antudose Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Salutare tuturor! Are cineva chef de un traseu candva in perioada 1-4 mai? Eu pot da o fuga intr-o zi undeva prin "Muntenia" Am un jimny preparat si tare mult chef de o zi prin salbaticie cu oameni misto si masini gata de incercat. Am vazut aici o plecare anulata la Lacul Vulturilor care parea misto. De asemenea putem incerca pasul predelus - aici avem si traseul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83997-Valea-Doftanei-Pasul-Predelut-Sacele-duminica-30-03-2014 Sau putem merge si pe aici Melicesti-Pietriceaua-Paltinoasa-Secaria-Cornu-Campina (stiu cat de cat zona dar nu am traseul) Cine are chef? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Re: 1,2,3 sau 4 mai - cine are chef de un traseu intr-una din aceste zile? Salutare tuturor! Are cineva chef de un traseu candva in perioada 1-4 mai? Eu pot da o fuga intr-o zi undeva prin "Muntenia" Am un jimny preparat si tare mult chef de o zi prin salbaticie cu oameni misto si masini gata de incercat. Am vazut aici o plecare anulata la Lacul Vulturilor care parea misto. De asemenea putem incerca pasul predelus - aici avem si traseul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83997-Valea-Doftanei-Pasul-Predelut-Sacele-duminica-30-03-2014 Sau putem merge si pe aici Melicesti-Pietriceaua-Paltinoasa-Secaria-Cornu-Campina (stiu cat de cat zona dar nu am traseul) Cine are chef? Salut Eu sunt interesat, propune traseu. Lacul Vulturilor ar fi interesant in functie de vreme In aceeasi zona este si Cimitirul Eroilor de la Tabla Butii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Aprilie 26, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Re: 1,2,3 sau 4 mai - cine are chef de un traseu intr-una din aceste zile? Salut tabacutu, In primul rand ma bucur ca ai raspuns :-) As propune 2 variante: 1. Pasul Predelus - vezi traseul atasat "Valea Doftanei .kmz" 2. Traseu pe dealuri /paduri - vezi traseul atasat "Pierticeaua.kmz" Nu le-am mai facut pe nici unul dintre ele, deci cum ne-o fi norocul ... Spune-mi putin despre "Cimitirul Eroilor de la Tabla Butii". Pe curandValea Doftanei .kmzPietriceaua.kmz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tabacutu Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: 1,2,3 sau 4 mai - cine are chef de un traseu intr-una din aceste zile? Se organizeaza o iesire cu plecare miercuri seara si intoarcere duminica , in zona Lacul Rosu, -Cheile Bicazului, cu baietii de de la Club Niva , (daca am inteles bine). Daca esti interesat suna-ma pt detalii 0754067500 Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: 1,2,3 sau 4 mai - cine are chef de un traseu intr-una din aceste zile? Multumesc mult de info! Din pacate nu pot decat o zi in acest interval. Oricum ramanem in legatura! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: 1,2,3 sau 4 mai - cine are chef de un traseu intr-una din aceste zile? Salut, Pana la urma a ramas ceva stabilit? Nu promit nimik inca dar eram curios daca se leaga ceva si cand? Multumesc! "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: 1,2,3 sau 4 mai - cine are chef de un traseu intr-una din aceste zile? Din pacate inca nu s-a legat nimic si pt mine a devenint f problematic sa plec in aceasta perioada :-( Totusi o sa revin cu o propunere candva in weekendurile urmatoare. Ma bucur de interes :-) Andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: 1,2,3 sau 4 mai - cine are chef de un traseu intr-una din aceste zile? Am sa-mi fac timp zilele astea pentru cel putin o iesire in zona , daca o sa fii prin zona da un semn aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate