cu gura pana la urechi de fericire dar masina se mai deplaseaza si cu o platforma dupa ea mai face si drumuri lungi la care chiar conteaza sa fie rentabila cat de cat deplasarea. maine o sa pun poze cu motorul sa se vada instalatia in cauza mai in detaliu.Multumesc colegilor pentru sfaturi si ajutor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Nou proprietar de G C 5.2 v8 Am asteptat azi sa ma suni dupamiaza ca am facut o mica revize la masina.sa vad pozele sa imi dau seama.du te totusi sa iti creasca relantiul pe la 7-800.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Nou proprietar de G C 5.2 v8 acum 20 min am ajuns acasa si abia maine ajung la masina sa pot face pozele si vb sambata sa ma mai eliberez putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Nou proprietar de G C 5.2 v8 Nu vreau sa poluez topicul, insa nu m-am facut inteles ! Si eu am instalatie de gaz pe masina si chiar militez pentru folosirea unor astfel de instalatii. Ce vroiam eu sa spun este ca tipul de instalatie montat pe masina probabil este pentru puteri de pana in 150 HP, pentru puteri mai mari ale motorului, exista sub aceiasi marca, alt tip de instalatie cu alte caracteristici ale calculatorului, alt management, etc, care asigura debitele necesare functionarii in parametri maximi ai motorului. De aici lipsa de viteza si putere cand mergi pe gaz..... In mod normal nu exista nicio diferenta intre benzina si gaz pentu o instaltie BRC adaptata puterii motorului. Va spun din experienta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate